Hoe Babbel uit te schakelen

Altijd al een nieuwe taal willen leren? Dit is ongetwijfeld mooi en stelt ons in staat om onze horizon te verbreden, nieuwe culturen te leren kennen en alle taalbarrières te doorbreken.

Natuurlijk zijn er veel manieren om dit te doen, waaronder een gespecialiseerde toepassing. Het blijkt echter dat we onze studio voor enkele periodes willen stopzetten. Daarom ga ik je in de gids van vandaag stap voor stap laten zien hoe je Babbel kunt uitschakelen, een van de beste apps voor het leren van nieuwe talen, evenals een van de meest gebruikte.

Met Babbel is het in feite heel gemakkelijk om een ​​nieuwe taal te leren dankzij het voortdurend en constant luisteren naar nieuwe woorden. Babbel is goedkoop en perfect voor iedereen die vanaf het begin een nieuwe taal wil leren. Maar maak je geen zorgen als je hebt besloten om even te stoppen met studeren. In deze tutorial laat ik je zien hoe. Voel je vrij en geef me een paar minuten van je tijd. Goed lezen!

Inhoudsopgave
Wat is Babbel
Voordat u begint
Babbel afmelden van de site?
Je Babbel abonnement opzeggen in de Android app?
Afmelden Babbel op iPhone / iPad iOS
Conclusies
Wat is Babbel
Voordat we naar de kern van de gids gaan, laten we even kijken wat Babbel is. Babbel is in 2007 als website geboren uit het idee van twee jongens: Thomas Holl en Markus Witte. In de loop van de tijd is Babbel gestaag geëvolueerd tot een miljoen abonnementen in 2018.

Tot nu toe is het een van de meest populaire apps in de branche. U kunt zelfs rekenen op een zeer grote database van 14 talen. Babbel is niet zomaar een website, het biedt een handige app voor iOS en Android waarmee je kunt luisteren, kleine oefeningen kunt doen en je uitspraak kunt trainen.

Dankzij de zeer lage kosten kunt u tegen lage kosten de basis van een nieuwe taal leren. Bovendien staan ​​er bijna promoties op de agenda en kunt u zich voor een schamele vergoeding aanmelden voor een abonnement van meerdere maanden.

Voordat je begint
Voordat je begint, is het goed om te weten dat de procedure voor het opzeggen van de diensten van Babbel verschilt per abonnementsvorm. Dus we bekijken samen hoe je Babbel kunt opzeggen via de iOS en Android website en app.

Waarschuwing: het is goed om te weten dat wanneer je je Babbel-abonnement opzegt, je de dienst nog kunt gebruiken voor de resterende dagen voordat het daadwerkelijke abonnement afloopt.

Afmelden
Babbel van de website Als je je hebt geabonneerd op Babbel via de officiële website van het platform, moet je je afmelden door naar het gedeelte Accountinformatie te gaan.

Dus hier zijn de stappen die u moet nemen:

Log in op de Babbel website
Ga naar de Account Informatie sectie
Volg de instructies om je abonnement
op te zeggen Aan het einde van de procedure ontvang je een bevestigingsmail.
Dit is nodig om automatische verlenging te annuleren. Aan het einde van de procedure ontvangt u in ieder geval een e-mail ter bevestiging van de opzegging van het abonnement. Bij problemen kun je direct contact opnemen met de Babbel klantenservice.

Annuleer je Babbel-abonnement via de Android-app
Als je je hebt geabonneerd op Babbel via de app voor Android-apparaten, kun je je abonnement opzeggen via de procedure om een ​​abonnement op Google Play op te zeggen.

Dit zijn in het bijzonder de bewerkingen die u hiervoor moet uitvoeren:

Open de Google Play-app op je smartphone
Tik op Abonnementen
Selecteer Babbel
Tik op Annuleer
Nu tik op Bevestigen
Bij problemen kun je het speciale artikel op de officiële Babbel-website raadplegen of de Google Play-gids raadplegen om een ​​abonnement op te zeggen binnen de app.

Afmelden Babbel op iPhone / iPad iOS
Laten we nu samen kijken hoe we dezelfde bewerking kunnen uitvoeren, dit keer op een iOS-apparaat en vervolgens op een iPhone of iPad. Als je je hebt aangemeld bij Babbel via de iOS-app, moet je het gebruik van de app annuleren.

Hier zijn in detail de stappen die u moet nemen om uw Babbel-abonnement op te zeggen vanaf uw iOS-apparaat:

Open je apparaatinstellingen
Tik op je naam
Tik in de iTunes Store en App Store
Tik op je Apple ID
Tik op Toon Apple ID
Tik op abonnementen
Kies Babbel
Tik op Afmelden
Als je vragen hebt of de procedure niet zelf kunt voltooien, kun je de On Apple support raadplegen website of neem contact op met de Babbel-klantenservice en meld het probleem.

Conclusies
Perfect, samen hebben we gezien hoe je automatisch verlengen bij Babbel opzegt en zo ons abonnement pauzeert en misschien over een tijdje weer hervat, als we er weer zin in hebben.

De procedure is, zoals je misschien hebt gezien, heel eenvoudig en er is niemand nodig die computervaardigheden kent. Ik hoop dat dit helpt. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Zoals gewoonlijk help ik je graag verder.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *