Top 4 beste Hamachi-alternatieven van 2021

Beste Hamachi-alternatieven  : pc-games zijn de afgelopen jaren enorm in opkomst. Veel van deze spellen zijn  online multiplayer-spellen  . Maar er is een grote groep mensen die het nog steeds leuk vindt om lokale multiplayer-games op hun pc te spelen. Om dit te doen, moeten ze een lokale netwerkrouter configureren en met elkaar verbinding maken met dit netwerk.

Dit staat bekend als een LAN-nacht. Hamachi was destijds populaire software. Maar nu zijn er veel betere  Hamachi-alternatieven  voor feesten op het lokale netwerk. Dus in deze gids gaan we je vertellen over de beste Hamachi-  alternatieven die  beschikbaar zijn:

De beste Hamachi-alternatieven

Hamachi heeft zijn beperkingen omdat het maximaal 5 clients op een virtuele server kan verbinden, inclusief de gratis abonnementshost.

Om dit te dekken zijn er nieuwe Hamachi-alternatieven op de markt gebracht. Ze zijn een geweldig alternatief voor Hamachi en worden geleverd met extra functies. Dus laten we beslissen en praten over programma’s zoals hamachi voor een LAN-party.

Lees ook: –  Beste gratis Photoshop-alternatieven

1. Evolueer

 

Evolve is snel gegroeid in de wereld van LAN-bordspellen. Het is het beste hamachi-alternatief zoals beoordeeld door veel gamers. Het biedt tal van netwerkadapters met ingebouwde stuurprogramma’s voor naadloze communicatie. Het heeft ook een marktplaats voor games waar je ook je games kunt downloaden en publiceren.

Evolve biedt ook geavanceerde functies zoals feestmodus, matchmaking-modus en ingebouwde plug-ins voor livestreaming voor Facebook, Twitch en YouTube. Het heeft ook tekst- / voicechat-opties waardoor het een goed alternatief is voor Hamachi.

Lees ook: –  Beste alternatieven voor Skype

2. GameRanger

 

GameRanger was het eerste Hamachi-alternatief dat is ontworpen voor Mac OS. Vanwege de groeiende populariteit van de software introduceerde het ook de  Windows-  versie. Dit waren vertrouwde oplossingen in LAN-gaming voor Mac-gamers.

Het is het beste alternatief voor hamachi als we het over stabiliteit hebben. Niets is stabieler dan GameRhanger. GameRanger werkt echter alleen met beperkte gametitels, waarin hamachi met elke game werkt die je maar kunt bedenken.

Lees ook: –  Beste alternatieven voor GarageBand voor Windows

3. NetOverNet

 

Als u op zoek bent naar programma’s zoals Hamachi met niet al die ingewikkelde instellingen en voorkeuren. Dan zul je NetOverNet leuk vinden. Het is een eenvoudig maar functioneel alternatief voor hamachi. U kunt tegelijkertijd verbinding maken met meerdere apparaten terwijl u verbonden bent met internet.

Het kan ook worden gebruikt als emulator voor een virtueel particulier netwerk. Als u NetOverNet gebruikt, hebben alle apparaten die op het netwerk zijn aangesloten hun inloggegevens. Wat extra beveiliging voor gebruikers toevoegt.

4. Wippen

Dit is een van de kleinere hamachi-alternatieven. Slechts 2 MB groot, maar nog steeds behoorlijk functioneel. Dit is voor mensen die geen grote, onnodige programma’s op hun computer willen installeren. Het is zeer eenvoudig en eenvoudig te gebruiken programma.

Het verbindt andere computers met het P2P-verbindingsprotocol voor VPN-verbinding. En in tegenstelling tot andere programma’s zoals Hamachi, is het volledig gratis en naast deze open source. Gewoon de kers op de taart.

Conclusie

 

Nou jongens, dit zijn de beste hamachi-alternatieven die we tot nu toe kennen. Laat het ons weten als je nog andere geweldige opties kent in het opmerkingenveld hieronder. Bedankt voor het lezen en deel dit artikel met je vrienden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *