Hike downloaden voor pc / laptop | Windows 10, 8, 7

Hike voor pc  :  Hike Messenger   is liefdevol gemaakt in India en wordt geleverd met veel functies die WhatsApp niet biedt. Het ondersteunt aangepaste stickers, een verscheidenheid aan regionale talen en groepschatmogelijkheden om meer dan 1000 mensen toe te voegen! Het is ook een van de beste alternatieven voor WhatsApp in 2018.

Hoe Hike voor pc te downloaden

 

Je installeert Hike Messenger eenvoudig op je mobiele apparaat via de Play Store of de Appstore. Maar als je Hike voor pc wilt installeren, zijn er enkele stappen die je moet volgen om hike op pc te kunnen gebruiken zonder je telefoon. Helaas is er maar één software om te gebruiken voor wandelen op pc, dwz gebruik het in de Android-emulator. De ontwikkelaars van Hike Messenger hebben inderdaad nooit zelfstandige software gemaakt om hike op pc te gebruiken. Dus vandaag gaan we u in dit artikel begeleiden bij het installeren van Hike voor pc met behulp van Android-  emulators  .

Hike voor pc installeren install

 

Helaas, zoals we al hebben besproken, is er geen officiële software om op pc te wandelen. Maar je kunt Hike nog steeds gebruiken door het op emulators uit te voeren. Volg deze stappen om Hike op pc uit te voeren:

 1. Download een Android-emulator van derden.
  • Opmerking:  er zijn talloze gratis en betaalde emulators. Als je er meer over wilt weten, hebben we een apart artikel over (  Beste Android-emulators voor Windows-pc  ). Hier gebruiken we ”  Android Bluestacks Emulator  ” in deze handleiding. Elke andere emulator zou echter prima werken voor deze methode.
 2. Installeer Bluestacks en open het. Voltooi de instructies op het scherm als ze verschijnen.
 3. Verbind de Bluestacks met internet. U kunt dit doen door de schakelaars van bovenaf te schuiven en wifi in te schakelen.
 4. Hike downloaden  voor pc.apk  .
 5. Installeer het APK-bestand. U kunt dit doen door te dubbelklikken op een apk-bestand om het emulatorvenster voor apk-bestanden te slepen.
  • Opmerking:  het aangepaste APK-installatieproces is in elke emulator anders. Als je Bluestacks niet gebruikt, overweeg dan om de app vanuit de Play Store zelf te installeren.
 6. Start Hike Messenger en voltooi het registratieproces of log in als je al een account hebt.

Alt! Je gebruikt nu Hike op pc!

Houd er rekening mee dat:

 

 1. Zorg ervoor dat uw internetverbinding werkt op de emulator. Anders wordt Hike Messenger niet geladen. U kunt de netwerkverbinding in de emulator snel controleren door een browser te openen en een website te laden. bijvoorbeeld. google.com
 2. Zorg ervoor dat u het bestand “Hike for PC.apk” downloadt van de officiële website hierboven vermeld, 100% virus- en malwarevrij.

Over Hike Messenger

 

Hike Messenger is een applicatie voor sociale berichten ontwikkeld door Bharti Sodt bank. Het is vrij beroemd en heeft meer dan 100 miljoen gebruikers. Het grote gebruikersbestand is te danken aan de extra functies die het uniek en bruikbaarder maken als we het hebben over sociale interacties. Naast basischats, audio- en videogesprekken, kunt u ook groepen maken van maximaal 1000 leden. Gebruik persoonlijk geanimeerde stickers en gebruik ze om je soulmate te vinden via Hike Match! Het geeft je ook dagelijks nieuws en updates over de wereld die gaande is en biedt ook gratis berichten! Maar veel mensen kunnen niet op hun telefoon zitten, en omdat het zo’n productieve communicatie-app is,

Een paar woorden van de auteur

 

We hopen dat je het concept van het uitvoeren van HIke op pc hebt begrepen en dat je nog steeds twijfels hebt over deze handleiding. Dus voel je vrij om je vraag te plaatsen in de commentaarsectie hieronder. We zullen proberen u op elke mogelijke manier te helpen. Deel dit artikel ook met je vrienden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *