|

Gesprekken doorverbinden in zoom

Het is mogelijk om een ​​lopend telefoongesprek door te schakelen als Zoom Phone is geactiveerd op uw account. Wat het doorverbinden van oproepen betreft, zijn er drie methoden die kunnen worden gebruikt: warm doorverbinden, blind doorverbinden en voicemail doorverbinden.

Opmerking:

 • Afhankelijk van of het doorverbonden gesprek afkomstig is van een intern of extern nummer, verandert de beller-ID die wordt weergegeven aan de partij die het doorverbonden ontvangt.

 • Als uw beheerder dit toestaat, kan het zijn dat u beperkt bent in het doorverbinden van oproepen naar interne of externe contacten op basis van uw rechten als gebruiker. Meer informatie hierover kunt u vinden door contact op te nemen met uw beheerder.

 • De opname wordt beëindigd wanneer u de optie selecteert om over te zetten wanneer u automatisch hebt ingeschakeld opnemen, of als u bent begonnen met het opnemen van het gesprek wanneer u selecteren de mogelijkheid om over te stappen. Hierbij maakt het niet uit of de doorgifte naar een externe of interne contactpersoon is. U kunt de opname opnieuw starten als u Warm selecteert Overdracht Zo dat je kan dossier het gedeelte van de opname dat moet worden opgenomen voordat u de overdracht voltooit.

Dit artikel behandelt:

 • Overdracht methoden

 • Een oproep doorverbinden met de desktopclient

 • Een gesprek doorverbinden met de mobiele app

 • Een oproep doorverbinden met een IP-telefoon

Vereisten voor het doorverbinden van Zoom Phone-oproepen

Overdracht methoden

Op de Zoom Desktop Client en Mobile App, heb je de mogelijkheid om drie verschillende methodes te gebruiken om bestanden over te zetten:

Warme overdracht: De overdracht wordt in de wacht gezet terwijl de overdracht is voltooid. Als u met de ontvangende partij wilt spreken voordat uw telefoongesprek wordt doorverbonden, is deze optie handig voor als je u moet navigeren door een automatisch antwoordapparaat voor de beller.

Blinde overdracht: Blind doorverbinden is een oproep die wordt doorverbonden naar een ander nummer en vervolgens direct ophangt. Het is de verantwoordelijkheid van de andere partij om eventuele telefoonmenuprompts in te vullen die aan hen worden gepresenteerd.

Doorschakelen naar voicemail: Met deze functie kunt u overdracht de oproep naar de voicemailbox van het telefoonnummer dat u opgeeft. Sommige nummers kunnen dat misschien niet zijn overgedragen deze methode gebruiken. Het is ook mogelijk om door te schakelen naar voicemail door naast DTMF-codes te gebruiken overdracht naar voicemail.

Een oproep doorverbinden met de desktopclient

 1. Toegang tot de Zoom Desktop Client door in te loggen met uw Zoom-account.

 2. Het telefoonnummer verschijnt.

 3. U kunt bellen of gebeld worden door de instructies op het scherm te volgen.

 4. Tijdens een gesprek kunt u op elk moment een gesprek doorverbinden.

 5. Hier zijn een paar stappen die u kunt volgen als u een telefoonnummer wilt vinden of bellen waarnaar u wilt doorverbinden:

  • Nummeriek toetsenbord: voer het nummer in waarnaar u wilt doorverbinden.

  • Zoek contacten: U kunt de zoekbalk gebruiken om de contacten in uw interne, externe en gesynchroniseerde accounts te doorzoeken door een naam in te voeren.

  • Contacten met ster: Om een ​​contact over te zetten naar Starred, klikt u op het pictogram met de weglatingstekens (…). Klik de knop Overzetten naar met ster. U kunt de contactpersoon bellen door de muisaanwijzer erop te plaatsen en op het telefoonpictogram te klikken dat verschijnt.

 6. Selecteer een overdrachtsmethode in het vervolgkeuzemenu door op de blauwe overdrachtsknop te klikken.

 7. Het huidige gesprek wordt in de wacht gezet als u Warm doorverbinden hebt geselecteerd, terwijl u verbinding maakt met het nummer dat u hebt gekozen terwijl het huidige gesprek in de wacht blijft staan. Nadat u op Doorverbinden hebt geklikt, kunt u uw telefoon ophangen en wordt het gesprek doorverbonden. Voordat u het doorverbinden voltooit, kunt u de meeste bedieningen tijdens een gesprek gebruiken. Als u de warme overdracht en keer terug naar de oorspronkelijke regel, klik op Transfer annuleren op het dialoogvenster dat verschijnt.

Een gesprek doorverbinden met de mobiele app

 1. Meld u aan bij uw account met de Zoom Mobile App.

 2. Tik vervolgens op de telefoon.

 3. Als u belt of gebeld wordt, volg dan de gegeven instructies.

 4. Wanneer u in gesprek bent, klikt u op de knop Doorverbinden.

 5. De ster, interne, externe, telefooncontacten kunnen worden gezocht door het nummer te bellen of op het contactpictogram te tikken. Om contact op te nemen met een contact, moet je op hun naam tikken.

 6. U kunt dan een overdrachtsmethode selecteren door op de blauwe overdrachtsknop te tikken:

 7. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat als u Warm doorverbinden kiest, het huidige gesprek in de wacht wordt gezet terwijl u verbinding maakt met het gekozen nummer. U kunt de overdracht voltooien door op de knop Overdracht voltooien op uw telefoon te tikken en vervolgens hangen omhoog. De meeste in-call controles kunnen worden gebruikt voordat de overdracht is voltooid. Om het warme doorverbinden te annuleren en terug te keren naar uw oorspronkelijke gesprek, moet u op Doorverbinden annuleren tikken.

Een oproep doorverbinden met een IP-telefoon

Het vermogen van een IP-telefoon om een ​​oproep door te verbinden, is gebaseerd op de fabrikant van de telefoon. Dit zijn de stappen die u moet volgen:

   • Gecertificeerd Audiocodes IP-telefoons

   • Gecertificeerde Cisco IP-telefoons

   • Gecertificeerde Grandstream IP-telefoons

   • Gecertificeerde Poly IP-telefoons

   • Gecertificeerde Yealink IP-telefoons

Alle inhoud en afbeeldingen gaan naar https://support.zoom.us

Similar Posts