5 beste gratis tekstspellen om te spelen in 2021

Ben je het beu om moderne games te spelen en wil je iets anders? Dan hebben we iets speciaals voor je. In deze blogpost laten we je een lijst zien met geweldige tekstgames die je graag zou willen spelen in 2019. Het grootste pluspunt is dat je geen cent hoeft uit te geven om deze titels te gaan spelen. . Dus, hier zijn de beste gratis op tekst gebaseerde spellen om nu te spelen.

De beste gratis tekstspellen in 2021

 

1.  Zork

 

Zork is een van de beste tekstspellen die eind jaren 70 werd uitgebracht en het hield veel mensen bezig vanwege zijn verbazingwekkende geschiedenis. Het hele verhaal is opgedeeld in drie delen en elk bevat een ander verhaal. Het verhaal begint voor een wit huis en eindigt wanneer je een flink aantal schatten hebt verzameld. Ondanks dat het een op tekst gebaseerd spel is, ondersteunt het nog steeds opties voor opslaan en herstellen. Het zal je helpen je voortgang op te slaan tijdens het spelen van dit spel.

 

2.  Spin en web

 

Spider and Web is een ander beste op tekst gebaseerde browsergame die je in een webbrowser kunt spelen. Het werd eind 1998 ontwikkeld. Het verhaal begint toen je als spion werd gevangengenomen om te doen alsof je een toerist was. In tegenstelling tot andere op tekst gebaseerde spellen, heeft het eenvoudige en duidelijke dialoogvensters. Telkens wanneer een vraag wordt gesteld, heeft u de mogelijkheid om met ja of nee te antwoorden. Er is geen andere optie beschikbaar dan deze, maar dat betekent niet dat het spel gemakkelijk te voltooien is. Het is nog best lastig om de levels te halen.

3.  De droomholding

 

The Dreamhold is een van de beste tekstspellen die in 2004 is ontwikkeld door dezelfde maker die de Spider en Web-game heeft ontwikkeld. Het beste is dat dit spel je instructies geeft als je dit spel begint te spelen. Als je de tutorial niet leuk vindt, kun je de optie ook uitschakelen. Afgezien daarvan kunt u niveaus instellen op basis van uw behoeften. Als je bijvoorbeeld een expert bent, kun je het niveau te hoog instellen en jezelf de moeilijke niveaus laten zien.

4.  Nachthuis

 

Night House is een ander beste gratis tekstspel waarbij je op verschillende manieren moet reizen om als een professional te concurreren. Het verhaal begint wanneer jij, het personage in het spel, wakker wordt om je badkamer te gebruiken en ontdekt dat je familie wordt vermist. Je moet door verschillende kamers gaan om je gezinsleden te vinden. Het beste deel is dat er veel items beschikbaar zijn die het nog enger maken dan voorheen. Het heeft geluidseffecten zoals een onweersbui, geschreeuw dat het nog griezeliger maakt.

5.  Gescheurd

 

Torn is een geweldig op tekst gebaseerd spel dat je graag in je webbrowser zou willen spelen. Het is een rollenspel waarin je met honderden andere spelers moet spelen.

Het verhaal begint in een wereld waarin je moet beslissen welke kant je op wilt. Onderweg vind je items en bonussen die je zullen helpen sterker te worden dan voorheen. Als je eenmaal genoeg krachten hebt, kun je anderen aanvallen om ze te verslaan.

Laatste woorden

 

Dat is alles! Dit zijn de beste op tekst gebaseerde browsergames die je nu graag zou willen spelen. Ik hoop dat dit bericht je helpt de beste voor jezelf te vinden. Als je dit artikel leuk vond, deel het dan met je vrienden om hen op de hoogte te stellen van deze geweldige spellen. Als je games hebt gespeeld, laat het ons dan weten in het commentaargedeelte hieronder, zodat we ze aan dit artikel kunnen toevoegen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *