5 beste iPhone-emulators voor Windows-pc van 2021

Als je de iPhone wilt ervaren, maar niet het geld hebt om erin te investeren, dan ben je vandaag op de juiste plek. Hier krijg je een van de beste  iPhone-emulators voor pc  . Een iPhone-emulator is een programma waarmee een computersysteem zich als een ander besturingssysteem kan gedragen. Met iPhone-emulators kunt u genieten van gratis iOS-apps op uw  Windows-  pc. Tegenwoordig zijn er veel iPhone-emulators op de markt. Maar veel ervan zijn niet echt.

beste iPhone-emulators voor Windows-pc

 

Dus ik deel de vijf beste iPhone-emulators voor Windows-pc om iOS-apps te gebruiken. Als ontwikkelaar kunt u deze iOS-emulators voor Windows-pc gebruiken om toepassingen te ontwikkelen en te testen voordat u ze start.

Voordelen van het gebruik van IOS-emulators op een Windows-pc

 

 • iPhone Emulator kan op meerdere apparaten worden gebruikt.
 • IOS-emulators kunnen ook worden gebruikt voor het testen van toepassingen.
 • Met iPhone-emulator kunt u de iPhone ervaren zonder deze te kopen.

1. iPadiaans

iPadian is beschikbaar voor Windows-pc. Met iPadian ervaar je het scherm als een iPhone op je bureaublad. Je hebt geen toegang tot apps zoals de App Store. Maar het beste is dat iPadian zijn app store heeft met apps die je op je pc kunt gebruiken. Deze apps geven het gevoel van een iPhone-apparaat.

IPadiaanse specificaties Specification

 

 • iPadian is beschikbaar voor pc’s met Windows XP of hoger.
 • Met iPadian kunt u genieten van het scherm zoals iPad op uw bureaublad.
 • Je hebt geen toegang tot apps zoals de App Store. Maar het beste is dat iPadian zijn app store heeft met apps die je op je pc kunt gebruiken. Deze apps geven het gevoel van een iPhone-apparaat.

Stappen om iPadian te gebruiken

 

 1. Download eerst iPadian via de bovenstaande link. Dubbelklik vervolgens op het gedownloade bestand.
 2. Volg de instructies die u op het scherm ziet.
 3. iPadian wordt succesvol geïnstalleerd. Volg de onderstaande stappen om iOS op uw pc uit te voeren.
 4. Wanneer u iPadian hebt geïnstalleerd, ziet u het pictogram op uw bureaublad. Dubbelklik erop.
 5. Klik na opening op Store.
 6. Afgewerkt! Nu kunt u daar apps downloaden en genieten van de iPhone-emulator op uw Windows-pc.

Lees ook: –  Beste emulators voor pc

2. Air iPhone-emulator

 

Na Smartface wordt Air iPhone ook beschouwd als een van de beste iPhone-emulators voor Windows-pc. Een van de beste voordelen van de Air iPhone-emulator is dat u uw nieuw gemaakte apps daar kunt uploaden om te zien hoe ze eruitzien voordat u ze publiceert. U kunt met deze software realistische emulatie-effecten creëren. Het was oorspronkelijk ontworpen om gratis te bellen via Ribbit. Later werd het overgenomen door BT en werd de functionaliteit verwijderd. Nu wordt de Air iPhone-emulator beschouwd als een van de beste iPhone-emulators voor Windows-pc.

Lees ook: –  Beste 3DS-emulators die u moet gebruiken

3. iPhone-simulator

 

Als je een gemakkelijke en briljante iPhone-emulator voor Windows 10 of andere versies wilt gebruiken, dan is iPhone Simulator iets voor jou. Het is de gemakkelijkste iOS-emulator om te gebruiken. Je hebt toegang tot veel tools zoals kladblok, klok, rekenmachine, enz. Je kunt echter sommige standaard iPhone-apps zoals App Store, Safari Browser niet gebruiken. Als u een  Android-  ontwikkelaar bent, is dit misschien niet iets voor u. IPhone-simulators hebben enkele beperkingen en bieden geen geavanceerde functies zoals foutopsporing enz. Maar als u iOS wilt ervaren voordat u zoveel uitgeeft, is dit een goed hulpmiddel.

4. Smartface

 

Smartface is een van de meest populaire iOS-emulators voor Windows-pc tot nu toe. Met Smartface kunt u gratis applicaties ontwikkelen. Het is ook een heel gemakkelijk hulpmiddel. U kunt het gebruiken door het te installeren vanuit de App Store en vervolgens het apparaat aan te sluiten op het Windows-systeem. Een ding dat nodig is om het te gebruiken, is dat iTunes op de Windows-pc of laptop moet zijn geïnstalleerd. Na het emuleren van de iPhone met een Windows-apparaat, kunt u eenvoudig apps ontwikkelen met de Smartface-emulator. Het stelt ontwikkelaars ook in staat de app in verschillende iPhone-omgevingen te testen. Het is de beste iPhone-emulator voor Windows-pc met dergelijke functionaliteit.

Lees ook: –  Beste Android-emulators voor Windows-pc

 

5- Xamarin-testvlucht

 

Xamarin TestFlight is opgenomen in Top 5 iPhone-emulators voor pc. Het biedt geweldige ondersteuning voor ontwikkelaars. Het is niet gratis beschikbaar omdat het een betaald programma is. Maar de prijs is de functies en ondersteuning van ontwikkelaars waard. U zult geen problemen ondervinden tijdens het gebruik ervan. Als u Xamarin Testflight wilt configureren, kunt u hun officiële website bekijken. Ze schreven een gedetailleerde en goed uitgelegde tutorial over het gebruik ervan.

Conclusie

 

Dit zijn de 5 beste iPhone-emulators voor pc om iOS-apps op Windows-pc te gebruiken. Alle emulators zijn geweldig en werken perfect. U kunt deze iPhone-emulators eenvoudig gebruiken om iOS-apps op pc te gebruiken. Selecteer gewoon de beste. Als u problemen ondervindt tijdens het gebruik ervan, aarzel dan niet om het ons te vragen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *