5 Beste gratis mindmapping-software van 2021

Er is veel vraag naar Mind Mapping-software omdat het een grote hulp is bij het maken van aantekeningen en het verbeteren van de communicatie en samenwerking tussen verschillende informatie. Mind Mapping-software is van grote waarde voor projectmanagers, studenten, financiële planners, eventmanagers, CEO’s, bloggers, enz.

Al deze software is meestal gratis beschikbaar voor Android en andere platforms. Er is veel gratis mindmapping-software op de markt, waarvan de beste de volgende zijn.

Gratis mindmapping-softwarelijst van 2021

 

1.  GitMind

GitMind  wordt gratis  aangeboden en is een gebruiksvriendelijk online mindmapping-programma. Met een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface is het maken van een mindmap in een paar eenvoudige stappen gedaan. Op GitMind zijn gebruikers vrij om te kiezen tussen de vooraf ontworpen thema’s of om ze aan te passen. Zodra het ontwerp is voltooid, biedt de software de mogelijkheid om mindmaps te delen met een onbeperkt aantal gebruikers en met hen samen te werken. Merk ten slotte op dat GitMind perfect werkt op Google Chorme, Firefox en platforms: Windows PC- en Mac-browsers.

2.  Vrije geest

 

Freemin is gratis Mind Mapper-software met een eenvoudige gebruikersinterface en onbeperkte annuleringsoptie. Met de optie voor slepen en neerzetten van deze software kunt u bestanden en teksten rechtstreeks op de kaart neerzetten. Het is beschikbaar voor Windows-, Mac- en Linux-platforms.

De kaarten kunnen eenvoudig worden omgeschakeld naar andere Mind Mapping-software. Enkele van de belangrijkste kenmerken van deze software zijn samenwerkingstools, ondersteuning voor herstelsessies, locatiegebaseerde conceptmapping en meer.

3.  Schakelen

 

Het is een online webapplicatie die snelle updates, realtime werkcoördinatie en slim slepen en neerzetten biedt voor een onbeperkt aantal afbeeldingen. Het delen van informatie via deze software is een georganiseerde en eenvoudige taak. Om deze software te gebruiken, moet u de webbrowser gebruiken na registratie.

De software slaat automatisch alle wijzigingen in een diagram op en keert terug naar eerdere wijzigingen. Andere handige functies van deze Mind Mapping-software zijn Active Directory, tekst- en beeldannotaties, vertakkingen en loops, evenals het creëren van meerdere centrale knooppunten die verband houden met mapping.

4.  Mindmaple

 

Met deze mindmapping-software kunt u taken of andere bijlagen rechtstreeks op kaarten beheren en insluiten. Men kan relaties en hyperlinks toevoegen aan mindmaps met behulp van de geavanceerde tools van deze software.

De software kan het beste worden gebruikt om kaarten uit andere mindmapping-software te importeren, kaarten te versieren en te ontwerpen, presentaties te maken voor vergaderingen, projecten te plannen, reizen, enz. De prijs van deze software varieert afhankelijk van de verschillende versies, namelijk Windows ($ 49) , iOS (gratis), Mac (gratis).

Controleer ook: –  Beste software voor het maken van vrije tijd

 

5.  XMind

 

Deze mindmap-software heeft een gebruiksvriendelijke interface, 108 clipart-count, kant-en-klare sjablonen en geniet daarom maximale populariteit. Dit is de reden waarom deze Mind Mapping-software vier keer is bekroond voor zijn prestaties.

De toolkit van deze software wordt geleverd met een aantal handige tools, waaronder takenlijst, relaties, samenvatting, notities, labels, markeringen, opmerkingen, infokaarten, bijschriften en limieten. De software heeft een gratis versie, een Plus-versie ($ 79) en een Pro-versie ($ 99). Het is beschikbaar voor Windows-, Android- en Mac-platforms.

6.  iMindMap

 

Het is nog steeds een van de meest populaire mindmapping-software die beschikbaar is in versies voor thuis en voor studenten ($ 100), Ultimate ($ 235) en Ultimate + (310). Deze software is opgericht door iMindMap en Tony Buzan.

Deze software verschilt van traditionele mindmap-software doordat het moderne functies bevat, zoals stroomdiagrammen, afbeeldingen en pictogrammen, pop-ups, tekengereedschap voor menuvertakkingen, multi-kaarten en nog veel meer. Er zijn momenteel meer dan 250.000.000 gebruikers van deze software. De software is beschikbaar voor Windows-, Android- en Mac-platforms

 

Conclusie

 

Tot slot, bedankt voor het lezen van dit artikel. En ik hoop dat je de lijst met de beste gratis mindmapping-software leuk vindt. Als u een andere betere keuze heeft, deel dan uw suggesties in het opmerkingengedeelte. En deel dit artikel op je social media accounts.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *