Herstart herstellen en het juiste opstartapparaat selecteren

Hallo jongens, vandaag gaan we je laten zien dat je het opnieuw opstarten kunt repareren en het juiste opstartapparaat op Windows 10 kunt selecteren met een paar eenvoudige methoden. Hier hebben we u 3 oplossingen gegeven die uw probleem kunnen oplossen en de fout kunnen oplossen. U kunt deze methoden volgen om de fout te herstellen. Lees daarom het hele artikel en volg de instructies goed op.

Herstart herstellen en het juiste opstartapparaat voor Windows 10 selecteren

 

Hier zijn drie methoden om de fout te corrigeren. De  fout ”  opnieuw opstarten en correct opstartapparaat selecteren ” treedt voornamelijk op om redenen zoals een defecte stroomkabel, niet schoongemaakt RAM en vanwege sommige BIOS-instellingen. Daarom hebben we de oplossingen genoemd voor alle problemen die de fout hebben veroorzaakt.

Fix 1: De voedingskabel bevestigen Verbinding met de harde schijf

 

De fout “herstart en selecteer het juiste Windows 10-opstartapparaat” kan ook optreden als gevolg van een defecte kabel. Een kapotte of beschadigde stroomkabel of onjuist aangesloten kabel maakt de harde schijf ondetecteerbaar. Als de voedingskabel niet correct is geplaatst, plaatst u deze correct. En als deze beschadigd is, vervangt u deze door een nieuwe kabel.

Oplossing 2: maak uw systeem-RAM schoon

 

Soms kan de fout “Herstart en selecteer het juiste Windows 10-opstartapparaat” optreden als gevolg van rommelig RAM-geheugen in uw systeem. Controleer uw RAM of deze schoon is of niet? Maak het anders grondig schoon met een zachte doek, zoals een katoenen doek. En controleer vervolgens of de fout is verholpen of niet. Als de fout nog niet is verholpen, gebruikt u de volgende methode.

Oplossing 3: controleer de instellingen voor de opstartvolgorde met prioriteit in het BIOS (basisinvoer- / uitvoersysteem)

Hier in deze methode moet u het eerste opstartapparaat controleren. Zorg ervoor dat het eerste opstartapparaat de harde schijf is, niet een externe harde schijf zoals een USB-flashstation enz. Als het is ingesteld op een externe harde schijf, zal de fout optreden. In dit geval moet u het op de harde schijf instellen. Omdat Windows altijd moet opstarten vanaf de harde schijf van het systeem.

Volg in het BIOS de instructies op het scherm. Dit brengt u naar het gedeelte Boot Priority Order, waar u verschillende instellingen zult vinden. U hoeft alleen de instructies op het scherm voor iedereen te volgen. En stel vervolgens het eerste opstartapparaat in als harde schijf.

Laatste woorden

 

Dit zijn dus de oplossingen voor de herstartfout en selecteer het juiste Windows 10-opstartapparaat. Ik hoop dat dit je helpt de fout op te lossen. Het enige wat u hoeft te doen is de instructies nauwkeurig op te volgen.

Aan het einde van dit artikel willen we iedereen bedanken voor het bezoeken van deze website. Ik hoop dat je dit bericht leuk vindt. Als je het leuk vindt, deel het dan met je vrienden en familie. Je kunt het delen op je sociale medianetwerken. Als je een vraag of suggestie voor het bericht hebt, kun je deze aanvragen in het opmerkingengedeelte. En vergeet niet om uw opmerkingen op de site te delen. En blijf bezoeken voor meer updates.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *