4 beste online videograbber | 2021-update

Er is een snelle toename van online inhoud voor sites voor het delen van video’s zoals  YouTube  ,  Facebook  ,  Twitter  ,  Vimeo  , enz. Met elke minuut nieuwe video’s die op deze platforms worden geüpload, vindt u meer interessante inhoud op deze sites. Soms ben je zo dol op deze inhoud dat je deze offline wilt opslaan voor persoonlijk gebruik. Dit is waar  online videograbbersoftware van  pas komt .

Met Video grabber-software kunt u uw favoriete media-inhoud van uw favoriete sites downloaden en opslaan voor toekomstig gebruik.

4 beste online videograbbers van 2021

 

Je zit dus altijd vast in een situatie waarin je een belangrijke of interessante video moet downloaden en vervolgens de online videograbber-software van 2021 moet gebruiken die we hieronder gaan opsommen.

1.  OpslaanVan.net

We hebben het gehad over enkele eenvoudige online videograbbers, nu is het tijd om professioneel te praten. Deze professionele video-opnamekaarten zijn uitgerust met geavanceerde functies voor professioneel gebruik.

Deze professionele tools kunnen meerdere video’s, afspeellijsten of zelfs alle video’s van een bepaald kanaal downloaden. Savefrom is zo’n dienst. Het ondersteunt veel populaire video- en audioformaten zoals MP4, MKV. TS, AVI, FLV, MOV, MP3, AAC, ALAC, WAV enzovoort. Het kan ook 2D-video’s converteren naar 3D-video’s en kan ook de audiokwaliteit verbeteren.

 

2. Online video-omzetter

 

Zoals blijkt uit de naam vangt het video’s van online bronnen. Het kan elke video op internet pakken zolang je de videolink hebt. Het ondersteunt veel online videostreamingservices zoals YouTube, Dailymotion, Vimeo, Tubechop, enz. Kopieer de link naar de video en plak deze in de videograbber.

Met Online Video Converter kun je video downloaden in meerdere resoluties en in meerdere formaten, variërend van MP4, WebM en 3GP.

3.  Clip-omzetter

 

 

Clip Converter is een andere gratis video-opnameservice waarmee u video-inhoud online kunt downloaden. Je kunt bijna elke video van internet converteren en downloaden in de resolutie van 720p, 1080p of zelfs 4k als de bronvideo dit ondersteunt.

Het ondersteunt YouTube, Vimeo, Dailymotion en meer sites. U kunt deze service ook gebruiken om video’s naar mp3-muziek te converteren. Kopieer de link van je favoriete nummer van YouTube en download het als mp3, m4a of aac.

4.  CatchVideo

 

Het is ook een fatsoenlijke online videoverwijderingsservice die niet zoveel moeite steekt in hun gebruikersinterface. Ondanks hun gebrek aan gebruikersinterface, slagen ze erin om een ​​gratis video-conversie- en downloadservice te bieden op alle sites voor het delen van video’s zoals YouTube, Vimeo, Facebook enz.

verstrekt, biedt het ook de diensten om muziek te downloaden van soundcloud en youtube. CatchVideo biedt de mogelijkheid om video-inhoud te downloaden met 360p, 480p, 720p, 1080p en 4k, afhankelijk van de bronvideo. Het ondersteunt ook downloadformaten van WebM, MP4, FLV, 3GP en M4A.

Hoe video’s downloaden met behulp van online videograbberservices?

 

Al deze diensten werken hetzelfde. Het enige wat je hoeft te doen is naar de videobron te gaan, zeg dat het een YouTube-video is. Vervolgens kunt u de url van de YouTube-pagina kopiëren en in het videograbbervenster plakken en op converteren klikken. Het zal zeker een minuut of twee duren om te verwerken, en dan kun je je inhoud uploaden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *