Download PUBG Mobile voor pc en laptop in 2021

Download PUBG Mobile voor pc:  de meest verwachte Battle Royale-game nadert zijn lancering. We hebben het over PUBG Mobile, de mobiele versie van BATTLEGROUNDS van PLAYERUNKNONWN. Een paar maanden geleden doken geruchten op dat PUBG zich opmaakte voor smartphones. De geruchten kwamen tot bloei kort nadat Tencent plannen aankondigde om de beroemdste Battle Royale-game naar het Android- en iOS-platform te brengen.

PUBG Mobile – Overzicht

 

PUBG Mobile bevindt zich nog in de beginfase, maar de game is nu beschikbaar in bepaalde landen, wat betekent dat PUBG-fans hem nu kunnen oppikken. De game bevindt zich momenteel in de zachte lanceringsfase. Het wordt binnen enkele dagen uitgerold naar alle regio’s. Als je je afvraagt ​​waarom PUBG Mobile zo’n populaire game is, laten we dan eens kijken naar het antwoord.

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS gaat over een strijd die plaatsvindt op een geïsoleerd eiland, afgesneden van de wereld. Er zijn zo’n 100 verschillende spelers die met behulp van een parachute op dit eiland zijn geland. Deze spelers werden ofwel uit vliegtuigen gegooid of uit eigen beweging gesprongen. Nu ze de grond hebben geraakt, begint de zoektocht naar hun overleving.

Op het eiland wil iedereen als laatste overleven. Ze zullen beginnen te vechten, wat zal leiden tot moorden op het eiland. Alle spelers gaan op zoek naar wapens die ze ter verdediging kunnen gebruiken of laten ze anderen doden. Niemand is je vriendje hier. Zodra iemand je ziet, word je een goer. Om van de angst af te komen om jezelf gemakkelijk te zien, moet je een plek vinden om je te verstoppen. Haast je. Je moet een plek vinden om je te verstoppen voordat alle schuilplaatsen eindigen.

Aangezien je de rol van een mens in het spel speelt, heb je zeker voedsel en andere basisbehoeften nodig om te overleven. Er zijn natuurlijk geen winkels of markten in de buurt. Je moet de items vinden die je kunt gebruiken om items te maken of die je kunt gebruiken om een ​​maaltijd te bereiden. Er zijn voertuigen die je kunt gebruiken om je spel te verbeteren. Je kunt in dit spel alle gebouwen betreden. Controleer alle rondslingerende dozen op verzamelobjecten. Je bent hier helemaal alleen. Neem de verantwoordelijkheid voor je overleving en bewijs dat je de beste persoon bent in het hele gebied van 8 × 8 km.

Spelers kunnen in dit spel ook teams vormen om met een team van hun tegenstanders te vechten. PUBG Mobile is een enorm spel. Deze game is in staat om spelers urenlang bezig te houden. Een andere reden waarom dit spel veel aandacht en liefde krijgt, is de manier waarop het is ontworpen. Tencent heeft geweldig werk geleverd met de graphics in deze game. Dit spel ziet er prachtig uit. De gameplay is lucratief. En nu we de authentieke PUBG hebben, is het tijd om van al die namaakproducten van lage kwaliteit af te komen.

De desktopversie van PUBG is vrij groot. Het downloaden en installeren van de desktopversie duurt lang. Als u echter tijd wilt besparen, kunt u de PUBG Mobile-versie naar uw computer downloaden. Ja, je hebt het goed gehoord. U kunt PUBG Mobile downloaden en installeren op uw Windows- of Mac OS-computers.

PLAYERUNKNONWN’s Battlegrounds voor pc kan eenvoudig worden gedownload met een Android-app-speler. Je kunt  PUBG Mobile  voor pc spelen op desktop of laptop. PUBG Mobile voor pc kan worden geïnstalleerd met BlueStacks 3 op Windows en NoxPlayer werkt op Windows en Mac. Bekijk de onderstaande stappen om dit spel nu te krijgen.

Download BATTLEGROUNDS PLAYERUNKNOWN’S MOBILE voor pc Windows en Mac [Desktop en laptop]

PUBG Mobile voor pc met Nox App Player – Windows / Mac

 

 1. Download en installeer  Nox App Player  op uw computer.
 2. Download nu de  PUBG Mobile APK  .
 3. Dubbelklik op het downloadbare PUBG Mobile APK-bestand om de installatie te starten via Nox App Player.
 4. Wacht even en laat Nox het APK-bestand nu installeren.
 5. Nadat de APK is geïnstalleerd, verschijnt deze op het startscherm van Nox.
 6. Nu kunt u op het PUBG Mobile-pictogram in Nox klikken om het te starten.
 7. Download de spelgegevens en volg nu de instructies op het scherm.
 8. Het spel duurt nu niet lang meer. Je bent nu klaar om te spelen. Dat is alles.

Download PUBG Mobile voor pc met BlueStacks – alleen Windows

 

 1. Download, installeer en configureer BlueStacks  op uw computer. Mac-gebruikers kunnen in plaats daarvan BlueStacks downloaden en installeren.
 2. PUBG Mobile-APK downloaden   .
 3. Open nu BlueStacks en open vervolgens het tabblad Mijn apps.
 4. Klik op de  knop ”  APK installeren ” in BlueStacks.
 5. Zoek en selecteer de  PUBG Mobile APK  . Laat BlueStacks het installeren.
 6. Zodra de installatie is voltooid, verschijnt PUBG Mobile in het gedeelte Mijn apps. Het verschijnt ook als een snelkoppeling op het bureaublad van uw computer.
 7. U kunt PUBG Mobile nu openen. Volg de instructies op het scherm om het in BlueStacks uit te voeren.

Laatste woorden:

 

We hebben je methoden getoond om PUBG mobiel  gratis  te downloaden  op pc  en PUBG PC gratis te downloaden op pc. Hier  kunt u gratis  PUBG-pc-sleutels genereren  . Dus kies je favoriete tool en deel dit artikel met je PUBG-team om het hen te laten weten. Als je problemen hebt met het gebruik van de hierboven genoemde tools, neem dan gerust contact met ons op via het opmerkingenveld. Uw feedback is meer dan welkom, dus deel deze hieronder.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *