|

Geavanceerde software voor audioverwerking gebruiken in de zoom-app

De Zoom Room kan microfooninstellingen beheren om de geluidskwaliteit van de microfoon te optimaliseren, zelfs als de microfoon geen ingebouwde software voor audioverwerking heeft. Het heeft audioverwerkingssoftware die echo’s kan annuleren, ruis kan verminderen en de versterking ook automatisch kan regelen. Deze instelling kan ook worden uitgeschakeld als de gebruikte microfoon ingebouwde audioverwerking heeft om conflicten tussen Zoom Room en ingebouwde audioverwerking te voorkomen.

Vereisten voor het inschakelen van geavanceerde softwarematige audioverwerking

 • Versie 4.0.37666.0630 of hoger van Zoom Rooms voor Mac is vereist

 • Versie 4.0.44731.0823 of hoger van Zoom Rooms voor pc is vereist

 • Versie 4.2.37605.0629 of later van Zoom Rooms voor iPad-controller

Hoe in te schakelen geavanceerde software voor audioverwerking

 1. U krijgt toegang tot de instellingen door op de iPad-controller te tikken.

 2. U kunt instellingen wijzigen door schakelen de schakelaar Instellingen vergrendelen. Toegangscodes voor iPads moeten worden ingevoerd.

 3. Microfoon moet worden afgetapt.

 4. U kunt meerdere microfoons in de kamer aanpassen door op de naam van het apparaat in de Bronlijst te tikken (inclusief apparaten met ingebouwde microfoons).

  • Bepaalde door Zoom geïdentificeerde apparaten schakelen Advanced Software Audio Processing automatisch uit. Een speakerphone met een geïntegreerde microfoon en luidspreker bevat over het algemeen zijn eigen audioverwerking. Andere audioapparaten worden automatisch ingeschakeld met deze optie.

  • Schakel Software Audio Processing uit voor microfoons met een eigen audioprocessor. Als u een andere microfoon gebruikt, zorg er dan voor dat deze optie is ingeschakeld.

 5. Selecteer Advanced Software Audio Processing door op de schakelaar te klikken.

 6. Schakel Lock Settings opnieuw in zodra u uw wijzigingen heeft aangebracht.

Opmerking: In oudere versies van Zoom Rooms vervingen een Software Echo Cancellation en Automatically Adjust Mic Level-optie de software Audio Processing-optie.

Similar Posts