Een wetenschappelijk voedsel dat het libido bevordert

Voedsel is onze belangrijkste energiebron. Het biedt vitamines, mineralen, vezels, eiwitten en andere broodnodige voedingsstoffen om ons gezond en sterk te houden.

Het wordt sterk aanbevolen dat iedereen die een gezonde levensstijl wenst en de incidentie van meerdere ziekten en gezondheidsproblemen wil verminderen, een uitgebalanceerd dieet volgt.

Het seksleven is hier geen uitzondering!

Sommige voedingsmiddelen kunnen je zelfs helpen je seksleven volledig te veranderen door het libido te verbeteren, meer uithoudingsvermogen te bieden, enz.

Scroll volgens de wetenschap naar beneden om het beste voedsel voor betere seks te zien.

 

vlees

Als u een vleesliefhebber bent, dan zult u blij zijn te weten dat vlees u kan helpen uw seksleven te verbeteren. waarom?

Allereerst is vlees een belangrijke bron van eiwitten en vormt het de basis van botten, spieren, kraakbeen en huid.

Eiwit is niet alleen belangrijk voor je seksleven, maar het kan je ook helpen bij overgewicht.

Een studie volgde 31 mannen met abdominale obesitas De resultaten toonden aan dat mannen die een eiwitrijk dieet volgden, hun gewicht, erectiele functie, libido en urinaire symptomen verbeterden (1).

De carnitine, L-arginine en zink in varkensvlees, kip en rundvlees hebben allemaal een gunstige invloed op het seksuele leven.

Carnitine en 1-arginine zijn aminozuren die de doorbloeding verbeteren.

Een ononderbroken bloedstroom door het lichaam (inclusief de geslachtsorganen) is essentieel voor erectie en algehele seksuele opwinding.

Wetenschappers uit Italië ontdekten dat deze aminozuren bij 40% van de deelnemers erecties en cardiovasculaire gezondheid kunnen verbeteren (2).

Een andere studie wees uit dat L-arginine en carnitine de beweeglijkheid, het libido en de algehele seksuele prestaties van het sperma kunnen verbeteren (3).

Omdat vlees het seksuele verlangen kan verbeteren, is het een goed voedsel voor zowel mannen als vrouwen.

Onthoud dat we het hebben over rauw vlees, niet over hotdogs, worstjes en andere bewerkte vervangers.

In plaats van elke dag vlees te consumeren, eet je het twee keer per week.

 

Oesters

Oesters zijn bekende libido-versterkers, maar mensen denken meestal dat deze voordelen slechts mythes zijn en niets anders.

Feiten hebben bewezen dat oesters je inderdaad kunnen helpen je seksleven volledig te veranderen door het seksuele verlangen te vergroten.

Een team van Amerikaanse en Italiaanse wetenschappers heeft een onderzoek uitgevoerd om de impact van oesters op seksuele drift te evalueren.

Hun bevindingen, gepubliceerd op de jaarlijkse bijeenkomst van de American Chemical Society, onthulden dat oesters en andere schelpdieren van de tweekleppige familie rijk zijn aan aminozuren, die het niveau van geslachtshormonen kunnen verhogen.

Kortom, onderzoek heeft de afrodiserende en libido-bevorderende eigenschappen van oesters bevestigd (4).

Bovendien zijn oesters een uitstekende bron van zink.

Zoals eerder vermeld kan dit mineraal een grote invloed hebben op je seksuele gezondheid en seksueel gedrag.

Een studie in de Journal of Human Reproductive Services ontdekte bijvoorbeeld dat de inname van zink een rol speelde bij het verlengen van de latentie van de ejaculatie, het verhogen van het aantal penistrekkingen, het verhogen van de testosteronniveaus en het verbeteren van seksueel gedrag (5).

 

Zalm

Zalm en andere vette vis zijn de beste bronnen van omega-3-vetzuren, die nodig zijn om uw lichaam goed te laten functioneren.

Omega-3 vetzuren zijn gerelateerd aan de gezondheid van hersenen en hart, ze kunnen artritis voorkomen en gewrichtspijn helpen behandelen, maar de meesten van ons realiseren zich niet dat ze ook nuttig zijn voor uw geslacht.

Er zijn aanwijzingen dat Omega-3 een groot potentieel heeft om oxidatieve stress te verminderen en de mate van caverneuze fibrose (de vorming van abnormaal fibreus weefsel in het erectiele weefsel van de penis) te verminderen (6).

Vanwege deze effecten helpen omega-3-vetzuren om de erectiesterkte te vergroten en helpen ze u dit probleem op te lossen bij het omgaan met erectiestoornissen.

Bovendien voorkomen deze gezonde vetten de vorming van tandplak in de slagaders en verbeteren ze de bloedstroom door het lichaam.

 

appel

Apple kan elke dag wegblijven van de dokter, maar het effect is veel meer dan dat.

Een studie wees uit dat een studie gepubliceerd in Archives of Obstetrics and Gynecology ontdekte dat het eten van meer appels het seksleven van vrouwen kan verbeteren (7).

Wetenschappers rekruteerden 731 actieve Italiaanse vrouwen in de leeftijd van 18 tot 43 jaar zonder voorgeschiedenis van seksuele problemen.

De resultaten toonden aan dat vrouwen die dagelijks appels aten, verbeterde smering en algehele seksuele functie hadden.

Wat maakt Apple zo goed voor je seksleven?

Ze zijn rijk aan polyfenolen en antioxidanten, die de bloedstroom naar het genitale gebied (dwz de vagina) kunnen stimuleren en kunnen helpen wakker te worden.

Daarnaast bevatten appels ook phloridzin, een veelgebruikt fyto-oestrogeen waarvan de structuur vergelijkbaar is met het oestrogeen oestradiol.

Deze specifieke verbinding speelt een rol bij vaginale smering en vrouwelijke seksualiteit.

Eet daarom elke dag appels om het seksuele leven te verbeteren.

 

Rode bietensap

Als je op zoek bent naar een natuurlijke manier om het uithoudingsvermogen te vergroten, moet je bietensap gaan eten.

Biet is een belangrijke bron van vitamine C en zijn rol gaat veel verder dan het versterken van de immuniteit.

U zult merken dat deze vitamine u ook kan helpen uw seksleven te verbeteren.

Een onderzoek onder vrouwen wees uit dat een hoge inname van ascorbinezuur (vitamine C) geassocieerd is met een verhoogde frequentie van geslachtsgemeenschap [8].

Bovendien zijn er aanwijzingen dat bietensap de fysieke kracht kan vergroten.

Wetenschappers van de Universiteit van Exeter ontdekten dat de nitraten in bietensap de zuurstofopname verminderen en uw trainingstijd met 16% verlengen (9).

Dit uithoudingsvermogen is ook nodig tussen de lakens.

Nitraat in suikerbieten wordt in het lichaam omgezet in stikstofmonoxide, waardoor het zuurstofverbruik bij lichaamsbeweging wordt verminderd.

Je weet wat je nu moet doen, drink elke dag een of twee glazen bietensap.

U kunt uw atletische prestaties verbeteren, het beter doen in bed en uw zelfvertrouwen zal toenemen.

 

rode wijn

Laten we eerst verduidelijken: gebruik alcohol nooit als hulpmiddel om seks te verbeteren.

Mensen gaan er meestal van uit dat hoe meer ze drinken, hoe beter de seks is.

Met andere woorden, rode wijn kan het libido helpen verbeteren.

Een studie gepubliceerd in het “Journal of Sexual Medicine” wees uit dat een matige inname van rode wijn het libido, de smering en de algehele seksuele functie van vrouwen kan verbeteren (10).

Hoe kan wijn helpen? Vanwege resveratrol en andere nuttige chemicaliën verhoogt het de bloedstroom naar het genitale gebied, waardoor u wakker wordt.

Bovendien is rode wijn een goede bron van magnesium, het is betrokken bij de spierfunctie, de gezondheid van het hart en is belangrijk voor de productie van testosteron.

Een studie toonde aan dat magnesiumsuppletie bij zowel zittende mannen als atleten de niveaus van vrij testosteron en totaal testosteron verhoogt (11).

Denk niet dat je meer alcohol moet gaan drinken om een ​​beter seksleven te hebben.

Overmatige consumptie kan uw seksuele verlangen belemmeren. Blijf bij 1-2 kopjes.

 

koffie

Kun je je niet voorstellen dat je een nieuwe dag begint zonder koffie? Nu heb je nog een reden om deze populaire drank te drinken.

Koffie heeft een stimulerende werking, kan je niet alleen alert houden, maar ook je seksleven verbeteren.

De stimulus veroorzaakt een reeks reacties in het lichaam die uiteindelijk de bloedstroom naar het genitale gebied verhogen.

Wetenschappers van de Universiteit van Texas hebben ontdekt dat mannen die twee tot drie kopjes koffie per dag drinken, minder snel erectiestoornissen ontwikkelen (12).

Bovendien heeft een studie gepubliceerd in het “International Journal of Sports Nutrition and Sports Metabolism” aangetoond dat cafeïne ergonomische voordelen heeft, namelijk het vermogen om de prestaties van duursporten te verbeteren (13).

Zoals je weet, vereist opwindende seks uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen, maar koffie kan hiervoor zorgen.

 

Perziken en ander fruit

Een gezond seksleven begint met een uitgebalanceerd dieet.

U kunt geen junkfood gebruiken om de fysieke kracht te verbeteren, het libido te verhogen of de erectie te verbeteren.

Deze voedingsmiddelen hebben bijna geen voedingswaarde en voedingswaarde is essentieel voor het behoud van een optimale gezondheid en seksuele prestaties.

Dit is waarom u perziken en ander fruit dat rijk is aan vitamine C moet consumeren.

Deze vitamine kan werken als een antioxidant om uw lichaam tegen verschillende ziekten te beschermen, maar het kan ook worden gebruikt als een geschikt middel om de mannelijke vruchtbaarheid te bevorderen.

Een studie in de Journal of Medicinal Food wees uit dat vitamine C-inname het aantal zaadcellen, de beweeglijkheid en de morfologie van het sperma kan verbeteren en kan worden gebruikt als een aanvullend hulpmiddel om de kwaliteit van het sperma vóór de zwangerschap te verbeteren.

Daarom, als u en uw significante ander proberen zwanger te worden, moet u overwegen om uw vitamine C-consumptie te verhogen (14).

 

Pittig eten

Volgens een Frans onderzoek hebben mannen die een hekel hebben aan heren over het algemeen hogere testosteronniveaus dan mannen die niet van pittig eten houden.

De studie onderzocht de specerijenvoorkeuren van 114 mannen van 18-44 jaar en ontdekte dat mannen met hogere testosteronniveaus een grotere voorkeur hadden voor pittig voedsel (15).

Dit kan worden toegeschreven aan capsaïcine, de meest voorkomende actieve stof in peper.

Het zorgt ervoor dat uw bloed naar de juiste plaatsen stroomt.

Een afzonderlijke studie wees uit dat capsaïcine de proliferatie van testiculaire cellen kan versterken en direct of indirect de afgifte van testosteron kan bevorderen (16).

 

watermeloen

Watermeloen is een essentieel voedsel in de zomer en iedereen vindt het lekker. Waar hou je niet van?

Het zijn erg lekkere en perfecte snacks op warme zomerdagen.

Wist je dat ze ook wonderen kunnen doen voor je seksleven?

Watermeloen is een van de rijkste bronnen van l-citrulline. L-citrulline is een aminozuur dat je lichaam zal omzetten in l-arginine om de productie van stikstofmonoxide te stimuleren.

Op zijn beurt neemt uw bloedstroom toe.

Een onderzoek heeft aangetoond dat watermeloen een vergelijkbaar effect heeft op uw bloedvaten als Viagra en ook het libido kan verhogen.

Neem vandaag een of twee plakjes (17).

 

radijs

Wortelen zijn rijk aan carotenoïden, effectieve antioxidanten die het lichaam kunnen helpen vitamine A aan te maken.

Vanwege carotenoïden hebben wortelen veel gezondheidsvoordelen, en de kwaliteit van het sperma is daar een van.

Een onderzoek naar bevruchting en onvruchtbaarheid onderzocht de effecten van verschillende soorten fruit en groenten op de kwaliteit van het sperma en ontdekte dat wortels het beste allround effect hebben op het aantal zaadcellen en de beweeglijkheid (18).

De spermakwaliteit en prestaties van de mannen die de meeste wortels aten, namen toe met 6,5-8%.

Probeer elke dag wortels te eten. Kies voor worteltjes in plaats van frites en andere ongezonde snacks.

 

Gember

Gember is een krachtig kruid dat bekend staat om zijn geweldige gezondheidsvoordelen.

De belangrijkste voedingsstoffen die in gember worden aangetroffen, zijn vitamine C en B6, ijzer en magnesium.

Er zijn aanwijzingen dat de inname van gember positief gecorreleerd is met de serumtestosteronspiegels, het gewicht van de testikels en de algehele androgeenactiviteit (19).

In een onderzoek onder onvruchtbare mannen werd de inname van gember van drie maanden geassocieerd met verbeteringen in vruchtbaarheid en sperma-indicatoren, en een significante toename van de testosteronconcentratie (20).

 

knoflook

Nou, je zult misschien nooit denken dat knoflook een voedsel voor seks is.

Welke romantiek of passie is er voor knoflook, vooral als we in gedachten houden dat het een unieke ‘geur’ in de adem is?

De voordelen van knoflook zijn niet beperkt tot het versterken van de immuniteit, maar ook gunstig voor seks.

Een studie gepubliceerd in de Journal of Nutrition wees uit dat knoflooksuppletie hormonen verandert die verband houden met eiwitanabolisme en de testosteronniveaus verhoogt (21).

Deze resultaten zijn niet verrassend als je denkt dat knoflook rijk is aan vitamine C, magnesium, ijzer, calcium en vitamine B6.

Gelukkig past knoflook perfect bij bijna alle ingrediënten en is het gemakkelijk in het dieet op te nemen.

 

Granaatappelsap

Granaatappel is rijk aan vitamine C en B6, ijzer, magnesium en krachtige antioxidanten die je gezondheid kunnen verbeteren.

Regelmatig granaatappelsap drinken kan uw libido enorm verhogen.

In één onderzoek hadden mannen en vrouwen die granaatappelsap dronken, verhoogde testosteronniveaus, waardoor de zin in seks van mannen en vrouwen toenam (22).

Een studie gepubliceerd in het International Journal of Yangot Research wees uit dat de inname van granaatappelsap wordt geassocieerd met een verbetering van de erectiele kwaliteit (23).

waarom? Wetenschappers geloven dat de antioxidanten in granaatappelsap de bloedtoevoer naar mannelijke genitaliën verhogen door het stikstofmonoxide-gehalte te verhogen (24).

 

spinazie

Dit is een ander voedingsmiddel waarmee u misschien nooit in verband wordt gebracht met het verbeteren van uw seksuele gezondheid, maar de voordelen zijn duidelijk.

Spinazie is rijk aan veel voedingsstoffen, waaronder vitamine A, C, B6, calcium, ijzer en magnesium.

Volgens een studie in de Journal of Sex and Marriage Therapy (25) is spinazie echter een uitstekende bron van l-arginine, dat nauw verband houdt met de verbetering van de erectie en de algehele seksuele functie.

L-arginine kan het gehalte aan stikstofmonoxide verhogen en heeft een gunstige invloed op de doorbloeding.

Zoals uit de volledige tekst van dit artikel blijkt, is een optimale doorbloeding essentieel voor seksuele gezondheid en seksueel gedrag.

Daarnaast is spinazie zeer geschikt voor een uitgebalanceerd dieet, dus het is het beste om de opname van groenten te verhogen.

 

ten slotte

Voedsel kan bijna alle ziekten genezen, inclusief seksuele gezondheid en een laag seksueel vermogen.

Een verscheidenheid aan voedingsmiddelen kan het libido, de erectiele functie bij mannen, de smering van de vrouw, het uithoudingsvermogen, de bloedstroom enzovoort verbeteren.

Dit artikel introduceert vijftien geweldige voedingsmiddelen die je gemakkelijk aan het menu kunt toevoegen.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *