5 beste sites zoals Hello Comic van 2021 [Hello Comic Alternatives]

Dit artikel gaat over Hallo Comic-alternatieven. Hello Comic is een van de bekendste platforms voor het online lezen van strips. U kunt strips van verschillende uitgevers lezen. Je kunt genieten van horror, sprookjes en komedie in Hello Comic. Maar als je de  Hello Comic-alternatieven vindt,  kan dit artikel je helpen. Alleen zodat we dit artikel naar u kunnen brengen, betere sites zoals Hello Comic.

Beste sites zoals Hello Comic

 

Hier is de lijst met sites zoals Hello Comic, de beste Hello Comic Alternatives-producten. Je kunt ze allemaal proberen om je favoriete stripboek te lezen.

1. Marvel

Marvel staat op de eerste plaats op onze lijst omdat het een van de beste stripseries en populaire uitgevers is. Strips als Thor, Avengers, Spiderman, Deadpool, Ironman, Captain America, Wolverine zijn erg populair onder de mensen. En je kunt deze strips gemakkelijk lezen op Marvel.com.
Je kunt op deze site genieten van meer dan 20.000 strips. En de beste eigenschap is dat je 12 strips naar keuze kunt opslaan om ze later te lezen. Je kunt strips gemakkelijk lezen op je Android, iOS of pc.

 

2. Digitaal stripmuseum

Digital Comic Museum is ook een van de topsites zoals Hello Comic. Hier kun je eenvoudig strips downloaden uit de gouden eeuw van het publieke domein. Je hoeft alleen maar een account aan te maken op deze site en je kunt alle strips van deze site gratis downloaden en ervan genieten.

3. DC-kinderen

DC Kids is een van de beste Hello Comic-alternatieven. Deze site is het beste voor jonge lezers omdat het een kindvriendelijke site is. U kunt genieten van het lezen van uw favoriete strips zoals Superman, Batman, Wonder Women, enz. De kinderen van DC hebben geen enorme verzameling strips, maar de strips die u worden aangeboden zijn de beste. U kunt strips lezen, video’s bekijken, games spelen in DC Kids.

4. Stripboek Plus

We zijn aangekomen bij  Comic Book Plus  ; het is een van de beste sites zoals Hello-strip. U kunt ook strips uit de Gouden en Zilveren Eeuw lezen. En het beste van lezen op deze site is dat het gratis is. Hoewel Comic Book Plus het materiaal gratis ter beschikking stelt, is het niet illegaal. Je kunt je favoriete strips op elk moment gratis lezen en downloaden. Daarnaast kunt u ook het niet-Engelse gedeelte van deze site vinden.

5. ElfQuest

ElfQuest Hello Comic is een andere site zoals Elf Quest. Dankzij de uitgebreide collectie strips en geïllustreerde romans bedraagt ​​dit fonds meer dan 20 miljoen; je kunt er veel plezier aan beleven met deze site. Hier vindt u gratis meer dan 7.000 kunstwerken en historische verhalen.

We zijn dus bijna aan het einde van dit artikel. U kunt een van de hierboven genoemde sites proberen, afhankelijk van uw keuze. Of je kunt ze ook allemaal proberen.

Laatste woorden

 

Tot slot wil ik aan het einde van dit artikel alle lezers bedanken voor het bezoeken van onze site en het besteden van uw kostbare tijd. Blijf hier bezoeken en blijf ons steunen. Ik hoop dat je dit artikel leuk vond. Zo ja, vergeet het dan niet te delen met je vrienden en familie. Deel het ook op uw sociale netwerksites zoals Facebook en Twitter.

En als je vragen of twijfels hebt over het bericht, kun je erop reageren in het opmerkingengedeelte. Evenzo kunt u ook reageren op uw opmerkingen en suggesties.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *