Betaalde games gratis downloaden op Android

Google Play Store is een geweldige bron om nieuwe, spannende games te vinden, maar soms vinden we een game spannend en het volgende moment kwamen we erachter dat de game was betaald. In dit geval hopen we dat u het spel gratis kunt spelen. Nu hoef je je er geen zorgen over te maken. Gelukkig zijn er een aantal manieren waarop je betaalde Android-games  gratis kunt  downloaden . Dus, zonder tijd te verspillen, laat je onderdompelen in de wereld vol plezier en entertainment.

Hoe gratis betaalde Android-games downloaden?

Je denkt misschien: hoe kun je betaalde games gratis downloaden? Ik weet dat het onmogelijk lijkt en het is mogelijk en je kunt het doen door eenvoudige en gemakkelijke stappen te volgen. Laat me dit voor je verduidelijken. Sommige gebruikers betalen en downloaden meestal betaalde games uit de Play Store. Nadat het spel is afgelopen, plaatsen ze de gegevens en het apk-bestand op hun website zodat mensen het spel gratis kunnen downloaden. Nu kan er een vraag in je opkomen waar ik deze websites kan vinden. Het antwoord is eenvoudig, op internet, maar dat hoeft niet. Ik zal een paar websites voor je op een rijtje zetten.

Basisconfiguratie om betaalde games gratis te downloaden

 • Een Android-smartphone
 • Werkende internetverbinding
 • Game Apk-bestand
 • Correcte aanvraag afwikkeling (verplicht)
 • Spelgegevensbestand

Enkele betrouwbare websites om betaalde games gratis te downloaden

 • Revdl.com
 • Play.mob.org
 • Androidfunz.com

Op een van bovenstaande websites kun je bijna elk betaald spel vinden. Ga naar een van de bovenstaande platforms en zoek naar de game die je wilt downloaden. Zodra het verschijnt, downloadt u de apk en het gegevensbestand als er een extra bestand beschikbaar is.

Stappen om betaalde Android-games gratis te downloaden

 1. Ga naar een van de bovenstaande platforms om het apk-bestand en het gegevensbestand te downloaden.
 2. Zodra u de twee bestanden hebt, klikt u op het apk-bestand en installeert u het op uw telefoon.
 3. Pak de gegevensbestanden uit met behulp van een bestandsverkenner. Ik gebruik liever ES File Explorer. ownload ES File Explorer
 4. Nadat het gegevensbestand is uitgepakt, verplaatst u het naar de OBB-map. (alleen als de gegevens in het OBB-bestand staan).

(Als de gegevens in de map com.abcdgame.xyz staan, zoals in de onderstaande afbeelding. Ga dan naar de map Android> Data.

 

5. Start daarna het spel en begin het te spelen.

Enkele belangrijke informatie om te weten voordat u verdergaat

 • Sommige apparaten gebruiken een SD-kaart als standaardopslag. In dit geval zal het spel niet starten. Als de game niet start, wijzigt u uw standaardopslag in Telefoonopslag en probeert u het opnieuw.
 • Verwijder nooit een gedownloade game, want als je dat doet, worden de gegevensbestanden automatisch verwijderd.

Conclusie

Dus, hier zijn de stappen die je moet volgen om de betaalde Android-games gratis te downloaden. Ik hoop dat dit artikel je heeft geholpen om betaalde games gratis te downloaden. Als je dit artikel leuk vond, deel het dan met je vrienden om hen op de hoogte te stellen van dit geweldige artikel. Als je twijfels hebt, kun je het ons ook stellen in het commentaargedeelte hieronder.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *