Facebook: hoe vetgedrukt te schrijven

Het plaatsen van nieuwe inhoud op Facebook is nooit eenvoudig. Je hebt zeker creativiteit nodig om dit te doen, maar dat is niet alles. U moet weten hoe u emoticons en spaties correct gebruikt en in een paar regels kunnen samenvatten wat u met uw gebruikers wilt delen, in een poging hen te betrekken en hun aandacht te trekken.

Zorgvuldig werk aan het beheren van uw inhoud zal leiden tot meer organische dekking van uw berichten, wat onvermijdelijk zal resulteren in conversies. Of het nu uw doel is om het aantal bezoeken aan uw website te verhogen of een product online te verkopen, er zijn weinig veranderingen.

Om u zo goed mogelijk uit te drukken, is het bovendien essentieel om onze tekst op te maken. Om te stylen, ben ik van plan om in sommige woorden cursief of vet te gebruiken om een ​​concept te benadrukken en natuurlijk voor interpunctie te zorgen. Daarom zal ik in deze korte handleiding proberen je de juiste ideeën te geven om vetgedrukt te schrijven op Facebook.

De uit te voeren bewerkingen zijn heel eenvoudig en u kunt deze stijl zowel in berichten als in berichtchats met uw vrienden gebruiken. Maar let op, deze functie wordt niet ondersteund in Messenger- en Facebook-chats vanaf een mobiele telefoon, dus houd er rekening mee dat als u vet in deze context gebruikt, het mogelijk niet werkt op het apparaat dat uw beller zal gebruiken om het bericht te bekijken.

Inhoudsindex
Vetgedrukte Facebook-berichten Vetgedrukte Facebook-
chat
Conclusies
Vetgedrukte Facebook-berichten
Laten we eerst eens kijken hoe u een bericht vetgedrukt kunt maken. Helaas is er geen standaard Facebook-functie waarmee je dit rechtstreeks vanuit de creatie-editor van Social Network kunt doen.

Daarom zullen we een service van derden moeten gebruiken. Het enige dat we hoeven te doen, is onze tekst vetgedrukt maken, kopiëren en in onze post plakken.

Er zijn verschillende online diensten die deze mogelijkheid bieden. In deze gids zullen we kijken naar Bold Text Generator, een kleine, eenvoudige, gratis online tool die wordt aangeboden door capitalizemytitle.com.

De procedure is echt heel eenvoudig. Ga gewoon naar de site, typ de woorden in de invoer aan de linkerkant van het scherm, selecteer de gewenste stijl en kopieer de uitvoer. Op dat moment hoef je alleen maar terug te gaan naar Facebook en het ergens in je bericht te plakken.

Laten we in detail de stappen bekijken die moeten worden gevolgd om een ​​bericht vetgedrukt te maken:

Open de Bold Text Generator-website
ga naar de website
Voer de tekst in die vet moet worden gemaakt
voer uw tekst in
Selecteer de Vetgedrukte stijl (moet standaard al geselecteerd zijn) selecteer de vetgedrukte stijl
Kopieer de inhoud die u vindt naar de gerelateerde uitvoer
kopieer inhoud
Terug naar Facebook
Plakken eerder gekopieerde inhoud inhoud in facebook plakken
Simpel toch? In een paar eenvoudige stappen heb je je vetgedrukte inhoud. Op de site kunt u ook andere stijlen dan vet gebruiken. Concreet zijn de beschikbare opties als volgt:

Vetgedrukte
kleine tekst
ondersteboven
kleine hoofdletters
Bubble
achterstevoren
Vet gebruiken in Facebook-chat
Wanneer u met iemand chat via het computerberichtensysteem van Facebook, kunt u de ingevoerde tekst gemakkelijk opmaken. Daarom kunt u de chat vet maken. Het is heel leuk en gemakkelijk te maken, maar er is geen visuele editor.

Facebook biedt speciale codes waarmee je tekst in je chat kunt opmaken. Om met name vet in uw tekst in te voegen, moet deze tussen de asterisk staan, dat wil zeggen deze *.

Zoals ik in het voorwoord al zei, houd er rekening mee dat tekstopmaak alleen zichtbaar is op een computer en niet wordt weergegeven in de Messenger-app op mobiele apparaten.

Hier zijn een reeks opdrachten waarmee u tekst in Facebook-chats vanaf het bureaublad beter kunt opmaken:

_cursieve tekst_ – Typ een onderstrepingsteken voor en na de tekst.
* vetgedrukte tekst * – Typ een asterisk voor en na de tekst.
~ Tekst ~ – Typ een tilde voor en na de tekst. (ALT + 126-toets op toetsenbord)
Voor de volledige lijst nodig ik u uit om de Facebook-website te raadplegen via deze link.

Op nieuwere versies van Facebook werkt deze methode mogelijk niet meer, vooral omdat het berichtensysteem van Facebook volledig wordt beheerd door Messenger. Maak je geen zorgen, er is nog steeds de mogelijkheid om de tekst op te maken.

Gebruik gewoon dezelfde methode die we gebruiken voor berichten, dat wil zeggen, gebruik een site van derden zoals capitalizemytext.com om de tekst op te maken en in Messenger-chat te plakken.

Dus hier zijn de stappen die je moet nemen om Messenger vetgedrukt te maken:

Open de Bold Text Generator-website
ga naar de website
Voer de tekst in die vet moet worden gemaakt
voer uw tekst in
Selecteer de Vetgedrukte stijl (moet standaard al geselecteerd zijn) selecteer de vetgedrukte stijl
Kopieer de inhoud die u vindt naar de gerelateerde uitvoer
kopieer de inhoud
Terug naar Facebook
Plak de eerder gekopieerde contentbold in de messenger.
Conclusies
Zoals we hebben gezien, is het invoegen van vetgedrukte tekst en, in het algemeen, het opmaken van de tekst op Facebook vrij eenvoudig. Ik raad je in ieder geval aan om niet te ver te gaan in het aanpassen van een tekst.

We maken vaak de fout om grafische eigenaardigheden in onze berichten te willen invoegen. Massaal gebruik van opmaak verwart de speler. Het beste is om voor elk bericht maximaal één opmaaktype te gebruiken en in plaats daarvan Emoji te gebruiken.

Facebook-emoticons helpen in feite om concepten te vereenvoudigen, empathie te creëren tussen de lezer en de persoon die inhoud publiceert. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en extreem jong. Daarom raad ik je aan de opmaak te beperken waar dat niet nodig is en het gebruik van emoji’s in je berichten te vergroten.

In chats verandert de discussie echter. U bent vrij om de opmaak naar eigen inzicht te gebruiken, vooral als u Messenger gebruikt om met medewerkers of collega’s te communiceren. Het vetgedrukte type kan ongetwijfeld helpen om enkele belangrijke concepten te benadrukken, waardoor de aandacht van de lezer snel wordt getrokken.

Als je andere methoden kent om vet op Facebook in te voegen, schrijf me dan en ik zal ze graag invoegen in deze kleine gids van mij.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *