8 Beste gratis onbeperkte VPN’s voor Android in 2021

In het huidige technologische tijdperk blijven we allemaal via internet verbonden met de wereld. Daarbij brengen we veel van onze informatie in gevaar omdat deze aan de wereld wordt blootgesteld. We surfen in ons dagelijks leven op veel websites en sommige kunnen worden geblokkeerd vanwege privacykwesties. Beste gratis onbeperkte VPN’s voor Android.

Dit is waar een VPN om de hoek komt kijken. Een VPN is een hulpmiddel dat u een extra beveiligingslaag geeft en u tegelijkertijd de mogelijkheid geeft om beperkte inhoud te streamen. Er zijn veel verschillende VPN’s beschikbaar op internet, maar slechts een paar zijn het overwegen waard.

Hier hebben we een lijst met de beste gratis onbeperkte VPN’s voor Android in 2020 uitgekozen en gedeeld.

Lijst met de beste gratis onbeperkte VPN’s voor Android in 2021

 

1. Hotspot-schild

Hotspot Shield is een van de beste gratis onbeperkte VPN’s voor Android die je elke dag beloont met 500 MB gratis data. U kunt het gebruiken om op internet te surfen, uw e-mails te controleren en uw favoriete inhoud online te streamen. De gratis versie biedt u 256-bits coderingsbeveiliging tijdens het surfen op internet.

Het werkt feilloos op bijna alle platforms, inclusief Android, iOS en Windows. Het is in staat om de meeste premium streamingnetwerken zoals Netflix en Amazon Prime te ontgrendelen. en het duurt nauwelijks meer dan een seconde om daar een account aan te maken en hun diensten te gaan gebruiken.

Lees ook:   8 Beste snelste VPN-service

2. PrivéVPN

PrivateVPN is een andere bekende naam onder de beste gratis onbeperkte VPN’s voor Android in 2020. Het geeft je onbeperkte bandbreedte en data en de mogelijkheid om tot zes apparaten tegelijk te verbinden. Hun services zijn superveilig met 256-codering en een sterk, probleemloos beleid zonder logboekregistratie.

Het kan meerdere premium platforms ontgrendelen, waaronder HBO, Netflix, Amazon Prime en BBC iPlayer. U kunt hun diensten gebruiken op alle apparaten zoals Android, iOS en Windows. Er zijn meer dan 60 verschillende locaties beschikbaar om verbinding te maken en er is slechts één tik nodig om verbinding te maken.

PrivéVPN
Ontwikkelaar:  PrivateVPN
Prijs:  Gratis 

3. ProtonVPN

ProtonVPN is een van de beste gratis onbeperkte VPN’s voor Android in 2020 die je onbeperkte toegang geeft tot hun diensten. Het heeft drie verschillende locaties, waaronder de Verenigde Staten, Nederland en Japan. U kunt op een van deze locaties tikken om u aan te melden.

U hebt toegang tot hun services op alle apparaten, waaronder Android, iOS, Windows en macOS. Dankzij hun robuuste technologie kun je elk torrent-platform ontgrendelen en bestanden veilig downloaden zonder enige beperking.

ProtonVPN - Gratis en veilige VPN
Ontwikkelaar:  Proton Technologies AG
Prijs:  Gratis 

Controleer ook: –  1337x proxy- en spiegelwebsites

4. VPN gratis TunnelBear

Een andere populaire naam onder de beste gratis onbeperkte VPN’s voor Android is TunnelBear. Het biedt u meer dan 20 verschillende serverlocaties om gratis verbinding te maken. Hun interface is prachtig ontworpen, waardoor het voor iedereen gemakkelijker is om toegang te krijgen tot hun services.

U kunt alle geografisch beperkte inhoud deblokkeren die beschikbaar is met hun krachtige servers. Het beste is dat hun services superveilig zijn met 256-bits codering en een goed beleid zonder logboekregistratie. U kunt op bijna elk apparaat genieten van hun diensten, zoals Android, iOS en Windows.

TunnelBeer
Ontwikkelaar:  TunnelBear, LLC
Prijs:  Gratis 

5. Turbo-VPN

Turbo VPN is een van de beste gratis en onbeperkte VPN’s voor Android die bekend staat om zijn beste prestaties, eenvoud en betrouwbaarheid. Hun platform is volledig gratis en geeft je tot 10 verschillende serverlocaties om in te loggen en op internet te surfen.

Een simpele tik is voldoende om de VPN-service te activeren. Als de verbinding tot stand is gebracht, kunt u eenvoudig elk geografisch beperkt platform bezoeken en beginnen met het online streamen van uw favoriete inhoud. Je kunt het downloaden van de Google Play Store.

Controleer ook: –   VPN voor games | Top 5 beste VPN’s voor gaming

6. VPN-robot

VPN Robot is een van de beste gratis VPN-platforms die je meer dan 7 verschillende serverlocaties geeft om verbinding mee te maken. Het vereist een werkende internetverbinding om goed te kunnen functioneren. Hun platform is volledig gratis met een paar in-app-advertenties. U kunt op elke serverlocatie tikken en beginnen met surfen op het web en het streamen van geografisch beperkte inhoud die beschikbaar is op internet.

7. Snap VPN

Snap VPN is een andere bekende naam onder de beste gratis en onbeperkte VPN’s voor Android. Het platform wordt geleverd met meer dan 5 verschillende serverlocaties waarmee u verbinding kunt maken. Het enige dat nodig is, is een stabiele internetverbinding en een compatibel apparaat om probleemloos te werken. U kunt eenvoudig op elke serverlocatie tikken en alle populaire streamingplatforms op de markt deblokkeren.

Controleer ook: –  Beste VPN voor Netflix

8.  Snelheid VPN

Zoals de naam al doet vermoeden, is Speed ​​VPN een populair platform waarmee u verbinding kunt maken via verschillende serverlocaties die beschikbaar zijn op hun platform. Elke sessie duurt 60 minuten en u kunt met slechts één klik opnieuw verbinding maken met hun platform. De app is te downloaden via Google Playstore.

SpeedVPN Gratis VPN-proxy
Ontwikkelaar:  GoSpeed-software
Prijs:  Gratis 

Laatste woorden

Dat is alles! Het was de beste gratis onbeperkte VPN voor Android in 2021 die je kunt openen om geo-beperkte inhoud op internet te deblokkeren. De meeste zijn volledig gratis en bieden meerdere serverlocaties om verbinding mee te maken.

Als je ons artikel nuttig vindt, vergeet dan niet om het met je vrienden te delen om hen op de hoogte te stellen van deze geweldige VPN-platforms. Als u een ander soortgelijk platform kent, kunt u dit ook delen in de sectie Opmerkingen hieronder.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *