8 beste pc-games 2021-editie

Al meer dan tien jaar wordt pc-gaming beschouwd als een geweldig alternatief voor elke gameconsole. Hoewel de pc zijn voordelen heeft omdat hij krachtiger en efficiënter is in het verwerken van gaming-graphics, laat de markt nieuwe titels vallen. spelletjes van tijd tot tijd. Met bijna talloze games die tegenwoordig zijn uitgebracht, is het moeilijk om de  beste pc-games te vinden  . De console heeft zijn eigen set games die veel minder rekenkracht biedt in vergelijking met zijn pc-tegenhanger. Over het algemeen hebben pc-games meer de voorkeur boven consolegames door game-enthousiastelingen.

Beste pc-games 2021-editie

Maar wat als u een nieuwe pc-gebruiker bent, of misschien een consolegebruiker, maar de pc-game-ervaring wilt uitproberen? Als je tot deze groep behoort, kan deze vraag in je hoofd opduiken wat zijn de beste pc-games? Er zijn echter veel games die als de beste kunnen worden beschouwd als het gaat om gameplay en algehele grafische kwaliteit, maar we hebben 8 beste pc-games opgesomd om u op weg te helpen met pc-gaming. Laten we gaan.

Lees ook: –  Beste offline Android-games

1. Grand Theft Auto V

 

Grand Theft Auto  is een van de meest populaire games in de pc-wereld. Het bevat gedetailleerde wereldkaarten die zijn geïntegreerd met een realistische game-engine die je de realiteit laat voelen. Met de soepele 60 fps-gameplay zul je verliefd worden op de schoonheid van deze game.

Lees ook: –  Hoe speel je PSP-games soepel op Android

 

2. Counter-Strike: offensief mondiaal

 

Het is een goed ontwikkeld fantasiespel dat aan zijn verwachtingen blijft voldoen. Dit is de reden waarom het positie 2 inneemt op onze lijst met de beste pc-games 2018-editie. Het is een schietspel waarbij je terroristen moet bevechten met klassieke, op maat gemaakte kaarten. Met alle liefde die dit de gamegemeenschap met zich meebrengt, blijven de ontwikkelaars nieuwe levels en inventarismateriaal aan de game toevoegen. Het is goed om te weten dat zo’n oud spel nog steeds updates krijgt. dag.

Lees ook: –  Betaalde spellen gratis downloaden op Android

3. FarCry 4 “

 

Dit is een fantastische game van Ubisoft die de grenzen van game-graphics verlegt. De grafisch intensieve wereld zal je de realiteit doen vergeten. Het biedt meer dan 30 uur aan campagnes en bovendien kun je andere reddings- en moordmissies voltooien. Wel, houd goede controle over je gezondheid, want deze mooie maar enge dieren kunnen een probleem zijn tijdens het spelen van dit spel.

4. Doom

 

Doom is een first person shooter die verbluffende graphics en bevredigende gameplay biedt. Het verlegt de grenzen van geweld en bloed dat nooit in pc-games is gebruikt. De nieuwe versie van maakte in 2016 een flinke comeback met een frisse start. Het zal je uitdagen om demonen uit de hel te bestrijden met een rijke bloedervaring terwijl je ze doodt, wat buitengewoon bevredigend is.

5. Assetto Corsa

 

Assetto Corsa is een van de beste pc-games als het gaat om racen. Het biedt racesimulatie van de beste kwaliteit en biedt een geweldige race-ervaring. Het biedt verschillende auto’s en een prachtig landschap om uit te kiezen. Het komt ook met een carrièremodus als dat je ding is.

6. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

 

Het is een eindspel van Hideo Kojima dat een open speelwereld biedt waar je zijmissies en speurtochten kunt voltooien met je wapens.

7. Rise of the Tomb Raider

 

Je hebt je waarschijnlijk gefocust op deze kop in het nieuws of misschien van je vrienden. Het combineert geweldige gameplay met verschillende locaties en laat je verschillende vechtvaardigheden gebruiken om uitdagingen af ​​te weren.

8. Wolfenstein II: de nieuwe kolos

 

Het is een ander schietspel, maar met een andere sfeer. Daarnaast vertelt hij zijn verhaal via willekeurige flashbacks. De gameplay is gevuld met lonende realistische graphics en een geweldige soundtrack die bijdraagt ​​aan de algehele game-ervaring.

Conclusie

Dit zijn dus de beste pc-games die je nu kunt proberen. Vergeet niet je favoriete gametitel te vermelden in de comments hieronder.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *