Download gratis betaalde apps voor Android 2021 [Juridische kanalen]

Iedereen wil alle betaalde apps op zijn Android-telefoon gratis gebruiken. Maar we kunnen ze niet betalen. Daarom kunnen we geen betaalde apps gebruiken op onze smartphones. Maar wat denk je, als ik je vertel dat er een legale manier is om betaalde apps  gratis te  downloaden voor je Android? Ik denk dat je niet in mij gelooft. Maar dit zijn echte vrienden, we hebben een aantal apps gevonden zoals Market   Play Store   die op legale wijze betaalde apps gratis voor je Android-smartphone biedt.

Gratis betaalde apps downloaden op Android

 

Met de lijst met aangeboden apps kunt u niet alle betaalde apps en games downloaden. Maar ik ben er vrij zeker van dat je een aantal geweldige apps zult vinden in deze winkel-apps.

1) BlackMart

 

BlackMart is een app zoals Google Play Store. Hiermee kunt u gratis betaalde apps downloaden voor uw Android-apparaat. Het is een van de meest betrouwbare apps in 2019 en ik heb het ook geprobeerd. Dit is de reden waarom ik het je aanraad. Gebruik eerst de BlackMart-app en probeer een andere app als de gewenste betaalde app niet beschikbaar is. Als u de downloadlink voor BlackMart wilt en meer wilt weten over het installatieproces. Volg dan een korte handleiding hieronder.

  • Klik eerst hier  BlackMart.apk  om BlackMart te downloaden.
  • Installeer het nu en open het op uw apparaat.
  • Zoek nu naar een app in hun zoekbalk.
  • Als uw resultaten op hun startpagina worden weergegeven, klikt u erop.
  • Klik nu op de downloadknop en het zal automatisch beginnen met downloaden als Play Store.

2) 4Gedeeld

 

4Shared is een van de oudste en beste websites. En het kan handig zijn om betaalde apps gratis te  downloaden op Android  . Onlangs lanceerden ze ook hun Android-app met een responsieve gebruikersinterface, de site biedt ook veel gamegegevens, mp3-muziek, films, premium-apps, handige zip-bestanden, cracks, aangepaste APK’s enz. . Je kunt er ook elk bestand naar uploaden. Interesse in het downloaden van de 4Shared app voor Android? Klik dan op onderstaande link.

4gedeeld
Ontwikkelaar:  Nieuwe IT-oplossingen
Prijs:  Gratis 

3) Mobogenie

Mobogenie is een andere markt die u kan helpen om op een legale manier gratis betaalde apps op Android te downloaden. Maar het bevat wel advertenties, en dat zijn de enige beperkingen die het biedt. Als je een hekel hebt aan pop-upadvertenties, vermijd dan deze app. En als je geen probleem hebt met de advertenties, kun je deze app proberen. Het heeft een geweldige gebruiksvriendelijke interface met de weerwidget.

4) AppVN

 

AppVN kan Japans of Chinees zijn, maar je kunt het vinden via het app-pictogram. Ik weet dat dit een moeilijke taak is, maar je moet het proberen. Omdat het in zijn database veel gratis betaalde apps heeft. Gebruikers kunnen dus veel betaalde apps downloaden met AppVN. Hier bieden we de downloadlink voor AppVN.

Conclusie

 

Tot slot wil ik jullie allemaal speciaal bedanken voor het besteden van kostbare tijd aan het lezen van dit artikel. Via dit artikel heb ik de beste apps gedeeld om betaalde apps gratis voor Android te downloaden. Vrienden, als je vragen hebt over dit artikel, stel ze dan gerust in het opmerkingengedeelte. Ik kom er later op terug.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *