Essentiële iPhone-beveiligingsapps die geen antivirusprogramma’s zijn

IPhone-beveiligingstoepassingen – Bijna 10% van de wereldbevolking, oftewel 720 miljoen mensen, gebruikt de iPhone. De meesten beschouwen de iPhone als de originele smartphone en houden van de functies, het gebruiksgemak, de stijl en het gemak. Met zo’n groot gebruikersbestand zijn iPhones echter een groot doelwit voor hackers.

Iedereen kent het belang van antivirussoftware. Als u echter op zoek bent naar andere essentiële hulpmiddelen om uw iPhone en kostbare gegevens veilig te houden, wordt deze geleverd met een kluis, dus zorg ervoor dat u enkele van deze geweldige apps downloadt   .

 

Essentiële iPhone-beveiligingsapps die geen antivirusprogramma’s zijn

 

1) Zoek mijn iPhone

 

Zoek mijn iPhone is ingebouwd in uw telefoon, zorg ervoor dat u deze gebruikt. Het is verreweg de beste tracking-app voor iOS (samen met Mac, Apple Watch en andere Apple-producten). Zorg ervoor dat u deze instelt zodra u uw telefoon koopt.

In wezen stelt het u in staat uw apparaat te volgen als het verloren of gestolen is. Bovendien kunt u het beveiligen met activeringsslot om te voorkomen dat iemand het gebruikt. U kunt ook contactgegevens verzenden zodat mensen u kunnen vinden of al uw gegevens op afstand kunnen wissen. Het is ook gemakkelijk te gebruiken. Meld u vanaf elk apparaat aan bij iCloud en u kunt aan de slag.

2) NordVPN

 

De bekroonde VPN-service van Nord is niet alleen beschikbaar op desktops, maar ook op  iPhones  . De VPN werkt door uw netwerkverbinding te coderen en te anonimiseren, zodat vreemden geen toegang hebben tot uw telefoon.

Je kunt ook andere coole functies gebruiken, zoals het omzeilen van netwerkbeperkingen en regioblokkades, zodat je altijd toegang hebt tot je favoriete online content. Prijzen beginnen bij $ 2,99 per maand, waardoor het de beste VPN voor  iPhone is  .

 

3) LogHond

 

De gemiddelde internetgebruiker heeft meer dan 90 online accounts. Dit geldt voor e-mailclients, sociale-mediaplatforms, bankieren en financiën, en nog veel meer. Hackers zijn voortdurend op zoek naar toegang tot deze accounts om ze te misbruiken voor persoonlijk gewin.

Met LogDog ontvangt u een update wanneer er verdachte activiteiten plaatsvinden op een van uw accounts, bijvoorbeeld wanneer iemand te vaak een onjuist wachtwoord gebruikt op een inlogscherm. Het houdt ook de inloglocatie, wachtwoordpogingen en andere belangrijke statistieken bij, zodat u uw veiligheid in de gaten kunt houden.

 

4) Uitkijk

 

Lookout is een geweldige cyberbeveiligingsservice. Het beschermt gegevens, voorkomt identiteitsdiefstal en beveiligt wifi-verbindingen.

Het beschikt over een systeemadviseur-tool, die u automatisch waarschuwt voor mogelijke beveiligingsproblemen. Een andere leuke functie is dat het de locatie van je telefoon registreert als je batterij bijna leeg is, wat erg handig is als je telefoon kwijtraakt.

 

5) mSecure-wachtwoordbeheerder

 

Een van de populairste trends op het gebied van cyberbeveiliging zijn wachtwoordmanagers. Iedereen kent de gevaren van zwakke wachtwoorden, maar “  1HIH903r@K  ” is bijna onmogelijk te onthouden. Daarom wenden mensen zich in plaats daarvan tot wachtwoordmanagers.

Daarnaast is mSecure een van de beste op de markt. Het maakt gebruik van een ingebouwde wachtwoordgenerator die het werk voor u doet.

Het is eenvoudig te gebruiken en de installatie duurt slechts een paar minuten. Van daaruit gebruikt mSecure de meest betrouwbare coderingstechnologie die beschikbaar is om sterke en unieke wachtwoorden te creëren voor al uw online accounts. U kunt deze Touch ID’s en Face ID’s zelfs combineren om een ​​extra beveiligingsniveau te creëren.

 

6) Beste telefoonbeveiliging Pro

 

Voor een beveiligings-app is Best Phone Security Pro erg leuk. Elke keer dat iemand een onjuist wachtwoord invoert op een iOS-apparaat, maakt de app een foto – een automatische diefstalbeveiliging.

Bovendien geeft het de locatie van indringers aan en bevat het beveiligingsalarmen. Als je wilt, kun je zelfs je eigen gepersonaliseerde alarmgeluid maken om dieven af ​​te weren.

 

7) Kryptos beveiligde spraakcommunicatie

 

Kryptos Communications biedt het soort technologie dat u hoopt te zien in spionagefilms. Hun mobiele app is een volledig gecodeerde spraakcommunicatietool die militaire technologie gebruikt om de privacy van uw telefoongesprekken te waarborgen.

De app is beschikbaar in meer dan 100 landen en bevat zelfs een gratis proefperiode van 30 dagen.

 

8) Privé Signaal Messenger

 

Signal Private Messenger is een geweldige aanvulling op Kryptos. Het wordt algemeen beschouwd als de veiligste berichten-app vanwege de zeer geavanceerde end-to-end-coderingstechnologie. De app is ook gratis, gebruiksvriendelijk en de ontwikkelaars werken deze regelmatig bij om de hoogste beveiligingsniveaus te garanderen.

 

Essentiële iPhone-beveiligingsapps

 

Elke dag duikt er online een nieuwe veiligheidsdreiging op. Hackers creëren voortdurend nieuwe manieren om uw persoonlijke gegevens te stelen. Daarom moet u cyberbeveiliging onder de knie krijgen. Begin met een hoogwaardige VPN, die uw internetverbindingen versleutelt en anonimiseert.

Bekijk vanaf daar enkele van deze andere apps waarmee u uw telefoon kunt volgen, uw wachtwoorden kunt beheren en uw gesprekken privé kunt houden. Met deze geweldige tools heb je altijd de kracht om je telefoon veilig te houden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *