Gratis iTunes-cadeaubon: Top 3 legitieme manieren om gratis iTunes-codes te verdienen in 2021

Wanneer u Apple gebruikt, moet u weten hoe belangrijk een gratis iTunes-cadeaubon is. Elke aankoop in de  iTunes  Store kan worden gedaan via de iTunes Gift Card. Of het nu een nummer van iTunes is of een betaalde app uit de iTunes App Store, je kunt iTunes-codes inwisselen en deze items krijgen.

U moet echter uw portemonnee losmaken om deze codes van de Apple-website te krijgen. Het zou geweldig zijn geweest als deze codes op de een of andere manier gratis online te vinden waren.

Ja, je hebt je vrienden horen praten over een online winkel om een  gratis iTunes-cadeaubon te krijgen  . Maar je weet het niet zeker. Daarom duik je veel in het onderwerp, maar heb je geen uitgebreid artikel gevonden dat je probleem kan oplossen. Maak je geen zorgen, we verzekeren je dat je zoekopdracht naar dit artikel zal leiden.

We nemen de last van het doen van al het onderzoek namens u en bieden u de best mogelijke manier om gratis iTunes-codes te krijgen die u op uw iDevice kunt gebruiken.

3 legitieme methoden om gratis iTunes-cadeauboncodes te krijgen in 2021

 

Methode # 1: Online beloningssites

 

De waarheid is dat u alleen een iTunes-kaart kunt krijgen als u deze in een winkel koopt. Maar er zijn manieren om gratis iTunes-cadeauboncodes te verdienen waar je geen geld aan hoeft uit te geven. Wees gerust, dit is een volledig legitieme manier.

Zoals we al zeiden, hoeft u het geld misschien niet uit te geven, maar er zijn enkele dingen die u moet doen, afhankelijk van deze online sites. Deze sites worden online beloningssites genoemd en het proces dat werkt, wordt betaald aan of GPT genoemd. U moet zich zorgen maken over de beloningssite die u bezoekt om de  iTunes-codes gratis te krijgen  . Blijf het volgende gedeelte lezen om het antwoord te krijgen.

Dit zijn de beste online beloningssites om gratis een iTunes-kaart te verdienen:

1. Swagbucks

 

Swagbucks  is de meest bekende site die werkt volgens het principe van betaald worden. Met onbeperkte mogelijkheden om swag-beloningen te verdienen, biedt de site verschillende cadeaubonnen aan, waaronder een iTunes-cadeaubon. Het werkingsprincipe van swag Buck is identiek aan dat van de anderen, maar deze site is niet alleen afhankelijk van de enquêtes die van de andere sites zijn.

Swagbucks geeft verschillende andere opties om punten te verdienen. Hij verwees ook naar winstpunten, waarmee veel punten worden verdiend. De verschillende manieren zijn via online winkelen bij bepaalde winkels. Swag Bucks geeft zelfs punten bij aankoop in de Apple Store.

2. Grijp punten

 

Een andere alternatieve site die je een  gratis iTunes-cadeaubon geeft,  is Grabpoints. Evenzo kunt u verschillende taken op de website uitvoeren. Als je taken voltooit, verwacht je punten te verdienen. Vanaf het registreren op de site, begint u werk te ontvangen dat gedaan moet worden.

Video’s bekijken, enquêtes invullen, online taken uitvoeren of apps downloaden zijn enkele van wat u via deze site doet. Je kunt direct een iTunes-cadeaubon krijgen die je kunt inwisselen of aan andere vrienden kunt geven.

3. ebonus gg

 

ebonus.gg is een andere site die je een gratis iTunes-cadeaubon geeft, maar in een andere vorm. Bij het betreden van de site, zult u zien dat de weergegeven iTunes-kaartwaarde per locatie verschilt. Zodra je het wilt vragen, wordt het omgeleid naar specifieke websites om een ​​klus te klaren. Toch kun je eindelijk een iTunes-cadeaubon pakken om de klus te klaren.

4. Prijs Rebel

 

Prize Reward is een andere site vergelijkbaar met Reward Points, die u de mogelijkheid geeft om hetzelfde proces te volgen. Op deze site vindt u ook polls, advertenties of streaming-sites. Zodra je ze hebt voltooid, ontvang je punten die kunnen worden ingewisseld in de vorm van een iTunes-kaart. Rebel Prize is beoordeeld als een van de beste enquêtesites, wat betekent dat u onbeperkte enquêtes kunt krijgen om punten te verdienen.

De site werkt ook in een samenwerkingsmethode en je krijgt grote punten als verwijzingsbonus. Prizerebel heeft iTunes-codes die beginnen bij $ 5. Dus zodra je punten hebt verdiend die gelijk zijn aan $ 5, kun je ze inwisselen en ze rechtstreeks aan je iTunes-account koppelen. Zo  krijg je  gratis iTunes-codes .

5. Puntenprijzen

 

PointsPrizes is een van de beste websites waar je gratis iTunes-codes kunt verdienen. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt u beloond met punten voor verschillende taken die op deze site worden uitgevoerd. Het werk omvat het uitvoeren van de enquête, het bekijken van videoadvertenties of het aanmelden voor verschillende zakelijke nieuwsbrieven.

Afgezien daarvan zijn er dagelijkse bonussen voor het voltooien van dagelijkse taken. Als je uit de VS of het VK komt, hoef je je geen zorgen te maken over het verdienen van punten. Mensen die vanuit deze plaatsen verbonden zijn, worden overspoeld met enquêtes. Als je echter van een andere locatie komt, kun je nog steeds een dagelijkse taak uitvoeren of een video bekijken.

Punten worden aan uw account toegevoegd wanneer u uw taken voltooit. Als je genoeg punten hebt verzameld om in te wisselen, kun je ze omzetten in een gratis iTunes-code, die je kunt inwisselen bij de iTunes Store. Voor een code van $ 20 moet je 3000 punten verdienen. PointsPrizes promoot legitieme bedrijven, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw bedrijf.

Belangrijke notitie:

 

Dit zijn dus de top vijf sites waarmee u iTunes-cadeaubonnen kunt verdienen door punten te verdienen. Het proces is volledig legaal en oprecht. Er is echter een praktische suggestie om toevlucht te nemen tot het proces. Maak een apart e-mailaccount aan en meld je daarmee aan voor deze sites.

De reden is dat zodra u zich aanmeldt bij dit soort beloningssites, u wordt overspoeld met e-mails, nieuwsbrieven en andere promotionele artikelen. U kunt ze dus het beste scheiden van uw primaire e-mailadres.

Methode #2 Verdien via sociale media

 

Een betrouwbare manier om de reis te beginnen, is door cadeaukaartbedrijven te volgen op sociale media. Toch moet je weten welke van deze plaatsen gemakkelijke punten of cadeaubonnen biedt in ruil voor een lidmaatschap, gewoon door hun officiële pagina op Facebook,  Twitter  of Instagram te volgen.

Deze bedrijven houden ook wedstrijden op hun sociale media en u kunt worden beloond met gratis iTunes-cadeauboncodes voor het opnieuw starten van tweets of favoriete berichten. Dan kun je de dealjagers volgen op Twitter en Facebook. Deze groepen volgen veel lopende transacties en sturen hun volgers via hun socialemediaplatform naar gesloten communitygroepen.

Methode # 3 Geld verdienen met apps

 

Veel apps geven je geld terug of beloningspunten na het doen van aankopen. U kunt dit type cashback of punten gebruiken om een ​​gratis iTunes-cadeaubon te krijgen. Hier zijn enkele voorbeelden:

Ibotta

 

Ibotta is een mobiele app waarmee je contant geld kunt innen als je eten koopt in winkels in de buurt. U wordt binnen 48 uur op uw account bijgeschreven. U kunt door de beschikbare aanbiedingen bladeren na registratie op de gratis app. Sommige taken kunnen worden overgenomen en er kunnen meer aanbiedingen worden ontvangen.

Ga naar het winkelgedeelte, koop je benodigde artikelen en betaal. Handmatige ontvangstbevestiging is de manier waarop u de terugbetaling kunt inwisselen voor een gratis iTunes-cadeaubon.

Ebates

 

Je krijgt een tegoed van $ 10 als je inlogt op Ebates, waarmee je een iTunes-cadeaubon kunt kopen. Bovendien zijn online cashback-aanbiedingen consequent beschikbaar in Ebates voor allerlei soorten merken. U ontvangt $ 25 op uw account wanneer u een vriend doorverwijst.

Ebates onthult ook doorlopende, handige aanbiedingen voor uw regio. Met deze tegoeden kun je een cadeaubon krijgen.

Gratis iTunes-codegenerator – probeer ze niet !!

 

U bent misschien enkele sites tegengekomen die vereisen dat iTunes-cadeauboncodes worden gegenereerd via hun gratis iTunes-cadeauboncodegenerator. Niemand kan een online tool maken die dergelijke bronnen onmiddellijk kan bieden. Dit zijn slechts hoaxes die zijn ontworpen om u voordelen te bieden.

We hebben deze sites persoonlijk getest en hebben bevestigd dat ze geen kaartcodes zullen bevatten. In plaats daarvan wordt u naar een menselijke verificatieprocedure geleid wanneer u deze oplichting invoert. Menselijke controles zijn bedoeld om uw gegevens te verzamelen, die vervolgens worden uitgewisseld voor marketingdoeleinden. Bovendien verzamelen deze sites tijdens bezoeken bounced-gegevens. Deze codes worden immers gegenereerd vanaf de beveiligde server van Apple.

Denk je dat een goedkope hack in de Apple-server kan inbreken en code voor je kan maken? Alleen jij verspilt wat van je kostbare tijd op deze sites of je krijgt geïnfecteerde softwareapplicaties die naar hun woorden luisteren.

Hier is een  perfect voorbeeld van een nep-cadeaubon-generator  voor iTunes, waarvan ik probeerde je het proces te laten zien:

Stap 1. U wordt gevraagd uw e-mailadres in te vullen om de cadeaucodes te ontvangen. Ik heb een vervalsing geplaatst om te demonstreren.

Stap 2. Geef aan dat uw e-mail verbinding maakt met hun servers.

Stap 3. U wordt gevraagd om het bedrag van de kaart te selecteren dat het waard is.

Stap 4. U dient de codes onder Geselecteerde kaart te ontgrendelen.

Waarschuwing:  voltooi de menselijke verificatie die is gevraagd om de codes te ontgrendelen niet. Dit zijn valse controles om uw persoonlijke gegevens te verkrijgen.

Hier is het: wanneer u op de knop Menselijke verificatie klikt, is er een optie van meerdere gesponsorde aanbiedingen voor u om er een te kiezen. Nadat u een van de aanbiedingen heeft geselecteerd, moet u het gedetailleerde formulier inclusief uw persoonlijke gegevens invullen.

Deze informatie wordt verzameld en vervolgens verkocht aan de specifieke adverteerder die bereid is te betalen voor uw persoonlijke informatie. Het is een volwaardig bedrijf dat al jaren bestaat en mensen belachelijk maakt in de naam van het weggeven van gratis cadeauboncodes. Onze oproep is om weg te blijven van deze valse online generatietools die u onbewust vragen om uw persoonlijke gegevens in hun formulieren in te vullen.

 

Conclusie

 

De mensen hier komen aan het einde van ons artikel. Nu je voldoende informatie hebt verzameld over de bovengenoemde punten, is dit een beproefde methode om een gratis iTunes-cadeaubon te verdienen   zonder geld uit te geven.

Of je nu wel of niet geld uitgeeft met een iTunes-kaart, het is altijd een goed idee om met weinig moeite iets gratis te krijgen. Bescherm uzelf ook tegen iTunes-codegeneratoren, die nutteloos zijn.

Alle sites die in de loyaliteitspunten worden genoemd, bieden op dit moment iTunes-kaarten aan. Neem het ons niet kwalijk als u de kans mist om de kans te grijpen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *