De beste racegames voor Android 2021

MultiTips presenteert de beste racegames voor Android en tablets, die offline kunnen worden gespeeld en gratis online kunnen worden gedownload hier apk gratis download.

Deze categorie is vooral bevolkt met titels, ik heb een selectie gemaakt van de beste racegames, maar probeer altijd verschillende thema’s te behandelen. Er is iets voor rijders die op zoek zijn naar realisme, voor degenen die willen concurreren en voor degenen die gewoon plezier willen hebben. Jouw posities!

Racegames zijn echt interessant, het heeft ons gevangen in het avontuurlijke leven. Hier hebben we de  top 10 beste racegames voor Android en tablet gemaakt  .

Lijst met de beste racegames voor Android aller tijden

Dit zijn de beste en  meest gedownloade racegames voor gratis / betaalde Android die  tot nu toe in de Google Play Store zijn verschenen.

1. Asfalt 8: In de lucht

Het wordt geleverd met echte auto’s, zoals de Lamborghini Poison, maar nu gaan we ermee vliegen. Dankzij de vele ramps en jumps van de verschillende scenario’s kunnen we tricks doen met onze sport. Asphalt 8: Airborne heeft 13 tracks en meer dan 95 high-end sportwagenmodellen. De simulatie is redelijk gerechtvaardigd en is een spel van het type Arcade dat schittert in het grafische gedeelte en in de effecten van audio en geluid. Een periode van ongecompliceerde snelheid.

Asfalt 8 - Racespel
Ontwikkelaar:  Gameloft SE
Prijs:  Gratis 

2. Echt racen 3

Real Racing 3  is het beste rijsimulatorspel voor  serieus rijden en realistische simulatie. Elk voertuig gedraagt ​​zich volgens zijn type tractie, zijn gewicht, zijn chassis, enz… In Real Racing 3 zullen we de vervelende underraces en de grappige verrassingen en de massaoverdracht natuurlijk moeten beheersen. Het heeft 12 verschillende circuits en meer dan 100 officiële auto’s, waaronder Lamborghini, Porsche, Mercedes-Benz, Audi en Ferrari. Grafische kwaliteit voor de nieuwste multiplayer-modi.

 

Echt racen 3
Ontwikkelaar:  ELEKTRONISCHE KUNST
Prijs:  Gratis 

3. Need for Speed: aucune limite

De komst van deze titel, die begin 2015 werd uitgebracht, was een van  de meest verwachte Android-games  . Met realistische graphics en interessante tracks is No Limits een van de belangrijkste alternatieven voor fans van het genre, samen met Asphalt en Real Racing.

 

Need for Speed: NL Les Courses
Ontwikkelaar:  ELEKTRONISCHE KUNST
Prijs:  Gratis 

4. GT-racen 2

Nog een game van Gameloft, net als Asphalt 8, maar deze keer aan de kant van de realiteit. Het kan een van de  beste racesimulators voor mobiele apparaten zijn. Het fysieke model biedt een ongeëvenaarde realiteit. Geniet van uw selectie van  81 auto’s van ‘  s werelds  top 37 fabrikanten  . Je kunt 13 circuits rijden vanuit 4 verschillende gezichtspunten en een van de meer dan 1400 evenementen winnen. Als je een ervaren gebruiker bent, probeer dan de prestaties van je voertuig in de garage aan te passen om je tegenstanders achter je te laten.

 

5. Real Drift Car Racing (beste driftgame)

Voor driftliefhebbers hebben we Real Drift Car Racing. Er zijn twee versies: een gratis versie waarbij je vier tracks skidt en een andere betaalversie waarbij je de game volledig ontgrendeld hebt voor $ 0,95. De moeilijkheidsgraad kan worden aangepast, zodat je in het begin niet de hele dag doorbrengt met het raken van de bionda’s van de baan.

 

Real Drift Car Racing Lite
Ontwikkelaar:  Real Games srls
Prijs:  Gratis 

6. Riptide GP 3: Renegade

‘S Werelds meest beroemde waterscooter-game  verheugt ons opnieuw in zijn derde editie. De mechanica van het spel nodigen je uit om de toppen van de bochten te haasten en te genieten van de chicanes. Er zijn verschillende modellen jetski’s en elk kan in verschillende secties worden verbeterd. Een bijzonderheid van dit racespel is dat de turbo zich oplaadt door elke keer dat een helling of een grote golf ons laat springen “bochten” te maken.

De multiplayer-modus van Riptide GP3 biedt verschillende mogelijkheden, zowel klassiek racen tegen andere online spelers als zelfs de mogelijkheid om 4 controllers aan te sluiten en in splitscreen te spelen, natuurlijk op tablet.

 

Riptide GP: Renegade
Ontwikkelaar:  Vectoreenheid
Prijs:  € 2,69 

7. Horizon-achtervolging

Een behoorlijk ander spel dan een van deze lijst. Horizon Chase is een racegame  die genretitels uit de jaren 80 en 90 probeert na te bootsen. Sommige modellen die verantwoordelijk zijn voor deze game hebben inderdaad ervaring met enkele raceklassiekers van 20 jaar geleden.

De mechanica is anders dan bij elk racespel dat tegenwoordig bestaat, omdat de besturing eenvoudiger is. Dankzij het uitstekende muzikale en grafische werk biedt het echter een van de  beste race-ervaringen die er zijn.

8. Re-Volt 2: Multiplayer

De ultieme autoset met afstandsbediening. In  Re-Volt 2  moet je je RC-auto aanpassen om sneller te zijn en andere spelers in de rest van de wereld te verslaan. Onder de beschikbare voertuigen vindt u buggy’s, sportwagens, vrachtwagens of Formule 1-auto’s. Maximaal 4 spelers tegelijk in multiplayer-modus.


9. Turbo SNEL

Slakken racen! Nee, het is geen grap, maar het gaat niet om de slakken die jij en ik kennen, ze hebben supersonische zwaai waardoor ze met duizelingwekkende snelheid glijden. Je kunt je slak afstemmen tot hij de snelste van de hele prairie is en zijn schild dunner maken om hem door het circuit te laten vliegen. Het heeft een multiplayer-modus om je vrienden er gek uit te laten zien en solo-uitdagingen, zodat je je rijstijl kunt oppoetsen.

10. Thomas en zijn vrienden: Ga ervoor!

Thomas and Friends is het beste spel voor kinderen. Vreemd genoeg is Thomas een stoommachine en kan hij hard rennen. Deze game is ook bedoeld voor een meer kinderachtig publiek, maar laten we eerlijk zijn, iedereen kan plezier beleven aan het spelen met treinen. De races zijn altijd tussen twee treinen, maar als tegenstanders kun je de machine of een vriend kiezen. Je kunt  dit spel op Android spelen zonder internet.

 

Thomas en zijn vrienden: Go Go Thomas!
Ontwikkelaar:  Budge Studios
Prijs:  Gratis 

11. Racen met strandbuggy’s

Beach Buggy Racing houdt ook van Mario Kart, Crash Team Racing. Dit is een racespel met graphics die opzettelijk minder volwassen zijn en meer gericht op plezier dan het verdrijven van adrenaline.

Races bevatten items die kunnen worden verzameld en gebruikt om andere tegenstanders aan te vallen of te verdedigen.

Strandbuggy racen
Ontwikkelaar:  Vectoreenheid
Prijs:  Gratis 

12. Boze vogels gaan!

Rovio’s gebruikelijke vogel- en varkensraces, ja dezelfde van  Angry Birds 2  . Sinds de lancering is er veel inhoud toegevoegd en het belangrijkste is dat de wachttijden voor het laden van elke race aanzienlijk zijn verminderd. Er is bewijs van de dag en de week, zodat je je dagelijkse carrière niet mist. Het heeft ook een multiplayer-modus. Verschillende karren kunnen worden opgewaardeerd en er zijn verschillende categorieën, zoals sleeën of vliegen.

 

Boze vogels gaan! Android-  game is enorm verslavend en je ziet niet de tijd om te stoppen met het stapelen van edelstenen en munten om meer snelheid of acceleratie te krijgen of over te schakelen naar een ander model. Tijdens de verhaalmodus zullen we piloten ontgrendelen, elk met hun speciale vaardigheid. Je kunt het verhaal compleet maken zonder toevlucht te nemen tot in-app aankopen, maar om sommige auto’s te krijgen moet je de stof loslaten. Als je klaar bent om te betalen, raad ik de upgrade aan die al je muntbeloningen verdubbelt, en de speciale pakketten met mand, edelstenen en contant geld (tussen 1 en 2 USD).

Boze vogels gaan!
Prijs:  Wordt nog bekend gemaakt 

13. Mini-motorraces

Voor deze races zetten we ons in de kijker en hebben we een stuur en een fles nitro om ons af en toe een boost te geven. Er zijn tal van circuits, omgevingen en modellen van auto’s en vrachtwagens voor elk wat wils. Dit spel is ideaal om op een tablet of op een groter scherm te spelen. De mechanica van Mini Moto Racing is heel eenvoudig en met de juiste auto kunnen we onze 5-jarige sobrius zijn eerste race laten winnen.

 

Mini-motorraces
Ontwikkelaar:  The Binary Mill
Prijs:  € 3,69 

Deze games zijn  de 13 racegames voor Android. Waar ben jij? Een pilot met andere aanbevelingen?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *