7 beste progressieve web-apps van 2021

Sinds de begindagen van internet hebben veel mensen te maken gehad met het probleem van langzame laadtijd van pagina’s, slechte navigatie bij de meeste online verkooppunten. Met de verandering van het weer hebben verschillende bedrijven hun progressieve apps bedacht, waardoor browsen en acties op hun webplatforms gemakkelijker worden voor hun gebruikers.

In dit artikel gaan we enkele van de beste progressieve web-apps van 2021 opsommen die verschillende functies hebben, zoals eenvoudigere navigatie, offline modus, slankere en soepelere interface, enz. Laten we deze beste progressieve web-apps hier eens bekijken.

7 beste progressieve web-apps van 2021

 

1.  AliExpress

AliExpress, een populaire naam onder de beste e-commerceplatforms, heeft een progressieve web-app voor 2021 voor zijn gebruikers gemaakt. Met de app kunnen gebruikers door hun online winkel navigeren en snel aankopen en betalingen doen.

 

Het heeft ook een gebruiksvriendelijke interface voor beginners die zelfs de gebruikerservaring verbetert. Bovendien heeft het ook een lange lijst met functies te bieden. Enkele van de beste en verdiende lof zijn de offline modus, pushmeldingen en widgets voor het toevoegen van thuis.

2.  Weg

Wego is een populair reisbureau waarmee u vliegtickets en hotels kunt boeken en u betaalbare reispakketten kunt aanbieden. Ze gebruikten AMP-technologie om hun eigen versie van progressieve apps te maken. Met robuuste technologie en een soepelere interface duurt het laden van hun applicatie niet langer dan een seconde.

Dit alles maakt het voor mensen gemakkelijker om direct toegang te krijgen tot hun diensten met een betalingsgateway met één klik. Hun API voor referentiebeheer is goed thuis in het beter verwerken en opslaan van gebruikersgegevens dan de meeste vergelijkbare apps.

3. Twitter Lite

Twitter is een van de bekendste namen onder de beste sociale mediaplatforms. In 2o17 lanceerden ze een progressieve web-app die de functionaliteit van native en web-apps combineert. Met hun kleine inspanning hielp het hen om meer gebruikers, betere retentiepercentages en een groter publiek te krijgen.

 

Dit alles hielp het cache- en dataverbruik met bijna 75% te verminderen. Bovendien konden gebruikers sneller browsen met eenvoudig te bedienen multimedia-opties.

Twitter Lite
Ontwikkelaar:  Twitter, Inc.
Prijs:  Wordt nog bekend gemaakt 

4.  Tinder

Tinder is een ander verborgen juweeltje onder de beste progressieve web-apps van 2021 die beschikbaar zijn op internet. Het is een populair platform dat speciaal is ontworpen om online dating een boost te geven. Onlangs hebben ze hun eigen versie van  PWA ontwikkeld  die de omvang heeft verkleind en het voor gebruikers gemakkelijker heeft gemaakt om toegang te krijgen tot services.

 

Ze hebben verschillende moderne, door technologie aangedreven technieken toegepast om hun platform aantrekkelijk en een betere plek te maken. Bovendien hebben ze ook hun gebruikersinterface gestroomlijnd, wat zich vertaalt in betere betrokkenheid en retentiepercentages.

6. Forbes

 

Forbes, een van de beste e-zines, heeft ook zijn eigen PWA-app voor 2021 gelanceerd met een geweldige mix van native en webplatforms. De Forbes PWA bevat verschillende functies, zoals de offline-modus, pushmeldingen, de databesparingsmodus en nog veel meer. Dit alles heeft bijgedragen aan een betere gebruikerservaring met hogere retentiepercentages.

Forbes Magazine
Ontwikkelaar:  Forbes Mobile
Prijs:  Gratis 

Forbes Magazine
Ontwikkelaar:  Forbes Media LLC
Prijs:  Gratis  + 

7. Starbucks

 

Starbucks is een van de beste coffeeshops die jaarlijks miljoenen klanten bedient. Onlangs heeft hun team PWA-technologie aangenomen met de opkomst van een groot aantal Android-gebruikers in het achterhoofd. Het is speciaal ontworpen om het voor hun klanten gemakkelijker te maken om door hun menu te bladeren en online koffie te bestellen. Hun internetgebruikers zijn ook verdubbeld sinds de dag dat ze PWA-technologie gebruikten.

Starbucks
Ontwikkelaar:  Starbucks Coffee Company
Prijs:  Wordt nog bekend gemaakt 

8. Flipboard

 

Flipboard is beoordeeld als een van de beste sociale tijdschriften die op de markt verkrijgbaar zijn. Ze hebben onlangs enige vooruitgang geboekt na de implementatie van PWA-technologie. Het PWA-compatibele Flipboard biedt een betere gebruikerservaring en vermindert tegelijkertijd het gegevensgebruik in grotere mate.

Flipboard
Ontwikkelaar:  Flipboard
Prijs:  Gratis 

Bekijk ook: –  Beste draagbare apps die u moet gebruiken

Laatste woorden

Welnu, dit zijn de beste progressieve web-apps van 2021 die op de markt verkrijgbaar zijn. We hopen dat je onze lijst met de beste progressieve web-apps nuttig en de moeite van het bekijken waard vond. Als je het nuttig vond, vergeet dan niet om het te delen met je vrienden, familie en geliefden om hun leven te verbeteren.

Als u bovendien een ander platform kent dat het vermelden waard is, laat het ons dan weten in de sectie Opmerkingen hieronder.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *