|

Groepsinstellingen wijzigen voor beheerde Zoom Clients

Zodra uw apparaten zijn toegevoegd aan ZDM en u er toegang toe hebt gekregen via de Zoom-client die op die apparaten is geïnstalleerd, kunt u beginnen met het beheren van de Zoom-instellingen op deze apparaten. Configureer het beleid voor een specifieke groep apparaten om ze af te dwingen voor alle apparaten van die groep:

 1. Zorg ervoor dat u als beheerder bent aangemeld bij de webportal.

 2. Klik op de optie Apparaatbeheer in het navigatiemenu en klik vervolgens op de optie Apparaatlijst.

 3. Identificeer de gewenste groep controle over te nemen door overschakelen naar het tabblad Groepen.

 4. Aan de rechterkant van de groep vindt u een knop Bewerken.

 5. Klik op het tabblad Zoom Clients bovenaan de pagina.

 6. Om een ​​van de vermelde beleidsregels aan te passen op de secties Algemeen, Vergadering of Chat, navigeer tussen deze secties.

 7. Elk beleid kan worden in- of uitgeschakeld door op de schakelaar ernaast te klikken.

 8. Klik op Inschakelen of Uitschakelen als er een bevestigingsvenster verschijnt om er zeker van te zijn dat de wijziging is aangebracht.

 9. Als u wilt voorkomen dat dit dialoogvenster elke keer opnieuw wordt weergegeven, klikt u op Herinner me er niet meer aan (optioneel).

Notities:

 • U kunt de volledige lijst met apparaten die ZDM in uw account beheert, bekijken op het tabblad Apparaten op de pagina Apparatenlijst.

 • Een Zoom-client die draait op een apparaat met ZDM er is geen beleid aan toegewezen. In plaats daarvan heeft het beleid dat door ZDM zelf is toegewezen.

 • Er is meer informatie over elk beleid en het effect ervan in het artikel over MSI, GPO, MDM voor Android en iOS, of Plist inzet als je raadpleeg het relevante MSI-, GPO- of MDM-artikel.

 • De ZDM-inschrijving heeft geen invloed op het bestaande MSI/GPO/PLIST/MDM-beleid dat al is geïmplementeerd, maar beleidswijzigingen die via de ZDM-inschrijving zijn aangebracht, hebben voorrang boven de wijzigingen die zijn aangebracht via handmatige pakketten en implementatie van het beleid

Similar Posts