Hoe de gebruikersnaam op Twitch te veranderen

Ik wed dat je je heel snel en zonder al te veel na te denken hebt aangemeld voor Twitch. Je vrienden zijn al lid van dit nieuwe platform en je wilde bij de tijd blijven. Jammer dat haasten soms een slecht advies is en ervoor zorgt dat je een mooie naam invoert die je niet meer leuk vindt en absoluut zou willen veranderen.

Als ik je goed begrijp ben je hier zeker op de goede plek. In deze handleiding laat ik je eenvoudig zien hoe je je gebruikersnaam op Twitch kunt wijzigen.

Dit is een eenvoudige handeling waarvoor u geen specifieke computerkennis nodig heeft. Volg mij tot op de letter en in een mum van tijd ben je klaar om je nieuwe gebruikersnaam aan je vrienden te laten zien.

Gelukkig kun je met Twitch je gebruikersnaam in een tweede stap wijzigen, maar je moet er rekening mee houden dat je dit niet kunt doen wanneer je maar wilt. Het wijzigen van uw gebruikersnaam is onderhevig aan bepaalde beperkingen.

Voordat u begint, is het eigenlijk goed dat u weet dat dit een bewerking is die onafhankelijk kan worden uitgevoerd, maar u moet weten dat u dit niet binnen 60 dagen na de laatste wijziging opnieuw kunt doen. Denk goed na voordat u deze wijziging aanbrengt en onthoud dat u de naam die al door een andere gebruiker is gebruikt, niet kunt gebruiken. Op Twitch zijn, net als op andere sociale netwerken, homoniemen niet toegestaan.

Inhoudsopgave
Verander de gebruikersnaam op Twitch
Conclusies
Verander de gebruikersnaam op Twitch
Zoals ik je al zei, laat Twitch.tv, het populaire on-demand streamingplatform dat letterlijk ontvolkt is onder gamers en de allerjongsten, de naam wijzigen die je hebt gekozen tijdens de registratie, zij het met enkele specifieke beperkingen.

Niet alle apps en sociale netwerken staan ​​je toe om je gebruikersnaam na registratie te wijzigen, Twitch.tv daarentegen staat je toe dit te doen, zelfs als je het de komende 60 dagen niet meer kunt veranderen. Daarom moet u uw nieuwe gebruikersnaam zorgvuldig kiezen.

Dit zijn de stappen die je moet nemen om je Twitch-gebruikersnaam te wijzigen:

Log in op Twitch.tv
Klik op Profielinstellingen
Klik op de knop Bewerken die overeenkomt met uw gebruikersnaam
Voer de nieuwe gebruikersnaam in
Sla uw wijzigingen op
De gebruikersnaam wijzigen in Twitch-passen
Credits: https://blog.twitch.tv/
Perfect, u bent klaar om uw nieuwe gebruikersnaam!

Het is goed om te weten dat de gebruikersnaam die je hebt gebruikt gedurende een periode van 6 maanden niet beschikbaar is. Na deze eerste periode kan het door een nieuwe gebruiker worden gebruikt.

Voordat u doorgaat met het wijzigen van de gebruikersnaam, is het een goede gewoonte om een ​​back-up van uw statistieken te maken en ze vervolgens terug te brengen naar het nieuwe account als u ze kwijt bent.

Conclusies
Zoals je zult moeten veranderen om te zien, is het veranderen van je gebruikersnaam op Twitch een heel eenvoudige procedure om te doen en vereist geen speciale computervaardigheden. Wees geduldig en volg de stappen die ik voor je heb opgesomd.

Deze procedure komt precies voort uit de behoeften van de gemeenschap. Zoals toegegeven op de Twitch-blog zelf, werd het team eigenlijk overspoeld met deze verzoeken en besloot daarom deze nieuwe functie te introduceren. De fout die vaak wordt gemaakt tijdens de registratie is om haastig je nickname te kiezen, om vervolgens weer terug te willen als het helaas te laat is.

Gelukkig stelt het Twitch on-demand streamingplatform ons in staat dit eens in de 60 dagen te doen. We kunnen dus rustig slapen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *