Hoe de opstartanimatie in Android te veranderen | Geverifieerd

Ons onderwerp van vandaag is hoe u de opstartanimatie in Android kunt wijzigen. Als je een nerd bent, moet je iets weten over opstartanimatie. Elke keer dat u uw telefoon start (inschakelt), verschijnt er een animatie op uw telefoonscherm, de opstartanimatie. Maar soms verveel je je met de standaard opstartanimatie en wil je deze veranderen. Maar er is geen optie beschikbaar op uw telefoon om  de opstartanimatie in Android te wijzigen  .

Hoe de opstartanimatie in Android te veranderen

Maar nu het mogelijk is om de opstartanimatie te wijzigen, hebben we twee meest toegankelijke methoden gevonden om dit te doen. Daarom brengen we u dit artikel, Hoe u opstartanimatie in Android kunt wijzigen. Houd er rekening mee dat u uw Android moet rooten om deze taak voor het wijzigen van de opstartanimatie uit te voeren.

Vereisten om de opstartanimatie in Android te wijzigen

 1. Geroote Android-telefoon
 2. De oude opstartanimatie opslaan

Dus als je wilt weten hoe je de opstartanimatie in Android kunt wijzigen, lees dan de onderstaande stappen en volg ze zorgvuldig.

1e methode: –

 1. Download de app voor opstartanimaties.
  Opstartanimaties voor Superuser
  Ontwikkelaar:  JRummy-apps
  Prijs:  Gratis 

 2. Nu moet je de resolutie van je apparaat vinden. (zoek ook op google en  gsmarena.com  )
 3. Daarna moet u de opstartanimatie van uw apparaat in de app vinden.
 4. Als je het hebt gevonden, installeer je het gewoon.
 5. Als het om root-toegang vraagt, drukt u op  allow / grant  .

Het was de eerste methode om de opstartanimatie in Android te wijzigen, wat heel eenvoudig en gemakkelijk is.

2e methode: –

Dit is een geavanceerde methode om de opstartanimatie in Android te wijzigen; u dient de instructies zorgvuldig op te volgen. Anders wordt uw apparaat gemetseld.

 1. Download allereerst ES File Explorer.
 2. Dan moet je het openen en het zijmenu openen. Activeer nu de  rootverkenner  . Schakel ook de   optie Verborgen bestanden weergeven in.
 3. Het zal u om  root-autorisatie vragen.  Klik vervolgens op Autoriseren / Toekennen.
 4. Daarna moet u de opstartanimatie zoeken en downloaden op basis van uw apparaat. (of u kunt downloaden van de  XDA-  websitethread)
 5. Open in Es File Explorer  Apparaat / Systeem / Media  . Nu kunt u het  bootanimatie-zipbestand  in deze map zien.
 6. Sla daarna eerst dit bestand op (copy paste).
 7. Kopieer vervolgens uw gedownloade zip-bestand. En plak in Systeem / Media. Hernoem vervolgens uw standaard  bootanimation.zip-  bestand als  bootanimation.zip.bak  . Wijzig daarna de naam van het opstartanimatiezipbestand dat u hebt gedownload naar  Bootanimation.zip  .
 8. Klik nu op het nieuwe zip-bestand. En open de  opties  en klik op  eigenschappen  , klik vervolgens op  machtiging bewerken  zoals hieronder weergegeven.
 9. De opstartanimatie van uw telefoon wordt met succes gewijzigd.

U kunt dus de opstartanimatie in Android wijzigen. Ik wil u er nogmaals aan herinneren dat u de instructies zorgvuldig moet volgen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele fouten.

Laatste woorden

Dit was de volledige tutorial over het wijzigen van opstartanimatie in Android. Ik hoop dat je dit artikel leuk vond. Als je het leuk vindt, vergeet het dan niet te delen met je vrienden of familie. Deel dit artikel ook op uw sociale mediasites. En als u een probleem heeft met betrekking tot het artikel, vermeld uw probleem dan in het opmerkingengedeelte. U kunt ook uw opmerkingen plaatsen in het opmerkingengedeelte.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *