Facebook: hoe de donkere modus in te schakelen

Je houdt van donkere tinten en aangezien je hebt gehoord dat de zwarte schermmodus ook op Facebook kan worden ingeschakeld, ben je nieuwsgierig om het uit te proberen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen probleem, je bent hier aan het juiste adres! In dit artikel zal ik je vergezellen om de nachtmodus van het bekende sociale netwerk te ontdekken.

De donkere modus van het bekende sociale netwerk van Mark Zuckerberg is zeker een van het meest interessante nieuws, als je het nog niet hebt geprobeerd, denk ik dat het tijd is om het te doen! In de volgende paragrafen laat ik je alle stappen zien die nodig zijn om deze functie op Facebook te introduceren met Android, iOS en computerapparaten via de officiële website van het populaire sociale netwerk.

Als je je tot nu toe afvroeg hoe je de donkere modus op Facebook kunt activeren, zul je zien dat je na het lezen van deze tutorial alle informatie hebt die je nodig hebt om te slagen in je voorgestelde intentie en je twijfels zullen verdwijnen, poef!

Het enige dat u nu hoeft te doen, is een paar minuten van uw vrije tijd opzij zetten en uzelf wijden aan het lezen van de volgende paragrafen. Verspil geen tijd en probeer de tips die ik ga illustreren meteen in praktijk te brengen, de werking van Facebook in de donkere modus is echt heel eenvoudig en duurt niet lang. Bereiden? Genoeg gekletst, we moeten gewoon beginnen!

Inhoudsopgave
Wat is de donkere modus van Facebook
Hoe de donkere modus van Facebook op Android in
te schakelen Hoe de donkere modus van Facebook op iPhone / iPad in te schakelen iOS
Hoe de donkere modus van Facebook op pc / Mac in te schakelen
Conclusies
Wat is de donkere modus van Facebook
Zwart scherm modus, na Instagram , WhatsApp voor iOS en Messenger, is ook aangekomen op het meest gebruikte sociale netwerk ter wereld. Waar gaat dit over? Dit is een specifieke optie die de schermkleuren omkeert en lichte tekens op een donkere achtergrond gebruikt om de leesbaarheid van woorden bij weinig licht, bijvoorbeeld ‘s nachts, te vergroten.

De donkere modus van Facebook is perfect voor diegenen die minder vermoeide ogen willen terwijl ze hun vrije tijd doorbrengen tussen foto’s, video’s en berichten. Trouwens, deze specifieke modus is ook erg interessant voor degenen die besluiten deze te gebruiken om de batterij van hun apparaat te sparen.

We hebben het over een grote grafische revisie, zwarte achtergrondmodus, die al enige tijd invloed heeft op sommige applicaties. Als je Facebook Black wilt proberen, merk dan op dat het mogelijk is om rechtstreeks te handelen vanuit de officiële app die je op je smartphone of tablet hebt gedownload, of vanaf de officiële website van het sociale netwerk.

Als je niet kunt wachten om erachter te komen hoe je het donkere thema op Facebook kunt inschakelen, lees dan de volgende paragrafen aandachtig door om de eenvoudige maar fundamentele stappen toe te passen op je mobiele Android- en iOS-apparaat of op je computer. U zult zien, het is eenvoudiger dan u denkt!

Samenvattend, dit is waarom je de donkere modus op je Facebook zou moeten inschakelen

Rust je ogen
Spaar de batterij
Probeer verschillende afbeeldingen
Hoe zet je de donkere modus van Facebook in op Android
Als je hier veel over hebt gehoord en nu de donkere modus van Facebook wilt inschakelen met een Android-apparaat, kun je direct in de app handelen.

Dit zijn de snelle en gemakkelijke stappen die ik u aanraad te volgen:

Open de Facebook-app
Tik op het pictogram met de drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek
Tik op het item Donkere achtergrondmodus
Tik op Inschakelen
om de donkere modus van Facebook op Android in te schakelen

Maak je geen zorgen als je van gedachten bent veranderd en terug wilt naar de schone modus. Dit zijn de te volgen stappen:

Open de Facebook-app
Tik op het pictogram met de drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek
Tik op het item Modus donkere achtergrond
Tik op Niet inschakelen
Om de donkere modus van Facebook in te schakelen, hoeft u daarom alleen het item Inschakelen te selecteren. Om het uit te schakelen, klikt u op Niet inschakelen. Makkelijk, toch?

Hoe Facebook Dark Mode op iPhone / iPad iOS in
te schakelen Als u Facebook Dark Theme op uw iOS-apparaat wilt inschakelen door rechtstreeks vanuit de app te werken die is gedownload van de App Store, houd er dan rekening mee dat de bediening heel eenvoudig is en weinig tijd kost . u.

Om de donkere modusfunctie van de iPhone en iPad in te schakelen, zijn de stappen die u moet volgen dezelfde als die ik een paar regels hierboven heb geïllustreerd in de paragraaf gewijd aan Android-apparaten. Dit is wat u moet doen:

Start de Facebook-app
Tik op het pictogram met de drie horizontale lijnen in de rechterbenedenhoek
Selecteer Instellingen en privacy
Tik op het item Zwarte achtergrondmodus
Tik op het item Inschakelen als u de donkere modus wilt inschakelen
Om de lichtmodus opnieuw in te schakelen, hoeft u alleen maar te rennen de stappen in omgekeerde volgorde en dan:

Open de Facebook-app
Tik op het pictogram met de drie horizontale lijnen in de rechterbenedenhoek
Selecteer Instellingen en privacy
Tik op het item Zwarte achtergrondmodus
Tik op het item Niet ingeschakeld als u de donkere modus wilt uitschakelen
Ten slotte is het ook op iOS mogelijk om te zien de Facebook om de systeemkleuren te volgen. Kijk hoe je dat doet:

Start de Facebook-app
Tik op het pictogram met de drie horizontale lijnen in de rechterbenedenhoek
Selecteer Instellingen en privacy
Tik op het item Zwarte achtergrondmodus
Tik op het item Systeeminstellingen gebruiken om de app te wijzigen volgens de algemene systeeminstellingen van het apparaat .
Hoe de donkere modus op pc / Mac in
te schakelen Om het zwarte thema op Facebook in te schakelen met behulp van uw computer en vervolgens de officiële website van het sociale netwerk van Facebook, volgt u deze eenvoudige berichten, u zult zien dat het heel snel werkt:

Open de browser die u gebruikt om op internet te surfen
Maak verbinding met de officiële Facebook-site
Klik op de kleine pijl in de rechterbovenhoek
Klik op ‘Weergave en toegankelijkheid’ Klik
in het gedeelte ‘Zwarte achtergrondmodus’ op de stip naast Ja. Op
deze manier zorgt u ervoor dat uw pc is ingeschakeld / Mac’s zwarte achtergrondmodus
De procedure was eenvoudig, toch? Ik wed dat je nooit had gedacht dat je de donkere modus van Facebook in zo’n korte tijd zou kunnen activeren!

Conclusies
Zoals je misschien hebt gemerkt tijdens het lezen van dit artikel, is het vrij eenvoudig om de donkere modus op Facebook als smartphone, tablet en pc in te schakelen. Ik weet zeker dat je na het lezen van deze tutorial verbaasd zult zijn hoe snel Facebook in de donkere modus wordt gezet.

In de donkere modus heeft de Facebook-toepassingsinterface een zeer donkere achtergrond. Een echte verandering die steeds meer gebruikers op hun apparaten aanbrengen.

Ik hoop dat ik met dit artikel behulpzaam ben geweest en dat het duidelijk is wat je in de vorige paragrafen hebt gelezen. Breng mijn tips nu in de praktijk en probeer het donkere thema van Facebook. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen, ik help u graag verder. Succes!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *