Beste gratis fotobewerkingssoftware van 2021 (Windows / MAC)

Gratis fotobewerkingssoftware  : de meesten van ons klikken waarschijnlijk elke week op honderden foto’s, maar de meeste van hen bewaart u op de SD-kaart van uw camera. De meeste zien er waarschijnlijk goed uit, maar met fotobewerkingssoftware en een klein beetje tijd kun je er iets geweldigs van maken waarmee je niet kunt wachten om het te delen. je vrienden online.

Of u nu op zoek bent naar gratis fotobewerkingssoftware of betaalde software, u vindt hier iets interessants. Als je al tevreden bent met je algemene foto’s en ze gewoon wilt bijsnijden of vergroten of verkleinen.

Beste gratis fotobewerkingssoftware van 2021

Dan is een eenvoudige basiseditor ideaal voor jou. De meeste gratis bewerkingssoftware heeft een ingebouwde functie om foto’s online te delen, hoewel ze gemakkelijk te gebruiken zijn. Dus vandaag gaan we de beste gratis fotobewerkingssoftware bespreken die je kunt gebruiken om je foto’s er geweldig uit te laten zien. Laten we nu verder gaan met onze lijst met de beste fotobewerkingssoftware: –

1. GIMP

 

GIMP is een van de beste gratis fotobewerkingssoftware die u professionele functies en een gebruiksvriendelijke interface biedt. Het beschikt over enkele van de premiumfuncties die u in premiumsoftware aantreft. Het ondersteunt verschillende invoerapparaten en er kunnen add-ons worden geïnstalleerd om de functionaliteit van GIMP uit te breiden.

Bovendien ondersteunt het alle soorten bestandsindelingen zoals JPG, PNG, PSD, GIF, enz. Kortom, GIMP is een open source-gemeenschap en de ontwikkelaarsgemeenschap heeft een lijst met plug-ins gemaakt om het hulpprogramma uit te breiden. Bovendien maakt de combinatie van flexibiliteit en kracht GIMP de beste gratis fotobewerkingssoftware.

Lees ook: –  Beste 3D-modelleringssoftware

 

2. Foto Pos Pro

 

Photo Pos Pro is niet populair als GIMP, maar het is nog steeds een van de beste gratis foto-editors die beschikbaar zijn op internet. Het bevat enkele basisfuncties, evenals geavanceerde hulpmiddelen voor beeldverbetering. Het beste van Photo Pos Pro is dat je hiermee rechtstreeks vanuit een afbeeldingsbestand een transparante laag kunt maken, in plaats van een nieuwe te maken.

Het kan ook afbeeldingen aan afbeeldingen toevoegen en wat kleurmanipulatie uitvoeren. De grootte van deze software is ongeveer 50 MB of zo, en sommige mensen kunnen enige tijd nodig hebben om te downloaden.

Lees ook: –  Beste versleutelingssoftware

 

3. FotoScape

 

Naast het standaard bewerken van foto’s, kunt u met Photoscape geanimeerde diavoorstellingen en GIF’s maken. Bovendien kunt u schermafbeeldingen maken, afbeeldingslagen combineren en splitsen. Het ziet er misschien uit als een eenvoudige foto-editor, maar kijk eens naar het hoofdmenu en je zult tientallen functies vinden, zoals het splitsen van foto’s, onbewerkte conversie en meer.

Bovendien pas je de werkbalk aan, zodat je de tools die je het meest gebruikt, kunt ordenen. Kortom, PhotoScape is de beste gratis fotobewerkingssoftware. Het enige nadeel is dat het deel uitmaakt van het Open Candy Network en advertenties toont voor andere gratis fotobewerkingssoftware.

Lees ook: –  Beste game-opnamesoftware

4. Foto’s

 

Fotor is een andere gratis fotobewerkingssoftware die aan al uw behoeften voor het maken van afbeeldingen en fotografie voldoet. Hiermee kunt u snel effecten, filters en meer toevoegen. Het bevat meer dan 50 verschillende filters en effecten die u op uw foto’s kunt toepassen en hun uiterlijk met slechts één klik kunt veranderen.

Bovendien kunt u uw afbeeldingen vervagen en miniatuurlandschappen maken. Kortom, Fotor is de beste gratis fotobewerkingssoftware waarmee je met slechts één klik geweldige afbeeldingen kunt maken.

Lees ook: –  Beste gratis animatiesoftware

5. Paint.NET

 

Paint.NET is een andere beste gratis fotobewerkingssoftware met eindeloze functies die het tot de top van zijn klasse maakt. Onder de basisfuncties vindt u ook enkele geavanceerde functies voor beeldverbetering, zoals pixelart tekenen, fotobewerking, enz.

Het ondersteunt veel bestandsindelingen, waaronder populaire indelingen zoals BMP, PNG, JPG, PSD, GIF, enz. U kunt ook de kleureigenschappen van uw afbeeldingen wijzigen met Paint.NET. Kortom, Paint.NET is de beste gratis foto-editor die beschikbaar is op internet.

Conclusie

 

Dat is alles! De bovenstaande lijst bevat de beste gratis foto-editors waar je waarschijnlijk van hebt gehoord, evenals enkele verborgen juweeltjes die je moet bekijken. Als je gratis fotobewerkingssoftware hebt die onze lijst verdient, neem dan gerust contact met ons op via het opmerkingenveld.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *