Hoe Amazon Music uit te schakelen

Na het verzamelen van verschillende meningen en het uitproberen van interessante manieren om naar muziek te luisteren (Spotify en andere geldige alternatieven), heb je ontdekt dat je je Amazon Music-abonnement wilt opzeggen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen probleem, in dit artikel leg ik je stap voor stap uit hoe je het abonnement op de service van de e-commercegigant kunt uitschakelen.

Als je hebt besloten Amazon Music niet te blijven gebruiken, maar je hebt ze allemaal geprobeerd en weet je nog steeds niet welke procedure je moet volgen, dan kan ik je verzekeren dat je hier aan het juiste adres bent. In de volgende paragrafen zal ik uitleggen hoe je Amazon Music kunt uitschakelen. U zult merken dat het heel eenvoudig en snel zal zijn om de operatie te voltooien, maar u zult aandacht moeten besteden aan wat ik ga illustreren. Je zult merken dat het veel gemakkelijker is dan je zou denken.

Het enige wat je hoeft te doen is je op je gemak voelen en dit artikel blijven lezen om erachter te komen wat er moet gebeuren om te slagen in de intentie die je jezelf hebt gesteld en die ertoe leidde dat je mijn gids raadpleegde. Volg de instructies die ik je ga geven zorgvuldig en je kunt eindelijk de muziekstreamingservice van Amazon uitschakelen. Bereiden? Perfect, we moeten gewoon weg. Goed lezen!

Amazon Music Content Index : voorlopige informatie
Schakel Amazon Music Unlimited uit op Android
Schakel Amazon Music Unlimited uit op iPhone / iPad iOS
Schakel Amazon Music Unlimited uit op pc / Mac
Schakel Amazon Prime Music uit op Android
Schakel Amazon Prime Music uit op iPhone / iPad
Schakel Amazon Prime Music uit op pc / Mac
Conclusies
Amazon Music: voorlopige informatie
Voordat we naar de kern van de tutorial gaan, is het belangrijk op te merken dat er een aanzienlijk verschil is tussen Amazon Music Unlimited- en Amazon Prime Music-abonnementen.

In het geval van Amazon Prime Music moet u uw Amazon Prime-abonnement deactiveren om u af te melden. Zoals ik je in een oud artikel heb uitgelegd, biedt de premium-service van Amazon tal van en aanzienlijke voordelen, vooral de snelle en gratis verzending van producten die zijn gekocht bij de grootste en bekendste online supermarkt ter wereld.

Maar niet alleen dat, Amazon Prime geeft je toegang tot Amazon Prime Video (het bekende platform voor het streamen van films en tv-shows), Prime Now, Prime Day, Twitch Prime en onze Amazon Prime Music.

Met Amazon Prime Music heb je een enorme catalogus met nummers (2 miljoen nummers). Dit is een Amazon Music-streamingservice, inbegrepen bij je Amazon Prime-abonnement, waarmee je op al je apparaten naar je favoriete muziek kunt luisteren.

Amazon Prime Music is daarom een ​​service die is inbegrepen in de Amazon Prime-abonnementsprijs (vergeet niet dat je kunt genieten van alle voordelen en diensten met een jaarlijkse abonnementswaarde van 36 euro of een maandabonnement gelijk aan 3,99 euro, 50% korting voor studenten College studenten).

Amazon Music Unlimited is een service die iedereen kan activeren, zelfs zonder zich te hebben geabonneerd op het Prime-abonnement. Amazon Music Unlimited geeft je onbeperkte toegang tot 70 miljoen nummers en een gratis gebruiksperiode van 30 dagen waarin je de service ten volle kunt testen.

Als u niet tevreden bent, kunt u annuleren wanneer u maar wilt. Amazon Music Unlimited laat je kiezen tussen drie beschikbare pakketten: het pakket van 9,99 euro per maand, het Family-pakket met een kostprijs van 14,99 euro per maand en tot slot de Echo voor 3,99 euro per maand.

Na de nodige veronderstellingen te hebben gemaakt, afhankelijk van de handtekening die u hebt gekozen, nodig ik u uit om de volgende paragrafen aandachtig te lezen en de sectie te identificeren die u het meest kan helpen.

Schakel Amazon Music Unlimited op Android uit
Als je Amazon Music Unlimited wilt uitschakelen met een Android-apparaat, maar niet weet waar je moet beginnen, raak dan niet in paniek en concentreer je op het volgen van de onderstaande stappen:

Start de app op uw apparaat
Druk op het tandwiel
Tik op Amazon Music Unlimited
Zoek het gedeelte Abonnementverlenging
Tik op Abonnement opzeggen
Controleer een van de voorgestelde redenen van Amazon
Klik vervolgens op Annulering bevestigen
Dubbeltik op het item Mijn abonnement
opzeggen Dat heb je gedaan. Het spel is voorbij! Zoals ik je een paar regels hierboven heb verteld, is het uitschakelen van Amazon Music eigenlijk vrij eenvoudig en er is geen reden om ongerust te zijn. De volgende procedure is heel eenvoudig en snel. Begin nu met werken en voltooi het volgen van alle stappen die ik je net heb laten zien.

Schakel Amazon Music Unlimited uit op iPhone / iPad iOS
Besef je na de proefperiode van 30 dagen dat je de muziekstreamingservice van Amazon echt niet nodig hebt en deze wilt uitschakelen? Geen probleem, hier zijn de stappen die je moet volgen:

Start de app op je apparaat
Druk op de sprocket
Tik op Amazon Music Unlimited
Zoek het gedeelte Abonnementverlenging
Tik op Abonnement annuleren
Controleer een van de voorgestelde redenen van Amazon
Klik vervolgens op Annulering bevestigen
Dubbeltik op het item Mijn abonnement opzeggen
Schakel Amazon Music Unlimited uit vanaf pc / Mac
Als je wilt om je Amazon Music Unlimited-abonnement rechtstreeks vanaf je computer te annuleren, volg je deze eenvoudige stappen:

Open de browser die u gebruikt om op internet te surfen
Maak verbinding met de officiële Amazon Music-website
Klik op Aanmelden in de rechterbovenhoek
Voer uw e-mailadres of mobiele nummer en wachtwoord voor uw account in
Klik op de knop Inloggen
Nadat u namens u heeft geklikt, selecteert u Amazon Music-instellingen
Selecteer vervolgens de optie “Annuleren” in het gedeelte over de verlenging van het abonnement.
Klik op Bevestigen.
Op dit punt kunt u de Amazon Music Unlimited-service uitschakelen. Onthoud dat je het kunt blijven gebruiken totdat je abonnement afloopt. Hierin heeft u dus de automatische verlenging van de dienst opgezegd.

Schakel Amazon Prime Music uit van Android
Een ander argument is van toepassing op Amazon Prime Music. Zoals ik je heb uitgelegd in de paragraaf met voorlopige informatie, moet je om je af te melden bij Amazon Prime Music noodzakelijkerwijs je abonnement op Amazon Prime deactiveren, de bekende betaalde e-commerce-service die verschillende voordelen heeft.

Als je ervoor hebt gekozen om Amazon Prime Music op je Android-apparaat uit te schakelen, moet je het volgende doen:

Open de app vanaf uw apparaat
Druk op de drie horizontale lijnen in de rechterbenedenhoek
Tik op het item Mijn account
Klik op Prime-lidmaatschap
Tik op het gedeelte Abonnement beheren
Tik op Abonnement beëindigen
Wanneer u uw abonnement opzegt, verliest u de toegang tot al uw voordelen (inclusief Amazon Prime Music)
Deactiveer Amazon Prime Music van iPhone / iPad
Als je hebt besloten om het Amazon Prime Music-abonnement te deactiveren door alle voordelen op te geven die worden geboden door de betaalde service van een van de grootste e-commerceplatforms ter wereld, iOS apparaat in de hand en volg de eenvoudige stappen die ik je ga laten zien.

Als je, zoals veel mensen, Amazon Prime-services hebt gebruikt tijdens de gratis proefperiode, heb je alle voordelen op deze manier getest (inclusief Amazon Prime Music), maar ze hebben je niet overtuigd en je hebt besloten om het uit te schakelen , dit is wat u moet doen:

Open de app van uw apparaat
Tik op de drie horizontale lijnen in de rechterbenedenhoek
Tik op het item Mijn account
Klik op Prime-abonnement
Tik op het gedeelte Abonnement beheren
Tik op Abonnement beëindigen
Ik herinner u eraan dat u Prime-services kunt blijven gebruiken. Zoals ik hierboven heb uitgelegd, biedt Amazon Prime zoveel voordelen, maar je zult zeker je goede redenen hebben om deze keuze te maken. Wanneer je je abonnement opzegt, verlies je de toegang tot al je voordelen (inclusief Amazon Prime Music).

Amazon Prime Music deactiveren van pc / Mac
Als het je doel is om je af te melden bij Amazon Prime Music, zoals ik hierboven een paar alinea’s heb uitgelegd, moet je je Amazon Prime-abonnement deactiveren. De door de e-commercegigant voorgestelde Prime-versie van muziekstreaming maakt deel uit van het dienstenpakket van Amazon Prime, zoals Amazon Prime Video, Amazon Prime Music, Amazon Prime Now en vele anderen.

Als u uw beslissing hebt genomen en op de computer wilt handelen, doet u het volgende:

Open de browser die u gebruikt om op internet te surfen
Maak verbinding met de officiële Amazon-website
Klik op Hallo, Aanmelden
Meld u aan bij uw Amazon-account door uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren.
Selecteer het gedeelte Accounts en lijsten.
Klik op Mijn Amazon Prime
en klik op het item Afmelden of Ontheffing van Prime-voordelen.
Bevestig de annulering van uw Prime-account door op Mijn voordelen beëindigen te klikken.
Op dit punt ontvangt u een bericht waarin staat dat uw Amazon Prime-account is gedeactiveerd. Bovendien ontvangt u een e-mail op het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw Amazon-account, waarop de effectieve opzegging van het Amazon Prime-abonnement wordt gemeld.

Conclusies
Zoals je misschien hebt gemerkt bij het lezen van deze handleiding over het uitschakelen van Amazon Music op computers, smartphones en tablets, is de volgende procedure echt heel snel en eenvoudig. Als je je hebt aangemeld voor een Amazon Prime Music-abonnement, moet je ook je Amazon Prime-abonnement opzeggen.

Door Amazon Music uit te schakelen, hoeft u alleen maar hallo te zeggen tegen alle nummers in de muziekcatalogus die door Amazon zijn gemaakt en die zijn gedownload naar uw mobiele apparaat. In feite is de muziek die je eerder hebt gedownload beschikbaar totdat het abonnement afloopt.

Kies de optie die bij je past en volg de stappen die ik je heb laten zien. Ik hoop dat wat ik in deze tutorial heb gelezen duidelijk en eenvoudig was, neem voor vragen of verduidelijkingen gerust contact met me op. Ik zal je graag helpen!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *