Hoe buikvet te verminderen – een stapsgewijze handleiding

Waarom krijgen we onderbuik vet vet

 

Het is moeilijk om buikvet te verwijderen, vooral voor vrouwen zoals ik die ouder zijn dan 35 jaar.

De beste manier om dit doel te bereiken is om voedsel te vermijden dat buikvet veroorzaakt, maar als je buik al wat zwerfafval heeft, kun je deze gedetailleerde gids lezen voor de juiste trainingsmethoden en dieetopties om een ​​platte buik te krijgen.

Er zijn veel redenen voor ongezond buikvet.

Het verhoogt het risico op diabetes, hart- en vaatziekten en kanker.

Deze waarschuwing is niet alleen van toepassing op mensen met overgewicht en overgewicht, maar ook op mensen met een middelomtrek van meer dan de helft van hun lengte.

Door gewicht te dragen, loopt u het risico op ernstige gezondheidsproblemen.

Als u begrijpt hoe u vet in de onderbuik kunt verminderen, kunt u uw algehele gezondheid aanzienlijk verbeteren.

Het vet in de maag bedekt ook de buikspieren.

Het maakt niet uit hoeveel u traint, hoeveel uur cardiovasculaire activiteit u doet of hoe vaak u uw buik traint door middel van krachtoefeningen.

Als het vet in de maag niet wordt verwijderd, zijn de spieren eronder niet te zien.

Gelukkig is het verminderen van buikvet niet zo moeilijk als u denkt.

Dit is eigenlijk heel eenvoudig, omdat u eenvoudige, concrete stappen kunt nemen om dit te bereiken.

Dit is echter ook een uitdaging, omdat het tijd en toewijding kost om vast te houden aan uw doelstellingen voor gewichtsverlies.

Voordat ik de stappen uiteenzet die u kunt nemen om buikvet te elimineren, wil ik uitleggen wat de oorzaak is van overmatig buikgewicht.

Suiker is de belangrijkste reden waarom mensen vet op hun buik verzamelen.

De meeste mensen consumeren veel meer suiker dan ze denken, vooral als ze veel frisdrank, energiedrankjes, cappuccino of zoete thee drinken.

Er zijn verschillen tussen de verschillende vormen van koolhydraten, net zoals er verschillen zijn tussen de soorten eiwitten die je eet.

Dierlijk eiwit is bijvoorbeeld anders dan soja-eiwit.

Dit heeft niet alleen te maken met welke voedingsstoffen je eet, maar ook met de samenstelling van voedingsstoffen.

Studies hebben aangetoond dat suiker een veelvoorkomende oorzaak is van buikvet, andere studies hebben aangetoond dat mensen die veel frisdrank drinken, minder gevoelig zijn voor insuline en meer wegen.

Bovendien zijn vloeibare calorieën veel minder voedzaam dan vast voedsel.

Ze moedigen je aan om calorieën te verbranden zonder te letten op wat je in je lichaam stopt, dus het is meestal een goed idee om geen suikerhoudende frisdranken te gebruiken.

Suiker is een enkelvoudig koolhydraat, dus het lichaam kan het in de darmen bijna afbreken.

Het verhoogt uw bloedsuikerspiegel en verhoogt de laag vetweefsel in de buik.

Dit maakt het moeilijker om vet in de onderbuik kwijt te raken.

Een andere veel voorkomende oorzaak van buikvet is overmatig alcoholgebruik.

De media mogen de negatieve effecten van drinken tijdens het sporten overdrijven, maar als het gaat om lichaamsvet, obesitas en buikvet, is er een onmiskenbaar verband.

Alcohol remt het vetverbrandingsmechanisme in cellen, dus calorieën die via bier, wijn en sterke drank worden geconsumeerd, worden omgezet in lichaamsvet.

Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat mannen en vrouwen die alcohol drinken tot 80% risico op obesitas hebben dan mannen die zich niet onthouden van alcohol.

Voor mensen die alcohol drinken, maakt dit probleem zijn maag bijna plat.

 

Verminder buikvet tijdens beweging

 

Rennen

Hardlopen is een geweldige oefening omdat het je de mogelijkheid geeft om buiten te verbranden en naar je favoriete muziek te luisteren terwijl je buikvet verbrandt.

U hoeft niet te hard te werken om de voordelen van hardlopen te benutten.

Door slechts 15 minuten per dag te joggen, verbrand je ongeveer 300 calorieën en verlaag je je hartslag in rust aanzienlijk.

Ik raad hardlopen aan voor iedereen die andere sporten heeft geprobeerd, maar de laatste paar kilo buikvet niet heeft verloren.

Om je lichaam aan te moedigen vet te verliezen, kun je jezelf binnen drie dagen matig onder druk zetten.

Door bijvoorbeeld dichtbij te rennen en overvloedig te zweten, kan de calorie-inname met 500 calorieën per dag worden verminderd.

Probeer indien mogelijk zo lang mogelijk inspannende oefeningen te doen.

U hoeft dit intensiteitsniveau niet bij te houden.

Je hoeft het maar een paar dagen te doen om je lichaam te shockeren en vet als energiebron te gebruiken.

Na drie dagen intensieve training kunt u de intensiteit met ongeveer 20% verlagen tot een duurzaam niveau.

Deze routine helpt je om snel vet in de onderbuik kwijt te raken.

 

Bergop rijden lijn

Fietsen is een andere goede oefening om buikvet te verminderen, omdat het cardiovasculaire training met matige intensiteit biedt en evenveel calorieën verbruikt als hardlopen.

Fietsen is een oefening met weinig impact, dus fietsen doet geen pijn zoals hardlopen.

Een van de beste oefeningen voor het verminderen van vet die je kunt doen, is bergopwaarts gaan en fietsen, omdat het je dwingt om alle spieren in je lichaam te gebruiken om de zwaartekracht te weerstaan.

Wanneer je meerdere spiergroepen tegelijk onder druk zet, zal je lichaam herstellen van de inspanning en een nieuwe laag spierweefsel toevoegen.

Bergop rijden combineert cardiovasculaire oefeningen met hoge intensiteit met krachttraining voor het hele lichaam om vetverbrandende oefeningen uit te voeren en hardnekkig buikvet te hakken.

Hiervoor hoef je niet te veel te bewegen.

U kunt op volle snelheid bergop rijden en vervolgens langs de andere kant van de heuvel glijden terwijl u herstelt van vermoeidheid.

Begin de oefening door acht tot tien sets van deze sprints bergopwaarts te doen, en stap voor stap tot je 20 of meer oefeningen in een klas hebt gedaan.

 

varen

Het derde item op deze lijst is roeien, wat een geweldige oefening is voor je bovenlichaam, buikspieren en benen.

Het beste deel van het verkrijgen van cardiovasculaire activiteit door te roeien, is dat u veel geweldige opties heeft om te oefenen.

Of je nu kiest om te trainen in de sportschool of kajak, binnen vier weken na het begin van je routine zal buikvet beginnen te verdwijnen.

Deze oefening zorgt voor een goede onderbuikoefening.

Niet iedereen kan de rivier of beek in voor realistische bootactiviteiten, maar iedereen kan de sportschool bezoeken om de handige roeitrainer te gebruiken .

Het verschil tussen het gebruik van een machine en roeien in een waterlichaam is hetzelfde als het verschil tussen fietsen en trainen op een hometrainer.

Oefening is in principe hetzelfde, maar u zult merken dat het veel gemakkelijker is om uren buiten te sporten dan repetitieve oefeningen te doen op een vast toestel.

Dit verschil kan duidelijk zijn, omdat de extra trainingstijd die u besteedt, u kan helpen sneller buikvet te verliezen.

Ik raad aan om minstens drie keer per week 45 minuten te roeien.

Tussen de oefeningen door is een goed idee om uw spieren de tijd te geven om te herstellen.

 

Vuistslag Sanda en Braziliaanse Jiu- operatie

Je hebt misschien niet overwogen om te leren hoe je iemand in de problemen kunt brengen of hem stevig op de grond kunt houden, maar vechtsporten kunnen inderdaad vet en calorieën verbranden tijdens snelle, intensieve trainingen.

Deze activiteiten zijn oefeningen met een hoog uithoudingsvermogen die uw vermogen testen om gedurende lange tijd een hoge hartslag te behouden.

Net als buiten fietsen, hardlopen en roeien, kunnen sparren en boksen een goede training voor de lage buikspieren zijn, maar ook een leuke en uitdagende manier om de tijd te doden.

Het geheim van het verminderen van buikvet is door te blijven sporten en meer calorieën te consumeren. Boksen, taekwondo en vechtsporten zorgen ervoor dat je hartslag urenlang aanhoudt, en dan weet je hoe lang de oefening duurde.

Een voorzorgsmaatregel die u moet nemen, is om een ​​overeenkomst te bereiken met uw sparringpartner om directe klappen op het hoofd te voorkomen.

Deze effecten kunnen na verloop van tijd leiden tot hersenletsel en andere vervelende problemen.

Gelukkig is het heel gemakkelijk om van de voordelen van boksen en Sanda te genieten zonder jezelf pijn te doen, en je verbetert daarbij de coördinatie en zelfverdediging van je lichaam.

Voor degenen die graag in het gezelschap van anderen sporten, is deze activiteit perfect.

 

Gewicht weerstand training

Het gebruik van lichaamsgewicht voor weerstandstraining is een geweldige manier om spieren op te bouwen zonder jezelf te bezeren of tijd te verspillen in de sportschool.

Als u traint om buikvet te verminderen, moet u uw spieren regelmatig trainen om te voorkomen dat uw stofwisseling tot rust komt.

Oefeningen zoals push-ups, planken, squats, pull-ups en scissor kicks zorgen voor een uitstekende training van de spieren en een matige cardiovasculaire training voor de bloedsomloop.

De belangrijkste spiergroepen zijn de been- en buikspieren, omdat dit de grootste twee groepen zijn, helpen ze je om na het sporten calorieën te blijven verbranden.

Een andere belangrijke spiergroep is je rug, dus zorg ervoor dat je pull-ups en pull-ups doet.

Als je net als ik bent en geen volledige pull-up kunt doen, kun je je benen op de grond leggen en de rest van je lichaam optillen met je armen.

Til tijdens deze beweging uw benen niet met kracht op.

Pull-ups om de biceps-spieren van de armen en de latissimus dorsi van de rug te trainen.

Ik raad aan om het minstens twee keer per week te doen, met 2 tot 3 sets per keer, 7 tot 10 keer herhalen.

 

In situ aërobe transport move

Als u geen tijd heeft om de kamer te verlaten, kunt u aerobics proberen voor snelle, intensieve training, waardoor u in uw vrije tijd vet kunt verbranden.

Bij deze methode kunt u kiezen uit verschillende opties, zodat u zich niet zult vervelen met cardiovasculaire oefeningen in uw kamer.

U kunt ook tv kijken of naar muziek luisteren om uzelf te vermaken tijdens het sporten.

In-situ oefeningen omvatten standaarden zoals hefvijzels, knie-kicks en squats, evenals interessante oefeningen zoals heuptrappen van klimmers, plankliften en heuptrappen.

Climber Twisting is een geweldige oefening waarmee u tegelijkertijd uw kern- en beenspieren kunt trainen.

Om dit te doen, plaatst u uw handen op de grond alsof u een plank of push-up doet, en schopt u vervolgens afwisselend elk been naar het lichaam en draait u het naar de andere kant van de kamer.

Begin uw routine door 20 minuten per keer te oefenen.

Doe het drie tot vier keer per week, maximaal 45 minuten per keer, langzaam op deze manier.

Voer regelmatig in-situ cardiovasculaire training uit, uw buikvet zal volledig verdwijnen.

 

rotsklimmen

Als je een opwindende, avontuurlijke en uitdagende training met lage buikspieren wilt, dan is rotsklimmen een goede keuze voor jou.

De reden waarom deze sport zo goed is, is omdat het tegelijkertijd krachttraining kan bieden aan alle grote spiergroepen.

Het zorgt ook voor krachtige cardiovasculaire training en kan urenlang vet blijven verbranden.

Het kan u helpen overtollige calorieën te verbranden, terwijl de spiermassa wordt versterkt en uw lichaam slank en gespierd wordt.

Hoewel deze oefening een geweldige optie is voor iedereen die buikvet wil verliezen, kan het moeilijk zijn voor degenen die geen rotsen, heuvels of bergen kunnen aanraken.

De meeste grote stadions bieden hun leden klimwanden.

Indoor klimmen heeft het extra voordeel van veiligheidsbescherming.

Als je naar de sportschool gaat om klimuitrusting te gebruiken, zit je vast in een veiligheidsgordel, zodat je nooit het risico loopt jezelf te verwonden.

Net als de meeste andere oefeningen op de lijst, geeft rotsklimmen u de mogelijkheid om te genieten van de tijd die u besteedt aan het trainen, of u nu buiten of binnen traint.

Wanneer u geniet van de uitdaging om persoonlijke records te overtreffen en limieten te overschrijden, vergeet u gemakkelijk dat u aan het trainen bent.

 

zwemmen

Zwemmen is een van de beste oefeningen om buikvet te verminderen, omdat u hiermee zowel volledige lichaamsoefeningen als intensieve cardiovasculaire activiteiten kunt uitvoeren.

Een zwemring verbruikt evenveel calorieën als joggen, maar het zal je gewrichten niet beschadigen en je schoenen niet beschadigen.

Goed ademen tijdens het zwemmen kan een uitdaging zijn, omdat de verhoogde hartslag u zal dwingen meer te ademen.

Gelukkig los je dit probleem eenvoudig op met een rugslag.

Wanneer u met uw hoofd omhoog zwemt, zullen uw neus en mond van nature naar boven wijzen, zodat u normaal kunt ademen.

Je moet oppassen dat je de banen van omringende zwemmers niet diagonaal betreedt.

De manier om jezelf voorwaarts te houden, is door achterom te kijken en jezelf af te stemmen op de baan.

Als je voor het eerst gaat zwemmen hoef je niet al te veel kracht te gebruiken, want langzaam aan doen verbruikt toch veel calorieën.

Als u deze hart-gezonde gewoonte in uw dagelijkse werk uitbreidt, kunt u uw maag binnen een paar weken plat maken.

 

Bar bel training

Als je de sportschool kunt gebruiken of van plan bent om lid te worden van de sportschool, is haltertraining een essentiële oefening om een ​​slanke buik te krijgen.

虽然抗体重训练可以帮助您燃烧卡路里并维持已有的肌肉,但是杠铃训练却可以帮助您建立新的肌肉组织并切碎覆盖在肌肉上的脂肪。

我建议将您的体重训练程序分为两个部分,并每周执行一次。

第一组运动应针对您的腿部和腹部肌肉,而第二组运动应针对您的手臂,胸部和背部。

是否要每周执行一次或两次这些练习,由您决定。

当您失去腹部脂肪时,最好增加锻炼频率,并减少举重量,以最大程度地缩短恢复时间。

如果您不喜欢自由举重运动,则可以在当地的健身房使用安全设备,以免摔倒杠铃和受伤。

 

健身球训练

健身球是一种有趣的设备,可提供多种有益的运动,旨在针对您的核心,手臂,腿部和背部肌肉。

用健身球锻炼可改善您的精神专注力,腹部力量和身体耐力。

我喜欢以三组仰卧起坐健身球开始锻炼,然后是三分钟的木板运动,双脚悬在球上。

这是开始锻炼的好方法,因为它可以温暖您的身体,并为您的关键肌肉群提供具有挑战性,低影响力的锻炼。

运动球可以使您更容易学习如何在短时间内消除下腹部的脂肪。

 

饮食变化以减少下腹部脂

 

部分大小

份量是饮食中最重要的组成部分之一,如果不小心,很容易就很难测量出饭菜的份量。

典型的美国饮食包括超大份量,并且这些尺寸在过去几年中急剧增加。

减少份量是不费力地减少卡路里摄入量的最简单方法之一。

您会惊讶于减少了卡路里的摄入量后的饱腹感。

诀窍是简单地吃少量的食物,然后等待15分钟,然后再确定您是否仍然饿了。

当您试图找出如何减少下腹部的脂肪时,调整您的小份量会有所帮助。

 

碳水化合物

大多数美国人的饮食中富含淀粉和糖形式的碳水化合物

淀粉对您的危害不如糖,但对于健康饮食而言则不是必需的,而且它是一种低质量的营养形式。

大米,土豆和面包等食物既方便又便宜,但并不十分健康。

您不必完全切掉碳水化合物即可减少腹部脂肪,但是您可以轻松地将饮食中的碳水化合物数量减少到每天50克,而无需牺牲重要的维生素和矿物质。

 

到目前为止,想要减少腹部脂肪时可以吃的最糟糕的食物是糖

这种不健康的食物会使您的血糖急剧上升,并导致体内储存脂肪。

大多数人都知道白糖,糖果和其他甜点不健康,但是这些食物并不是糖的唯一来源。

您可能会认为橙汁是一种健康的饮料,但实际上对您来说,苏打水并不比苏打水好多少。

果汁和干果中的果糖含量很高,而且浓度很高,将它们包括在饮食中就好像在糖果和软饮料上吃零食一样。

另外,请注意食物,例如水果味的酸奶和加果汁的水果罐头。

 

蛋白

您可能已经知道蛋白质是人体最重要的营养物质之一,但您可能不知道自己真正需要多少蛋白质,或者什么类型的蛋白质是健康的

蛋白质的最高质量的来源是瘦肉,鱼,家禽和鸡蛋,但你也可以得到很好的从植物基源,如豆类,藜,并帮助蛋白质的螺旋藻

基于植物的蛋白质的缺点是它通常与碳水化合物一起提供,并且不能提供构建肌肉组织所需的全套氨基酸。

您可能需要的蛋白质比您想像的要少,但是一个好的经验法则是每次用餐都要量一副纸牌的大小。

 

脂肪

如今,随着所有新医学研究的开展,人们开始发现食用健康脂肪的好处。

您可以通过消除不良脂肪并用健康的替代品来开始减肥。

您的身体需要大量的饮食脂肪,才能使血液中的激素循环并执行其他重要的身体机能。

只要您避免不健康的脂肪并且每天不消耗太多卡路里,就不必担心限制脂肪的摄入或对食用高脂肪的食物感到内。

培根,鸡蛋,奶酪和奶油都很好,但是人造脂肪(例如部分氢化的植物油)应该是禁忌的。

 

蔬菜

吃蔬菜是使自己保持饱腹并增加饮食中纤维的好方法。

通过花时间购买新鲜蔬菜,您将有机会让自己的饭菜变得更有趣,更有营养。

Als u groenten eet, hoeft u geen calorieën te tellen, omdat hun caloriegehalte zo laag is dat ze niet teveel geconsumeerd kunnen worden.

Verschillende innovatieve manieren om groenten aan het dieet toe te voegen, zijn onder meer door ze in caloriearme pasta te verwerken of ze te bakken om ze een verfrissende smaak te geven.

Om ervoor te zorgen dat u een uitgebalanceerde inname van vitamines en mineralen krijgt, dient u elke dag een verscheidenheid aan groenten in uw dieet te eten.

 

uit eten gaan

Als je net als ik bent, vind je het leuk om uit eten te gaan in een restaurant en wat nieuw voedsel te proberen, en misschien kun je thuis niet zelf koken.

Wanneer u buikvet probeert te verminderen, kan het moeilijk zijn om uzelf onder controle te houden door via het menu te bestellen.

Aangezien de meeste restaurants grote porties hebben, raad ik je aan om niet uit eten te gaan, tenzij je een of twee metgezellen hebt die eten met je delen.

U kunt verstandige keuzes maken om te voorkomen dat u het verkeerde voedsel eet, zelfs als niemand uit eten gaat.

Haal bijvoorbeeld het brood uit de hamburger en gebruik verse groenten in plaats van frites of gebakken aardappelen.

 

Zelfgemaakte rijst

Meestal kook je thuis, dus je moet de juiste ingrediënten kopen en de kookmethoden perfectioneren die je zullen bevredigen.

Ik ben niet de beste kok, dus ik maak meestal stoofschotels, bonen en soepen voor mijn gezin, omdat deze voedingsmiddelen de gezondste keuzes zijn en voldoende zijn om te bereiden.

Als u thuis kookt, kunt u uw portiegrootte bepalen tijdens het bereiden van maaltijden.

Mijn suggestie is om het menu te blijven veranderen, zodat je je niet verveelt.

Deze methode zorgt er ook voor dat je de vitamines en voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt om af te vallen en spierweefsel te versterken.

 

Snacks

Als je niet oppast, is tussendoortje een gemakkelijke manier om buikvet te verhogen, maar je moet toch tussendoortjes eten om te voorkomen dat je tussen de maaltijden door te hongerig wordt.

Snacks kunnen u helpen het evenwicht te bewaren tijdens het stofwisselingsproces gedurende de dag, waardoor schommelingen in de bloedsuikerspiegel worden voorkomen.

Mijn favoriete snacks zijn walnoten, pinda’s, popcorn, edamame, fruit en groenten.

Je kunt ook fijne snacks vinden in de internationale eetafdeling van de supermarkt.

Japanse snacks hebben een laag koolhydraatgehalte en een hoge voedingswaarde.

Mijn waarschuwing is om niet te veel te snacken, vooral niet als je noten eet.

 

Toetje

Dessert is een van mijn favoriete voedsel, zo niet zo ongezond, zou ik het elke dag eten.

Ik eet maar één dag in de week een toetje.

Op deze dag eet ik meestal desserts waar ik al een hele week aan zit te denken.

Als u buikvet verliest, moet u desserts volledig uit uw dieet schrappen, zodat het proces zo snel mogelijk kan verlopen.

Als je merkt dat je naar snoep snakt, voel je dan niet schuldig vanwege een dieet.

Bij het verminderen van lichaamsvet bedrieg ik mezelf meestal een keer per week.

Tijdens de paar dagen diëten at ik zoveel mogelijk zonder calorieën.

 

Verscheidenheid

Diversiteit is het kruid van het leven, en u moet interessante mengsels van eiwitten, fruit en groenten aan uw dieet toevoegen om te voorkomen dat u vastloopt in de sleur.

Je hoeft niet elke dag ander voedsel te eten, maar je moet voorkomen dat je twee keer naar de supermarkt gaat om dezelfde ingrediënten te kopen.

Door het menu te veranderen, voorkom je dat je lichaam aan bepaalde eetgewoonten wennen.

De truc om af te vallen is om uw eet- en bewegingsgewoonten onvoorspelbaar te maken, zodat uw lichaam meer werk moet verzetten om de veranderingen bij te houden.

 

Variante uitvoering meer

Het in praktijk brengen van al deze ideeën vereist veel energie en vastberadenheid, dus ik raad aan deze veranderingen langzaam aan te brengen om je niet te overweldigen.

Als u ervoor kiest om het voedsel te eten dat u lekker vindt in plaats van uzelf te dwingen het voedsel te eten waarvan u denkt dat het niet goed is, dan zal succes niet lastig zijn.

Voor de meeste mensen zijn de moeilijkste aanpassingen het verminderen van koolhydraten en het elimineren van suikers, dus als je problemen tegenkomt bij het aanbrengen van deze veranderingen, voel je je niet schuldig.

Gebruik niet te veel kracht, want dat levert geen goede resultaten op.

Als u uw gewoontes overneemt, zullen er blijvende veranderingen plaatsvinden.

 

Hoe kan ik de onderbuik vet te voorkomen dat vet

Als je altijd mijn advies opvolgt, dan is vasthouden aan de nieuwe eetgewoonten geen probleem, maar in sommige gevallen heb je wellicht wat doorzettingsvermogen nodig.

Mensen in uw gezin kiezen er bijvoorbeeld misschien niet voor om een ​​gezonde levensstijl aan te nemen, dus het kan nodig zijn om apart voedsel te bereiden of voedsel te vermijden dat u niet mag eten.

Als je met een groep vrienden uit eten gaat, kun je het beste een maaltijd regelen op een cheat-dag, zodat je je niet schuldig voelt.

Als u al deze stappen bij elkaar zet, heeft u een compleet dieetplan, wat resulteert in verlies van lichaamsvet en spiergroei.

Afvallen lijkt zelfs nog steeds onmogelijk.

Het duurt ongeveer vier weken van sporten en diëten voordat u resultaten ziet, en uw vooruitgang is misschien niet hetzelfde als voor iemand anders.

Als u na ongeveer vier weken geen resultaten ziet, hoeft u alleen maar uw routine aan te passen en vast te houden totdat de resultaten beginnen te komen.

Er zijn twee veelvoorkomende problemen die kunnen voorkomen dat u afvalt.

De eerste verbruikt te veel calorieën en de tweede verbruikt te weinig calorieën.

Als je niet genoeg eet, zal je lichaam in hongermodus gaan en zul je langzamer afvallen.

Om daarna weer af te vallen, moet u uw calorie-inname met een kleinere hoeveelheid verminderen.

Het is het beste om  in de eerste plaats te voorkomen dat u onderbuikvet krijgt  .

Als u al slank bent en niet hoeft af te vallen, is uw werk veel gemakkelijker dan een dieet volgen en vet verbranden.

Het enige dat u hoeft te doen, is goed op uw dagelijkse calorieën en lichamelijke activiteit te letten.

De grootste fout die mensen maken, is slechte gewoonten te ontwikkelen zonder te beseffen wat ze doen.

Als u bijvoorbeeld elke dag een glas sinaasappelsap aan uw dieet toevoegt, verhoogt u uw wekelijkse calorie-inname met 1.400 calorieën en verhoogt u uw lichaamsvet met twee pond per maand.

Omdat het heel langzaam gebeurt, merkt u deze verandering mogelijk alleen als u 5 kilo vet krijgt.

Het kan moeilijk zijn om de oorzaak van gewichtstoename te achterhalen.

Ten eerste is het het beste om niet te veel calorieën binnen te krijgen.

Dit kan vetverlies in de onderbuik veroorzaken.

 

Wat wel en niet te doen wat het moet doen

  • Voer minstens vijf dagen per week matige cardiovasculaire oefeningen uit om calorieën te verbranden en de hartslag te verhogen. Deze oefening verlaagt ook uw hartslag in rust, wat een indicator is van de algehele cardiovasculaire gezondheid.
  • Met het oog op het versnellen van gewichtsvermindering licht , doe zware inspanning, om niet te zweten, het gevoel energiek na het sporten. Cardiovasculaire trainingen met hoge intensiteit die langzamer zijn dan feitelijke activiteiten (zoals wandelen of joggen), verminderen het lichtgewicht beter .
  • Ontwikkel gezonde gewoonten die je leuk vindt om ervoor te zorgen dat je goede gewoonten behoudt in plaats van los te laten als de gewoonte te moeilijk wordt. Als je graag buiten bent, probeer dan eens fietsen, sporten of kajakken. Als u tijd in de kamer wilt doorbrengen, oefen dan terwijl u tv kijkt of op internet surft.
  • Als u niet onmiddellijk buikvet verliest, verlies dan de moed niet. Het kan zijn dat u uw routine moet aanpassen voordat u naar de resultaten gaat kijken.
  • Drink geen suikerhoudende frisdrank, vruchtensap of gezoete dranken. Als je je zoetekauw niet helemaal kunt opgeven, kun je één keer per week afvallen.
  • Probeer niet te veel kracht te gebruiken. Als u uw calorie-inname te veel vermindert, zal dit een evolutionair overlevingsmechanisme activeren om uw lichaamsvet te behouden. Door 500 tot 1.000 calorieën per dag te kort te houden en door het dieet en de lichaamsbeweging te veranderen, worden de beste resultaten bereikt.

 

ten slotte

De laatste paar kilo buikvet is misschien wel het moeilijkste gewicht om te verliezen, en de meeste mensen zijn niet gewend aan de juiste voeding en trainingstechnieken die nodig zijn om af te vallen.

Als je genoeg geduld en vastberadenheid hebt, is het geen probleem om overtollig gewicht te verliezen en sixpack-buikspieren bloot te leggen onder het buikvet.

Mijn laatste advies voor jou is om te proberen alle verstoringen in het leven te elimineren voordat je buikvet probeert te verminderen.

Als u zich alleen hoeft te concentreren op voeding en lichaamsbeweging, is uw kans om succesvol af te vallen groter.

Succes of mislukking hangt van veel factoren af, maar als je gezond eet en minstens vijf dagen per week aan lichaamsbeweging doet, zal je zelf veel beter zijn.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *