Beste URL-verkorter 2021 | Echte recensie van ShrtFly

Hallo, jongens, welkom terug bij MultiAstuces. Vandaag zullen we een authentieke ShrtFly-recensie met u delen die u zal helpen bij het kiezen van de beste website voor het inkorten van URL’s. De   jongens van ShrtFly zijn  in september 2017 live gegaan  . Ze beweren de beste linkverkorter te zijn die meer betaalt voor weergaven van $ 1000 / 8.5 dan op andere websites zoals Shorte.st of Adf.ly.

Bekijk de betalingsprijzen van uitgevers in alle landen.

Mijn ervaringen met ShrtFly

 

Je kunt ShrtFly $ 8,5 zien betalen op 1000 views uit Noorwegen en $ 7 uit de VS. Dus ik dacht dat ik ShrtFly op mijn blog moest proberen?

Eind september word ik lid van ShrtFly en plaats ik korte links op mijn website en geef ik verkeer uit de VS omdat mijn verkeer meer dan 60% is uit rijke landen zoals de VS, het Verenigd Koninkrijk, Canada of Frankrijk.

Op de eerste dag gaf ik meer dan 1000 Traffic-links aan ShrtFly, daarna controleerde ik Mijn inkomsten op ShrtFly Dashboard. Ik schrok dat er €6,5 op mijn rekening stond met 1000 views, wat voor mij erg hoog is. Ik zat te denken wat ze me de winst zullen betalen of niet? Dus daarna vraag ik ze om een ​​opname van $ 6,5 en ze sturen me al mijn salaris de volgende dag. Mijn ervaringen zijn geweldig met ShrtFly. Ik vind dat iedereen nieuwe websites een kans moet geven. Misschien zijn ze dan wel de beste op de oude websites.

Na mijn 1e betaling probeer ik altijd de links door ShrtFly in te korten, dus plaatste ik het volledige script van de ShrtFly-site in de koptekst van mijn thema. Dit script converteert automatisch mijn lange links naar korte links, wat erg goed is en tijd bespaart.

Bewijs van betaling:

 

Nu verdien ik meer dan $ 500 / maand met ShrtFly zonder probleem, ze betaalden altijd op tijd.

 

Als u verkeer heeft uit een rijk land zoals het mijne, moet u ShrtFly – Smart Link Shortener proberen, waarmee u meer geld kunt verdienen met uw uitgaande links.

Enkele van de beste functies die ik leuk vind aan ShrtFly

  • Bulk Link Shortener Ik kan meer dan 20 links tegelijk knippen.
  • Minimale betaling van $ 3 met PayPal.
  • Compleet sitescript met geavanceerde functies.
  • Money wallet voor publishers en adverteerders, met mijn Money publisher kan ik ook mijn website promoten.
  • Quick link Functies die u meer tijd besparen bij het gebruik van de API.
  • Levenslange verwijzingscommissie van 30%.
  • Makkelijk om korte links te maken en te beheren.

Als u met ShrtFly wilt adverteren, neem dan contact met hen op, hun minimale advertentiebedrag is ook $ 1.

ShrtFly heeft een indrukwekkend ondersteuningsteam dat eventuele problemen binnen enkele uren zal oplossen. Toen ik mijn account aanmaakte, dacht ik dat ik de links zou testen, daarna maakte ik 2-3 keer een Dummy Short-link en een weergavelink, nadat ik het dashboard had gecontroleerd, en ik had 0 weergaven. Ik heb vervolgens contact met hen opgenomen over dit probleem en ze zeiden: “Gebruik niet hetzelfde IP-adres dat is toegewezen aan het maken van uw account om koppelingen te testen.” Als je de links wilt testen, gebruik dan een ander IP-adres, ons systeem telt namelijk geen ongeldige clicks en views. Daarna verander ik mijn IP-adres en bekijk deze link nu opnieuw. Het aantal dat met succes is geteld, betekent dat het geen probleem is om weergaven te tellen als ze alleen echte weergaven of verkeer proberen te tellen.

Als je een echt persoon bent en echt geld probeert te verdienen, dan kun je ShrtFly eens proberen. Ik weet zeker dat je met deze website veel geld gaat verdienen. Maar als u denkt dat u nepverkeer verzendt met behulp van bots en VPN’s, probeer het dan niet, ze zullen uw account blokkeren omdat ze hun pagina met algemene voorwaarden vermelden.

heeft alleen echte en organische weergaven en daarom zijn hun uitbetalingspercentages zo hoog. Hun missie is ook om hun adverteerders authentiek verkeer te geven, zodat ze een sterke relatie met iedereen kunnen opbouwen.

 

Doe mee

Dus dat is het geval voor deze ShrtFly-recensie. Als je nog een andere vraag hebt, laat het me dan weten in het gedeelte Opmerkingen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *