Download FIFA Mobile Soccer voor pc – Windows / MAC

FIFA Mobile Soccer voor pc  : Of je nu een grote voetbalfan bent of gewoon sportgames speelt, blijf lezen om alles te weten te komen over  FIFA Mobile Soccer  .

Download FIFA Mobile Soccer voor pc (Windows 10, 8.1, 8, 7, XP-computer) of MAC APK gratis

FIFA Mobile Soccer: alles wat je moet weten

 

1. Als FIFA-titel kun je met al je favoriete gelicentieerde teams spelen.

 

Als je eerder generieke voetbalspellen hebt gedownload waarin je niet met je favoriete internationale teams kon spelen, zul je het waarderen dat FIFA Mobile Soccer vol zit met talloze herkenbare teams. Onder hen zijn Juventus, Manchester United en Real Madrid.

2. U kunt uw bestellingen aanpassen aan uw voorkeuren.

 

Als je een fan bent van het aanpassen van de besturing van de games die je speelt, kun je verschillende aanslagen toewijzen aan verschillende toetsen.

3. U kunt alle aspecten van uw team beheren.

 

U kunt bijvoorbeeld nieuwe spelers voor uw team kopen die over de vaardigheden beschikken die uw team nodig heeft om een ​​hoger percentage games te winnen.

Als ander voorbeeld kunt u ook proberen het aantal fans in uw team te vergroten, waardoor uw kansen op het winnen van het volgende toernooi waaraan u deelneemt, toenemen. Net als in FIFA Mobile Soccer voor pc geldt dat hoe meer fans je team heeft, hoe vaardiger je spelers zullen zijn, omdat ze misschien sneller rennen dankzij de aanmoediging van hun fans.

4. Elke speler heeft zijn sterke en zwakke punten.

 

Een deel van het spelen van FIFA Mobile Soccer voor pc is dat elke speler in je team verschillende sterke en zwakke punten heeft. Dus na verloop van tijd kun je het ideale voetbalteam bouwen.

5. Je kunt de statistieken van je spelers verhogen door ze te trainen.

 

Als je tijd en energie besteedt aan het trainen van je spelers, zullen hun statistieken in de loop van de tijd toenemen. Daarom, hoewel het verleidelijk kan zijn om wedstrijd na wedstrijd zonder pauze te spelen, is het een goed idee om wedstrijden af ​​te wisselen en je spelers te trainen. Om je team te versterken, zonder dat je dure spelers hoeft aan te schaffen.

6. Er worden regelmatig nieuwe spelers toegevoegd aan FIFA Mobile Soccer.

 

Elke week worden er nieuwe spelers toegevoegd aan FIFA Mobile Soccer, zodat spelers kunnen blijven spelen. Het is de moeite waard om FIFA Mobile Soccer te downloaden om te zien hoeveel van je favoriete echte spelers al op FIFA Mobile Soccer zitten.

7. Je kunt deelnemen aan echte toernooien die je waarschijnlijk elk jaar op tv zult zien.

 

Een van de toernooien die je minstens één keer wilt winnen, is de FIFA World Cup, een van de meest omstreden internationale toernooien ter wereld. Als je er altijd al van gedroomd hebt om je land te helpen de FIFA World Cup te winnen, is het zeker de moeite waard om FIFA Mobile Soccer te spelen!

Dus of je nu een voetbalfan bent en er nog steeds van droomt om professioneel voetbal te spelen of gewoon games met een sportthema te spelen, download FIFA Mobile Soccer zo snel mogelijk.

Hoe FIFA Mobile Soccer op pc te downloaden en te spelen:

 

  1. Download en installeer  Bluestacks  . Als alternatief kunt u  Android  of  ipadian gebruiken  .
  2. Registreer of verbind uw oude Gmail / Google Play-account.
  3. Ga naar het zoekvak in BlueStacks en typ “FIFA Mobile Soccer”.
  4. Klik op de knop “Installeren” naast de game en wacht tot de download is voltooid.
  5. Dat is het! Geniet van FIFA Mobile Soccer voor je desktop / laptop!

FIFA mobiele voetbaltrailer

 

Over FIFA Mobile Soccer

 

Ontwikkelaar: EA Games

Platformen:  Android  | ios

Officiële  website

Als je dit bericht leuk vond, beoordeel en deel het dan. Als je FIFA Mobile Soccer niet op pc kunt draaien of als je andere problemen hebt, schrijf dan in de reacties hieronder en we helpen je verder.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *