9 Beste gratis software voor het opschonen van registers voor Windows-pc (10,8,7) 2021

Registeropschoningssoftware zoekt naar ongewenste en onnodige registers in het besturingssysteem en verwijdert deze. Het is noodzakelijk om de ramen snel en helder te houden. Als u echter alle kassa’s één voor één opruimt, duurt dit uren of zelfs dagen, afhankelijk van de stapel kassa’s. Dus  gratis  software voor het opschonen van het register helpt u deze taak binnen enkele minuten te volbrengen.

Beste gratis registeropruimer voor Windows PC 2021

 

Er zijn veel gratis software voor het opschonen van het register beschikbaar op internet die beweren de beste in hun klasse te zijn. Ze kunnen de prestaties van uw computer verbeteren. Waarom bestanden uit het Windows-register verwijderen die Windows niet automatisch verwijdert? Ze zullen uw gewone pc echter niet in een supercomputer veranderen, maar door gratis software voor het opschonen van het register te gebruiken, blijft uw pc snel genoeg.

We hebben verschillende gratis hulpprogramma’s voor registerherstel geprobeerd en een lijst samengesteld op basis van hun freemium-functies.

1. CCleaner

 

CCleaner is een van de beste gratis software voor het opschonen van het register die momenteel voor Windows beschikbaar is. Het biedt een nette en schone gebruikersinterface die het opschonen van het register eenvoudiger maakt. Het stelt u ook in staat een back-up van het register te maken voordat u ze verwijdert, voor het geval u ze terug moet krijgen. CCleaner is freemium-software, maar het wordt ook geleverd met de premium-tag met extra functies.

2. Wise Registry Cleaner

 

Wise Registry Cleaner wordt geleverd met een onvergelijkbare en mooie gebruikersinterface die een paar punten meer vastlegt in vergelijking met CCleaner. Er zijn twee modi: Fast Scan en Deep Scan. Na de analyses classificeert het de gedetecteerde fouten om het begrip te vergemakkelijken. Het biedt ook een registerdefragmentatie-optie als u geïnteresseerd bent.

3. Auslogics Register Opruimer

 

It comes with an easy to understand and minimal design. It categorizes registry files while scanning. So you can check the ones you want to fix and leave the rest as is. It also shows the severity of registry errors. During any repair process, it automatically backs up registry changes if needed.

4. Glarysoft Registry Repair

 

Glarysoft’s Free Registry Repair tool is excellent for removing trash registries. After opening the program, it will automatically scan and delete all unwanted registries. It also offers an automatic backup function so as not to accidentally disturb essential registers.

5. SlimCleaner Free

 

Het is een gratis registerreiniger die geweldige functies biedt. Het heeft een allesomvattende oplossing voor alle register- en cacheproblemen en zorgt ervoor dat uw computer beter dan ooit werkt. Maar als het gaat om het opschonen van het register, moet u andere aspecten handmatig controleren, bijvoorbeeld cache, geschiedenis, tijdelijke bestanden, enz. Maar het onthoudt deze instellingen en doet hetzelfde voor de volgende bewerking.

6. Gemakkelijke reiniger

 

Zoals de naam al doet vermoeden, is het een eenvoudige en gratis tool voor het repareren van registers, gemaakt door een Finse ontwikkelaar genaamd Toni Helenius. Het heeft een minimalistische ontwerpbenadering. Hiermee kunt u dubbele bestanden beheren, de cache opschonen, browsergeschiedenis en cookies beheren en vooral ongewenste Windows-registers verwijderen.

Lees ook: –  De beste Linux-distributies voor uw behoeften

 

7. Argente Register Opruimer

 

Het is een behoorlijk behoorlijke gratis tool voor het repareren van registers, maar het duurt lang bij het scannen op registerproblemen. Het wordt geleverd met een op een wizard gebaseerde interface waaruit u de scancategorieën handmatig of automatisch kunt kiezen. Het biedt een automatische back-upoptie, zodat u de registerwijzigingen ongedaan kunt maken. Bovendien is het een draagbaar programma, dus u hoeft het niet op uw pc te installeren.

8. Gratis registeropruimer gebruiken

 

Het biedt alleen functies voor het opschonen en repareren van het register, dus als u op zoek bent naar een eenvoudig hulpmiddel voor registerdoeleinden. Het is de juiste! Oh! Ik vergat te vermelden dat het ook een autosave-optie heeft.

9. JetClean

 

Je hebt waarschijnlijk al geraden door de naam dat het snel is, en dat is het zeker! Het scant kapotte en onnodige registers heel snel en verwijdert ze vervolgens met één klik. Simpel makkelijk en snel!

Conclusie

 

We zijn aan het einde gekomen van gratis programma’s voor het opschonen van het register. Welk programma ga je nu installeren? Laat het ons weten in de commentaarsectie hieronder. Vertel uw vrienden ook over deze gratis hulpprogramma’s voor het herstellen van het register door dit artikel te delen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *