|

Deelnemen aan een Zoom-evenement met een directe deelnamelink voor sprekers

Er is een optie voor hosts van Zoom Events om conferentiesprekers een directe link te geven om deel te nemen aan hun evenement. Door de directe verbindingslink te gebruiken, kunnen sprekers snel lid worden van de Zoom-desktopclient, zelfs als ze nog geen inloggegevens hebben die aan het Zoom-account zijn gekoppeld.

Directe join-links kunnen dat zijn gemaakt door hosts een week voordat het evenement begint om het voor sprekers gemakkelijker te maken deel te nemen. Om te profiteren van de directe join-link, hebben gastheren en sprekers een aanzienlijke hoeveelheid doorlooptijd om te repeteren vóór het evenement.

Opmerking: De termijn van een week is berekend op basis van de start tijd van het evenement, aangezien het 168 uur is voordat het evenement begint.

Met behulp van deze functie kunnen organisatoren van evenementen sprekers helpen om eventuele problemen te omzeilen die ze kunnen tegenkomen bij het toevoegen van een spreker aan hun evenement. Het is bedoeld om te gaan met situaties waarin sprekers niet in staat zijn meedoen een evenement wanneer hun toegewezen sessie op het punt staat beginnen, en zij ontdek dit op het laatste moment. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom ze geen toegang krijgen tot de evenement, zoals een ander Zoom-desktopclientaccount gebruiken, hun inloggegevens vergeten of hun ticket wordt geregistreerd met een account dat niet van hen is.

Je ontvangt de link en een verificatiecode in jouw e-mailadres. Als u de Zoom-desktopclient gebruikt, kunt u deelnemen aan de doelsessie door de link en de verificatiecode te gebruiken.

Opmerking: Sprekers kunnen pas een week voordat het evenement plaatsvindt Direct Join-links maken of verzenden.

Voorwaarden voor de directe join-link voor sprekers

 • Zoom desktop-client:

  • Ramen: 5.8.6 of hoger

  • macOS: 5.8.6 of hoger

Opmerking: Om ervoor te zorgen dat deelnemers kunnen profiteren van de nieuwste Zoom Events en Webinar-functies, raden we alle gebruikers ten zeerste aan om hun Zoom-desktopclient en/of mobiele applicatie bij te werken om het meeste uit deze functies in Zoom Events en Webinars te halen.

Hoe deel te nemen aan een Zoom-evenement met een directe deelnamelink voor sprekers

 1. Zorg ervoor dat u bent aangemeld bij uw e-mailaccount.

 2. Zoek en open in je inbox de e-mailuitnodiging die naar je is verzonden voor de Zoom Event-sessie.
  In de e-mail die je ontvangt, vind je de details van de sessie, het ticket voor het evenement en de verificatiecode voor de sessie.

 3. Klik op de knop Deelnemen aan sessie.

  Opmerking: Wanneer je Klik de link om direct deel te nemen, wordt u automatisch verbonden met een sessie die de host al aan u heeft toegewezen. Zodra u op de link Direct meedoen klikt, bent u dat ook geregisseerd naar uw doelsessie (nadat u de verificatie voltooid).

  Er verschijnt een pagina die u vraagt ​​om de verificatiecode in te voeren.

 4. De verificatiecode vind je in je uitnodigingsmail. Voer de code in het tekstvak in op de pagina Verificatiecode invoeren.

 5. Klik op de knop Deelnemen.

  Opmerking: Door deel te nemen aan dit evenement, bevestigt u dat u de algemene voorwaarden voor deelnemers aan evenementen van Zoom en de privacyverklaring voor evenementen van Zoom hebt gelezen.

  Als u een desktopclient op uw computer hebt geïnstalleerd, kunt u onmiddellijk deelnemen aan de Zoom Event-sessie.

Alle inhoud en afbeeldingen gaan naar https://support.zoom.us

Similar Posts