Hoe de nieuwste versie van WhatsApp te downloaden

Is het je opgevallen dat jouw versie van WhatsApp niet dezelfde is als die van je vriend? Wil je het repareren, maar weet je niet waar te beginnen? Als u niet erg bekend bent met instant messaging-platforms en technologie in het algemeen, zult u blij zijn te weten dat u hier aan het juiste adres bent.

In dit artikel leg ik uit hoe je de nieuwste versie van WhatsApp downloadt. Volg gewoon mijn advies om te slagen in uw bedoelingen en werk de app eenvoudig bij vanaf het bekende berichtenplatform van Facebook. Je kunt WhatsApp eenvoudig updaten vanuit je smartphone app store, Google Play Store en App Store.

Als je een bericht hebt ontvangen dat niet compatibel is met jouw versie van WhatsApp en je wilt niet achterblijven, raad ik je ten zeerste aan de volgende paragrafen aandachtig te lezen. Net als Facebook, Instagram en elke andere app, moet ook de WhatsApp-app verschillende keren worden bijgewerkt, afhankelijk van de versies die worden uitgebracht.

Om de app optimaal te laten werken, is het noodzakelijk om de nieuwste versie van het populaire instant messaging-platform te gebruiken. Nou, als je het ermee eens bent, zou ik zeggen dat het tijd is om naar de kern van onze tutorial te gaan. In de volgende paragrafen vindt u alle basisinformatie die u nodig heeft om de update te voltooien.

Blijf lezen, besteed een paar minuten aan deze handleiding en breng onmiddellijk de tips en stappen in de praktijk die ik je ga laten zien om de WhatsApp-app bij te werken. Waar wacht je op? U zult merken dat de operatie echt heel eenvoudig is en weinig tijd kost.

Inhoudsopgave
Hoe de WhatsApp-versie in gebruik te zien
Hoe de WhatsApp-app te updaten vanaf Android
Hoe de WhatsApp-app te updaten vanaf iPhone / iPad iOS
Conclusies
Hoe de WhatsApp-versie in gebruik te zien
Voordat u WhatsApp bijwerkt, is het altijd een goed idee om de versie van de app momenteel in gebruik op onze smartphone. Op die manier kunnen we het buildnummer vergelijken met onze vrienden en gemakkelijk begrijpen of de app up-to-date is of dat sommige versies te laat zijn.

Dit is heel eenvoudig en de procedure is hetzelfde voor Android-apparaten en iPhones en iPads met het iOS-besturingssysteem. Hier zijn de stappen die u moet nemen om erachter te komen welke WhatsApp-versie op uw apparaat is geïnstalleerd:

Open de WhatsApp-app op je smartphone
Tik op de drie stippen in de rechterbovenhoek
Tik op Instellingen
Tik op Help
Tik op Informatie
Hier vind je het buildnummer, oftewel de versie van WhatsApp die in gebruik is
Perfect, nu weten we precies welke versie je gebruikt op onze apparaat, hoeven we alleen te updaten als het niet de nieuwste is. In de volgende paragrafen laat ik u in detail zien hoe u dit doet.

Hoe de WhatsApp-app vanuit Android te updaten
Om goed en soepel te werken, heeft de WhatsApp-app een recente versie nodig. Als u niet weet waar u moet beginnen met het downloaden van de nieuwste versie van de instant messaging-service waar ik het over heb in dit artikel, moet u er rekening mee houden dat de uit te voeren bewerking zeer snel en eenvoudig is.

Het updaten van WhatsApp vanaf een Android-apparaat vereist geen wie weet welke technische vaardigheid, het is niet nodig om een ​​professional uit de technische industrie te hebben, volg gewoon mijn advies. De WhatsApp-app wordt, net als alle andere apps, uiteraard volledig gratis geüpdatet.

Onthoud ook dat de applicatie-update niet zal leiden tot verlies van verzonden en ontvangen berichten en gegevens (foto’s, video’s en bestanden). Dit zijn de stappen die je moet volgen om de nieuwste versie van WhatsApp op je Android-apparaat te downloaden:

Open Google Play Store
Selecteer het tabblad Mijn apps en games
Tik op de knop Update naast WhatsApp-invoer
Wacht een paar seconden voor update
WhatsApp-app wordt automatisch bijgewerkt op uw apparaat.
Android heeft een automatisch updatesysteem voor apps. Wat dit betekent? Simpel, door deze functie te activeren worden al je smartphone apps automatisch geüpdatet en hoef je niet de procedure te volgen die ik zojuist heb laten zien wanneer de kans zich voordoet.

Normaal gesproken is dit standaard een actieve functie, maar als deze niet actief is op uw smartphone, als u wilt dat WhatsApp automatisch wordt bijgewerkt, moet u deze bewerkingen uitvoeren:

Open de Google Play Store
Druk op het hamburgerpictogram in de linkerbovenhoek
Tik op Instellingen in het menu dat verschijnt
Druk nu op het item Automatische applicatie-
update Vink de optie Automatische applicatie-update alleen via Wi-Fi aan (zo verbruikt u geen giga)
Et voila , vanaf nu zal WhatsApp zichzelf updaten
Hoe de iPhone / iPad iOS WhatsApp-app te updaten
Als je de nieuwste versie van WhatsApp van je iOS-apparaat (iPhone of iPad) wilt downloaden, maar niet weet wat je moet doen en waar je moet beginnen, raad ik je aan de stappen te volgen die ik ga uitleggen. U zult zien, het is een zeer intuïtieve en snelle bediening. Het enige wat u hoeft te doen is uw iOS-apparaat bij de hand te hebben en deze stappen in de praktijk te brengen:

Open de App Store van uw apparaat
Tik op het vergrootglas in de rechterbenedenhoek
Typ WhatsApp in de zoekbalk
Of druk op het blauwe man-pictogram in de rechterbovenhoek
In dissecties Update alle drukken in het Update-item naast het WhatsApp-pictogram
Als de De WhatsApp-app verschijnt niet in de sectie, dit betekent dat de nieuwste versie van de app al op uw smartphone is geïnstalleerd of dat er geen nieuwe updates worden verwacht.
Na het volgen van mijn instructies, wordt de WhatsApp-app binnen enkele seconden bijgewerkt op je smartphone met Apple of op je iPad. De applicatie-update leidt niet tot verlies van berichten en gegevens (foto’s, video’s en bestanden) die zijn verzonden en ontvangen tot het moment van ingebruikname.

Conclusies
Een beetje zoals ik heb uitgelegd in het artikel over het opnieuw installeren van WhatsApp per ongeluk verwijderd, zelfs in dit geval, om de bewerking te voltooien, gaat u gewoon naar de winkel van uw mobiele apparaat (Android of iOS). In de vorige paragrafen liet ik je de eenvoudige stappen zien om de nieuwste versie van WhatsApp te downloaden.

Ik weet zeker dat je al hebt gemerkt dat het een uiterst eenvoudige, snelle en vooral intuïtieve bediening is die slechts een paar minuten geduld vereist. Door de nieuwste versie van een applicatie te downloaden, hoeft u niet achter te blijven en kunt u genieten van alle nieuwe functies van het platform. Ook kan het soms voorkomen dat een applicatie, indien niet bijgewerkt, niet meer goed werkt.

Om problemen, vertragingen en allerlei ongemakken te voorkomen, voert u gewoon de stappen uit die ik voor u heb opgesomd voor Android- of iOS-apparaten, zodat u meteen kunt genieten van de nieuwste versie van de populaire instant messaging-app. De update zal erg snel gaan, ik raad je aan om verbonden te blijven met een Wi-Fi-netwerk zodat je geen lijnproblemen hebt en de app binnen een paar seconden weer kunt gebruiken.

Welnu, we komen aan het einde van deze gids. Ik hoop dat ik duidelijk ben geweest en belangrijke verduidelijking heb gegeven over de kwestie. Verspil geen tijd meer, ga direct aan de slag om WhatsApp op je smartphone te updaten. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met mij op, ik help u graag verder!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *