Hoe de iPhone te activeren zonder een simkaart [Nieuwste methode]

Bij het kopen van een nieuwe iPhone is activering het belangrijkste proces voordat u het apparaat in gebruik neemt. Dus in dit artikel zullen we u enkele methoden bieden om de iPhone te  activeren zonder simkaart  . Het activeren van een iPhone is een gemakkelijke taak. Meestal wordt het apparaat soepel geactiveerd. Maar soms kunt u enkele fouten tegenkomen terwijl u probeert uw iPhone te  ontgrendelen . Wat als u met zo’n fout wordt geconfronteerd? De meeste mensen weten het antwoord niet. Dus, hier is de gids om je iPhone correct te activeren. iTunes geeft het volgende bericht weer: “Activering kan nu niet worden voltooid.” Als je het bericht ook krijgt, zorg er dan voor dat je iPhone is bijgewerkt en naar de nieuwste versie is. Evenzo, als het apparaat wordt beïnvloed door een bepaald netwerk, gebruikt u de simkaart van hetzelfde netwerk.

Hoe de iPhone te activeren zonder simkaart

 

We bieden u twee manieren om de iPhone correct te activeren. U kunt het activeren met de simkaart of zelfs zonder simkaart door verbinding te maken met een pc. Zonder simkaart activeer je een iPhone via iTunes en gebruik je hem als een simpele iPod. U kunt CDMA- en GSM-apparaten zonder simkaart activeren met de onderstaande methoden.

1 methode om iPhone te activeren zonder simkaart

 

Er is een officiële iPhone Unlock-website. Het biedt services om elke iPhone online te ontgrendelen. U kunt naar deze site gaan om uw iCloud-activeringsslot te activeren. Het is een eenvoudig proces dat slechts een paar minuten duurt. Laten we de stappen bekijken om de iPhone te activeren:

 1. Klik op de onderstaande link om naar de officiële website van iPhoneUnlock te gaan   en klik vervolgens op  iCloud Unlock  .
 2. Nu moet je je iPhone-gegevens invoeren. Vul het apparaatmodel en IMEI-nummer in.

Het duurt meestal 1-3 dagen voordat uw iPhone is geactiveerd. U krijgt uw apparaten op dit moment geactiveerd.

2-methode om iPhone zonder simkaart te activeren

 

U kunt uw iPhone met deze methode activeren met iTunes. Maar je hebt een simkaart nodig die in de iPhone is geplaatst bij het activeren.

 1. Verbind eerst uw iPhone met uw persoonlijke of laptopcomputer. Zorg ervoor dat iTunes al op de computer is geïnstalleerd. Maak vervolgens een back-up van het apparaat. Wis alle gegevens van het apparaat en reset het.
 2. Koppel vervolgens uw apparaat los van de pc en schakel het uit.
 3. Sluit hem opnieuw aan op de pc via USB. Selecteer deze keer de optie om de iPhone te activeren.
 4. Het systeem zal u om een ​​Apple ID en wachtwoord vragen. Voer de informatie in.

Daarna moet u de gegeven instructies volgen die u kunt zien op het activeringsproces van uw scherm. Zodra het proces is voltooid, verwijdert u de simkaart van uw iPhone. Afgewerkt! Nu kunt u uw iPhone-apparaat eenvoudig in de draadloze modus gebruiken.

 

Lees ook: –  4 werkende oplossingen om iPhone-fout 4013 op te lossen

3 Methode voor het instellen van de iPhone zonder simkaart

 

Je kunt je iPhone ook activeren zonder simkaart of zonder geactiveerde simkaart. En het kan eenvoudig worden gedaan door het apparaat op de pc aan te sluiten. ITunes moet al op de pc zijn geïnstalleerd.

 1. Plaats eerst een niet-geactiveerde simkaart in uw apparaat.
 2. Verbind nu de iPhone met iTunes op de pc.
 3. U zult zien dat uw telefoon binnen enkele seconden wordt ontgrendeld. Ja! Het activeren van uw iPhone in enkele minuten is een eenvoudig proces.

Het activeren van een iPhone zonder sim is een gemakkelijke taak. Maar als je een fout tegenkomt met de bovenstaande methoden om je iPhone te activeren, probeer dan de onderstaande oplossingen:

 1. Start uw apparaat opnieuw op en start het proces opnieuw.
 2. Log indien nodig in met uw Apple ID om uw telefoon te activeren.
 3. Als u mobiele data gebruikt, schakelt u deze uit en maakt u verbinding met een wifi-netwerk.
 4. Wanneer u iTunes gebruikt om uw telefoon te activeren, zorg er dan voor dat iTunes is bijgewerkt naar de nieuwste versie.
 5. Tijdens de activering moet de activeringsserver van Apple online zijn. Ga naar het onderstaande apparaat om de serverlijst te controleren. Als het teken naast je iOS-apparaat niet groen is, probeer het dan later te activeren.

Dit zijn dus enkele van de oplossingen die u kunt toepassen.

Ondersteunde modellen: – X / 8/8 Plus / 7 / SE / 6s Plus / 6s / 6 Plus / 6 / 5s / 5

LEES OOK:  Beste iCloud-bypass-tools

 

Laatste woorden

Hier leest u hoe u snel een iPhone kunt activeren zonder een simkaart met de eenvoudige handleiding. U kunt het activeren met of zonder een simkaart met behulp van de hierboven gedeelde methoden. U kunt uw iPhone ook zonder simkaart activeren via een computer. Uw apparaat werkt als een eenvoudige iPod door verbinding te maken met een draadloos netwerk. Als de activering nog steeds niet lukt, gebruik dan de hierboven gedeelde oplossingen of neem onmiddellijk contact op met het callcenter.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *