|

Een kies-op-naam-directory gebruiken in zoom

Door een kies-op-naam-directory te gebruiken, kunnen de telefoongebruikers van een Zoom-account worden gezocht op hun voor- en achternaam door ze simpelweg in het zoekvak in te voeren. Zodra de beller het zoekproces uitvoert, zal hij of zij zijn bekwaam om het gesprek naar de gebruiker van de telefoon te routeren. Telefoonboeken op naam zijn alleen compatibel met Brits en Amerikaans-Engelse accenten. Zoom Phone-beheerders kunnen een kies-op-naam-directory opzetten, zodat sommige gebruikers niet kunnen worden gezocht in geval dat hun namen zijn opgenomen in de directory.

U moet dit artikel volgen als u een Zoom-telefoonnummer hebt ingebeld en na het inbellen bent doorgestuurd naar de kies-op-naam-directory.

Hoe een kies-op-naam-directory te gebruiken

Als resultaat van de voorspellende teksttechnologie die wordt gebruikt met de kies-op-naamlijst, hoeft de beller bij het kiezen op naam slechts één toets voor elke letter in te drukken. Het systeem zet de nummers om in een naam en zoekt in de directory de bijpassende naam. Om bijvoorbeeld de naam “Grant” te zoeken, moet een beller op drukken 4 (GHI), 7 (PQRS), 2 (ABC), 6 (MNO), 8 (TÜV).

De IVR zoekt naar de naam die u hebt ingevoerd om te zoeken en leest de naam en het toestelnummer van de telefoongebruiker zodra het de best overeenkomst. Als onderdeel van de audioprompt krijgt u ook de mogelijkheid om uit de volgende opties te kiezen:

1: Breng een verbinding tot stand met het huidige zoekresultaat (telefoongebruiker).

2: bekijk de zoekresultaten voor de volgende gebruiker die een telefoon gebruikt.

3: Zorg ervoor dat de naam en extensie van het zoekresultaat dat momenteel wordt weergegeven (telefoongebruiker).

4: De volgende stap is opnieuw beginnen met zoeken.

Alle inhoud en afbeeldingen gaan naar https://support.zoom.us

Similar Posts