De aandacht van de deelnemer volgen (eye-tracking) in de Zoom-app

Als u Zoom App Zoom voor venster wilt downloaden,  Zoom App Download voor pc  , Mac, Ipad, Android, Ubuntu, Linux en browserextensie voor Zoom App Klik hier  Zoom App downloaden

Als de deelnemer meer dan 30 seconden wegkijkt van de Zoom, kan de gastheer de indicator zien in het panel van deelnemers aan de vergadering of het webinar.

Als de indicator niet verschijnt, is de

 

De zoomclient of -toepassing zal  niet verschijnen in  eerdere versies (4.0 en eerder). Werk uw

klant of applicatie.

Vereisten

Deze functie is beschikbaar vanaf versie 4.0 of hoger:

 • Windows- of Mac-desktopclient
 • Mobiele iOS- of Android-app

Attenties volgen mogelijk maken

Activeer op accountniveau

 1. Log in op het Zoom-webportaal als beheerder met toestemming om accountinstellingen te bewerken en klik op   Accountinstellingen .
 2. Ga naar  aandacht Tracking het tabblad Vergaderingen en  ervoor te zorgen  –   dat   de instellingen zijn ingeschakeld.
  Als de configuratie ongeldig is, klikt u op de statuswisselknop om deze te activeren. Als het bevestigingsvenster wordt weergegeven, selecteert u   [Aan]   om de wijziging te bevestigen.
 3. (Optioneel) Als u wilt dat deze instelling verplicht is voor alle  gebruikers in uw account,  klikt u op het slotpictogram en klikt u op Vergrendelen om de instelling te verifiëren.

 

Activeer op een specifiek groepsniveau

 1. Log in op het Zoom-webportaal als beheerder met de mogelijkheid om gebruikersgroepen te bewerken en klik op   Groepsbeheer .
 2. Klik op de naam van de groep en klik op het tabblad  Instellingen .
 3. [Meeting] Probe   data [Note tracking]   Om naar de optie te gaan, zorg ervoor dat de instelling is ingeschakeld. Als de instelling ongeldig is, klik dan op de statusschakelaar om deze te activeren. Als het bevestigingsvenster wordt weergegeven, selecteert u   [Aan]   om de wijziging te bevestigen.
 4. Referentie: als de  optie grijs is, is deze geblokkeerd op accountniveau en moet deze op dat niveau worden gewijzigd. (Optioneel) Als u wilt dat deze instelling verplicht is voor alle gebruikers in deze groep, klikt u op het slotpictogram en klikt u op Vergrendelen om de instelling te bevestigen.

 

LEES  Hoe verander ik het e-mailadres in mijn Zoom-account?  

 

Schakel aandachtstracering in voor eigen gebruik

 1. Ga naar Zoom’s webportaal, [   Mijn vergaderingen instellen ] voor de accountbeheerder) of   Vergaderingsinstellingen   en klik op (voor accountleden).
 2. Navigeer naar de optie  aandacht Tracking  tab  Meeting  en  make  –   dat   de instellingen zijn ingeschakeld.
  Als de configuratie ongeldig is, klikt u op de statuswisselknop om deze te activeren. Als het bevestigingsvenster wordt weergegeven, selecteert u   [Aan]   om de wijziging te bevestigen.
 3. Referentie: als de  optie is uitgeschakeld, wordt deze geblokkeerd op groeps- of accountniveau en moet u contact opnemen met uw  Zoom-beheerder.

 

Hoe u aandachtstracering gebruikt

 1. Start een vergadering of webinar.
 2. Klik op het pictogram  Deelnemer beheren  .
 3. Als een  deelnemer langer dan 30 seconden wegkijkt van de Zoom , wordt een indicator (kloksymbool) weergegeven naast de naam van de deelnemer in het deelnemerspaneel.

Als u deze indicator niet ziet, wordt deze niet weergegeven in

 

Zoomclient of eerdere versies van mobiele applicaties  (4.0 en eerder). Alstublieft

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *