Hoe de fout met de verificatiekabel van de ondersteuningstest op te lossen?

De Preboard Runtime Environment is een functie die wordt ondersteund door het moederbord. Hiermee kan uw computer het opstartbare besturingssysteem vinden en openen. Soms kan dit problemen veroorzaken, zoals ”  Support Test Verification Cable Error  “. Veel gebruikers hebben dit probleem op verschillende fora gemeld, maar mogelijk vinden ze een oplossing die niet voor hen geschikt is. Als je hier bent, betekent dit dat je nog geen oplossing hebt gevonden. Dus als u nog steeds op zoek bent naar een oplossing, volgen hier de stappen die u kunt nemen om de fout “Support Test Failure Verification Cable” op te lossen:

Hoe de kabelfout van de ondersteuningstestverificatie op te lossen?

 

Alle methoden zijn anders. Houd er dus rekening mee dat u  niet alle methoden  , zoals stappen, in één keer hoeft te doorlopen .

  1. Allereerst moet u de BIOS-bootloader in de map op de harde schijf wijzigen. Hierdoor wordt het BIOS gedwongen te zoeken naar een beschikbaar besturingssysteem op een lokale harde schijf.
  2. Activeer vervolgens het BIOS en wacht tot het de harde schijf detecteert. Als het geen verbinding maakt en een PX-E61-fout weergeeft, kan dit te wijten zijn aan een losgekoppelde harde schijf.
  3. Zoek het opstartmenu en kijk of het BIOS een harde schijf toont of niet? Als dit niet het geval is, start u uw computer opnieuw op en controleert u of de kabels van de harde schijf goed zijn aangesloten.
  4. als je wilt opstarten vanaf een extern apparaat, zorg er dan voor dat het opstartbaar is. Als dit niet het geval is, wordt de foutmelding “Support Test Fail Verification Cable” weergegeven. U kunt software zoals “Rufus” gebruiken om een ​​USB-apparaat of extern apparaat opstartbaar te maken.
  5. Als u PXE niet wilt gebruiken tijdens het opstartproces, kunt u dit uitschakelen via het opstartmenu. Als je het wilt gebruiken, zorg er dan voor dat de kabels goed zijn aangesloten, zo niet, dan wordt de PX-E61-fout weergegeven.
  6. Als er een probleem is met de kabel, vervangt u de kabel gewoon door een geschikte kabel zodat deze tijdens het opstartproces goed kan functioneren.
  7. U kunt de netwerkkaartstuurprogramma’s bijwerken omdat een verouderd of beschadigd kaartstuurprogramma de PX-E61-fout op uw scherm kan genereren. Maar houd er eerst rekening mee dat u de opstartstuurprogramma’s moet wijzigen om op te starten vanaf de lokale opstartstuurprogramma’s.
  8. Als de fout aanhoudt, is de laatste optie om de BIOS-instellingen te resetten. Soms kan een klein defect in de instellingen een probleem veroorzaken. Het is dus beter om de instellingen te resetten.

Conclusie

 

Dat is alles! Hierboven vindt u de best mogelijke oplossingen om te overwegen bij het oplossen van de fout “Support Test Failure Verification Cable”. Ik hoop dat deze handleiding je helpt om de fout op te lossen. Als u deze handleiding nuttig vond, deel hem dan met uw vrienden die met hetzelfde probleem worden geconfronteerd. Als u vragen of vragen heeft, kunt u deze ook aan mij stellen in het gedeelte ‘Opmerkingen’ hieronder.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *