|

Een zoomgebeurtenis dupliceren

Wanneer een maker van een evenement een bestaand Zoom-evenement dupliceert, kunnen ze sneller en gemakkelijker evenementen maken zonder telkens het hele proces voor het maken van evenementen te hoeven doorlopen. creëren een nieuw evenement. Dupliceren een aankomend evenement, een concept of een evenement uit het verleden kan worden gebruikt creëren een nieuw evenement. Als u een nieuwe afspraak maakt, bevat deze dezelfde informatie als de oorspronkelijke afspraak. Bij een gedupliceerd evenement worden de startdatum en -tijd automatisch aangepast zodat deze overeenkomen met de huidige datum waarop het evenement, de sessie en de startdatum/-tijd van het ticket is gedupliceerd. Dupliceer je evenement en update of bewerk het indien nodig na duplicatie.

Thizaartikel omvat:

Vereisten voor dupliceren een evenement voor Zoom Events

 • Zoom-desktopclient

 • Zoom mobiele client

  • iOS: 5.8.6 of hoger

  • Android: 5.8.6 of hoger

 • Pro-, Business-, Enterprise- of Education-account

 • Stripe of PayPal Business-account is vereist om betaalde evenementen te maken

 • Zoom Events-licentie

Opmerking: Het wordt ten zeerste aanbevolen dat hosts hun Zoom-desktop- en mobiele applicaties updaten om te profiteren van de nieuwste functies die beschikbaar zijn met Zoom-evenementen en webinars.

Een evenement dupliceren voor Zoom-evenementen

 1. Zoom Events zijn toegankelijk door te loggen naar binnen jouw rekening.

 2. Klik op Beheren in de rechterbovenhoek van het venster.

 3. Klik in het gedeelte Evenementen op het tabblad Aankomend, Concepten of Verleden om een ​​evenement te zoeken dat u wilt dupliceren.

 4. Als u een zoomgebeurtenis wilt bewerken, klikt u op de ellipsen rechts van de zoomgebeurtenis die u wilt wijzigen.

 5. Als u een evenement wilt dupliceren, klikt u op Evenement dupliceren.
  Om het gedupliceerde evenement te bewerken en op te slaan/publiceren, wordt u teruggebracht naar de workflow voor het maken van evenementen.

Hoe u uw dubbele evenement kunt beoordelen

Alle eerdere instellingen die u had van het oorspronkelijke evenement blijft hetzelfde als u een evenement dupliceert, met uitzondering van de datum (die automatisch wordt aangepast aan de huidige datum) en tijd (die wordt aangepast aan de huidige tijd). Zorg ervoor dat de evenementinformatie die je hebt geüpload naar je gedupliceerde evenement correct en up-to-date is voordat je het verstuurt.

Enkele sessie/terugkerend serie-evenement

Het is noodzakelijk om alle informatie van het oorspronkelijke evenement te kopiëren en te dupliceren in de nieuw, gedupliceerde gebeurtenis uit de volgende secties:

 • Evenement kaart

 • Evenement profiel

 • Evenement opties

 • Kaartjes

Meerdere Sessies

Het is noodzakelijk om alle informatie van het oorspronkelijke evenement te kopiëren en te dupliceren in de nieuw, gedupliceerde gebeurtenis uit de volgende secties:

 • Basis informatie

 • Evenement profiel

 • Evenement Branding

 • Sessies

 • Sprekers

 • sponsoren

 • Geavanceerde mogelijkheden

Begrijpen een gebeurtenis dupliceren

 • Er kunnen bepaalde informatie en instellingen zijn die niet worden gedupliceerd wanneer het evenement meerdere sessies heeft, zoals als In-sessie Tabbladen Branding, Expo en Tickets.

  • Branding tijdens de sessie tabblad: Als u wilt dat uw webinar-achtergrond, naamlabelontwerp en virtuele achtergrond tijdens het webinar worden gebrandmerkt, moet u uw in-sessie-branding maken.

  • Expo tabblad: Op dit tabblad kunt u informatie plaatsen over de handmatig toegevoegde stands en Expo-rollen die handmatig zijn toegevoegd, evenals eventuele andere Expo-rollen die handmatig zijn toegevoegd. Bovendien moet u de tijden en datums van uw Expo wijzigen om overeen te komen met de tijden en datums van uw gedupliceerde evenement.

  • Kaartjes tabblad: Om pre-registratie in te stellen, moet u tickettypes en ticketprijzen aanmaken/toevoegen.

 • Het is belangrijk om te onthouden dat wanneer een evenement wordt gedupliceerd, gebruikers met speciale rollen ook worden gedupliceerd. U ontvangt een e-mailmelding over hun speciale rol in uw gedupliceerde evenement, behalve als er expo-rollen zijn die handmatig zijn toegevoegd aan het tabblad Expo in evenementen met meerdere sessies (zoals standvertegenwoordigers, standhouders, enzovoort).

  Opmerking: In het geval dat een co-editor is gedupliceerd, hij of zij ontvangt onmiddellijk een e-mail zodra deze zich voordoet. Er wordt geen e-mailmelding verzonden naar alle speciale rollen wanneer ze worden gedupliceerd, totdat het evenement wordt gepubliceerd, wanneer het evenement wordt gepubliceerd.

Wanneer u gebeurtenissen dupliceert, kunt u de status van de gebeurtenis alleen wijzigen van privé in openbaar op basis van de instellingen die u voor uw hub hebt ingesteld. Met andere woorden, als een hub is ingesteld op privé, wordt een gebeurtenis die aan die hub is gekoppeld, ook ingesteld op privé. Omdat de zichtbaarheidsinstelling van de hub is ingesteld op privé, is het niet mogelijk om de gebeurtenis te wijzigen van privaat naar het publiek. De gebeurtenis kan worden ingesteld op openbaar (of de gebeurtenis kan worden ingesteld op privaat) als de hub is set naar public, en de hub is ingesteld op public (of de hub is ingesteld op privaat) als het evenement is set naar privaat.

Een evenement bewerken

De datum/tijd van een evenement, de periode waarin tickets te koop zijn en het annuleringsbeleid kunnen op elk moment worden gewijzigd voordat de tickets worden verkocht. Een verkocht ticket, evenals het toevoegen van een nieuw type ticket, kan dat niet zijn bewerkt als het eenmaal is geweest verkocht. Alleen de kopie en afbeeldingen van het evenement kunnen daarna worden bewerkt. De Gastheer kan het tickettype voor privétickets bewerken met genodigden dus dat meer genodigden kunnen worden toegevoegd nadat het evenement is gepubliceerd als er meer genodigden zijn.

Telkens wanneer een gastheer wijzigingen moet aanbrengen in de datum, tijd of het annuleringsbeleid van een evenement nadat een ticket is verkocht, moet hij of zij het evenement annuleren, de gekochte tickets terugbetalen en het evenement opnieuw aanbieden met de herziene informatie.

Hier is een link naar een artikel met meer informatie over het bewerken van evenementen.

Alle inhoud en afbeeldingen gaan naar https://support.zoom.us

Similar Posts