|

Hardware as a Service (HaaS) retouren en vervangingen in zoom-app

Het maakt niet uit of u problemen ondervindt met uw Zoom HaaS-apparaat of dat u uw huur wilt beëindigen, we begrijpen dat u het mogelijk moet retourneren of vervangen.

Een apparaat vervangen door hetzelfde model

Zoom Support kan u helpen bij het oplossen van problemen met uw HaaS-apparaat als u problemen ondervindt. Om het proces te voltooien, hebt u mogelijk uw MAC-adres nodig. Je kunt je apparaat omruilen voor hetzelfde model als Zoom Support het probleem niet kan oplossen.

Het oude apparaat wordt geretourneerd met een retourlabel en doos, en er wordt trackinginformatie verstrekt voor de uitwisseling zodra deze is verwerkt.

Een apparaat omruilen voor een ander model

Neem contact op met een van uw accountvertegenwoordigers (accountmanagers, klantensuccesmanagers en verkoopvertegenwoordigers) als u een ruil voor een nieuw model van het apparaat. Zoom Support kan u helpen uw accountvertegenwoordiger te identificeren als u niet weet wie het is.

Je oude apparaat wordt naar je teruggestuurd zodra de omruiling is voltooid en je ontvangt een retourlabel en een doos waarin je het kunt retourneren.

Een apparaat retourneren en uw HaaS-huur beëindigen

Ik weet zeker dat u de volgende informatie nuttig zult vinden in het geval dat u uw apparaat retourneert en uw HaaS-huur beëindigt met uw accountvertegenwoordiger (accountmanager, klantsuccesmanager of verkoopvertegenwoordiger). Het is raadzaam om contact op te nemen met Zoom Support als u niet zeker bent van de naam van uw accountvertegenwoordiger.

Je ontvangt een retourlabel en een doos om het apparaat te retourneren zodra je retourzending is verwerkt.

Similar Posts