Facebook: herinneringen bekijken view

Vind je het leuk om weer door oude fotoalbums te bladeren en te bladeren? Is nostalgie je beste vriend? Dan heb je vast wel eens gehoord van de herinneringensectie van het populaire sociale netwerk, een snelle en gemakkelijke manier om je oude berichten te zien die op het platform van Mark Zuckerberg zijn gepubliceerd. “Nostalgie, oneerlijke nostalgie die je pakt wanneer je dat niet wilt. Je bevindt je met een hart van stro en een vuur dat nooit uitgaat”, zongen Al Bano en Romina Power. Als je ook deel uitmaakt van het team “Nostalgia Take Me Away”, moet je dit artikel zeker blijven lezen.

Er is zelfs een specifiek gedeelte van Facebook dat al je sociale herinneringen verzamelt, alle foto’s, berichten en video’s die je in voorgaande jaren op een specifieke datum op je persoonlijke muur hebt gedeeld. Dankzij de functie   “Het is vandaag gebeurd”   kun je zien wat je in het verleden hebt gedaan en tussen oude berichten dat citaat vinden waaraan hij zo gehecht was en waarvan je nu dacht dat je het kwijt was of een foto die je heel graag zou willen hebben bewaar uw smartphone voor altijd contact met u.

In dit artikel zal ik stap voor stap uitleggen   hoe je herinneringen op Facebook kunt bekijken   , je zult zien dat toegang tot deze specifieke sectie helemaal niet moeilijk is en geen wie weet welke technische interventie vereist. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf een paar minuten de tijd te geven om de volgende paragrafen te lezen, ik zal je laten zien hoe je dit kunt doen vanaf een Android- en iOS-apparaat, evenals een pc of Mac. We moeten nu gewoon beginnen! Maak het u gemakkelijk, houd uw apparaat bij de hand en bereid u voor op een duik in uw sociale verleden.

Inhoudsindex

 • Wat zijn Facebook-herinneringen
 • Hoe Facebook-herinneringen op Android te bekijken
 • Hoe Facebook-herinneringen te bekijken op iPhone / iPad iOS
 • Hoe Facebook-herinneringen op pc / Mac te bekijken
 • conclusies

Wat zijn Facebook-herinneringen

Zoals ik een paar regels hierboven al zei, worden in de sectie gewijd aan Facebook-herinneringen alle berichten verzameld die je op een bepaalde datum op het sociale netwerk van Zuckerberg hebt gedeeld.

Je herinneringen kunnen bestaan ​​uit   berichten die je op Facebook hebt gepost   , hechte vriendschappen met andere Facebook-gebruikers   ,   berichten van andere mensen met jouw tag en verjaardagen. Houd er rekening mee dat   u de functie Herinneringen niet kunt uitschakelen   , maar u kunt wel bepalen welke herinneringen worden bekeken.

Het is ook mogelijk dat u op een bepaalde dag geen herinnering ziet. De reden is heel simpel, Facebook heeft misschien   niets om je op   die specifieke dag te laten zien. Misschien heb je die dag vijf jaar geleden niets gedeeld en was er geen activiteit op je Facebook-wall.

Als je een liefhebber bent van nostalgische momenten of gewoon nieuwsgierig bent, nodig ik je uit om door te gaan met het lezen van de volgende paragrafen om erachter te komen hoe je Facebook-herinneringen kunt bekijken vanaf je Android, iOS-smartphone of je computer. Veel leesplezier en een goede reis voor uw herinneringen!

Hoe Facebook-herinneringen op Android te bekijken

Als je een Android-apparaat gebruikt en niet kunt wachten om erachter te komen wat je 4 jaar geleden op Facebook hebt geschreven of wie je heeft getagd in dat oude bericht waar je na zoveel jaren nog steeds om moet lachen, volg dan deze snelle en gemakkelijke stappen:

 • Open de applicatie   van  Facebook  op je Android-apparaat
 • Tik in huis op   het icoontje met de drie horizontale streepjes onderaan
 • Selecteer het item   Herinneringen
 • Op deze manier zie je   berichten die zijn gepubliceerd op dezelfde dag dat   je acteert, maar van voorgaande jaren

Wat heb je vandaag drie jaar geleden gepubliceerd? Hoeveel herinneringen, het was zo gemakkelijk om ze te zien, toch? Door op het tandwielpictogram   bovenaan te klikken   , kun je ook kiezen hoe vaak je meldingen over je herinneringen wilt ontvangen.

In dezelfde sectie kunt u er ook voor kiezen om de herinneringen te verbergen die mensen interesseren en datums die u liever niet ziet.

Hoe Facebook-herinneringen te bekijken op iPhone / iPad iOS

Als je graag wilt weten wat je hebt gepubliceerd sinds je je hebt geabonneerd op het populaire sociale netwerk door de sectie gewijd aan herinneringen te doorbladeren, zijn hier de basisstappen die je moet volgen om te slagen in je bedoelingen:

 • Open de  applicatie   van   Facebook op je Android-apparaat
 • Tik in huis op het icoontje met de   drie horizontale streepjes   onderaan
 • Selecteer het item   Herinneringen
 • Op deze manier   kunt   u   berichten ziet op de   dezelfde dag dat u handelt, maar uit voorgaande jaren
 • Klik op   het tandwielpictogram   bovenaan om te kiezen hoe vaak je meldingen over je herinneringen wilt ontvangen

In dezelfde sectie kunt u er ook voor kiezen om de herinneringen te   verbergen   die mensen interesseren en datums die u liever niet ziet. Makkelijk, toch? Zoals ik je al vertelde, is het bekijken van je Facebook-herinneringen echt heel eenvoudig, met een paar klikken kun je een echte duik nemen in voorgaande jaren!

Hoe Facebook-herinneringen op pc / Mac te bekijken

Als je Facebook-herinneringen wilt zien met je pc of Mac als apparaat, moet je eerst inloggen op   de officiële Facebook-website   en de stappen volgen die ik op het punt sta voor je op te sommen. Ook in dit geval zal ik u een zeer eenvoudige en snelle bediening laten zien.

Dit is wat u moet doen:

 • Open de browser die   u gewoonlijk gebruikt om op internet te surfen
 • Maak verbinding met   de officiële Facebook-website
 • Klik op   Meer   onder   Verkennen   in de linkerbalk
 • Klik op   Herinneringen
 • Dit toont je   al je Facebook-herinneringen

Met deze paar eenvoudige stappen kunt u in een mum van tijd de status, foto’s en alle berichten bekijken die zijn gekoppeld aan de overwogen datum.

Niet slecht om te zien wat we vijf jaar geleden schreven, op deze dag, toch? Als u ervoor kiest om een ​​herinnering op uw profiel te delen, om deze aan iedereen te tonen, klikt u op het    item  Delen  .

conclusies

Zoals je zult hebben begrepen na het lezen van dit artikel, is het   bekijken van de herinneringen op Facebook   echt een ritje en een operatie die je heel weinig tijd kost, maar het zal je veel voldoening geven en wie weet, misschien zelfs wat spanning.

Berichten, oude foto’s, verjaardagen, de herinneringensectie van Facebook heeft het allemaal. Ik herinner me echter dat je minstens een jaar sociale inhoud op Facebook moet hebben gepubliceerd, anders heeft het sociale netwerk geen geheugen om je te laten zien.

Ik hoop dat ik met dit artikel nuttig was en dat de stappen duidelijk voor je waren. Neem voor vragen of informatie gerust contact met mij op, ik beantwoord ze graag. Veel succes en een goede reis op je Facebook-herinneringen!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *