5 beste gratis Android PC Suite-software van 2021

Wil je bestanden uitwisselen tussen je pc en je telefoon, maar weet je niet hoe? Dan kunt u het doen met een pc-suite voor Android. Er zijn een aantal pc-suites beschikbaar, maar ze zijn niet allemaal de beste Android-pc-suites voor je Nokia, Samsung en andere telefoons.

Dus hoe ga je te werk om de beste te vinden? Het is eenvoudig, lees dit bericht en je krijgt een grote lijst met de beste Android-pc-suites die je kunt gebruiken voor het overzetten en back-uppen van bestanden.

Beste lijst met Android-pc-suites voor gebruik in 2021

 

1.  Mobieldit

Mobiledit is een van de beste en gratis Android PC-suites van 2020, speciaal voor Nokia-gebruikers, waarmee je bestanden tussen twee apparaten kunt overzetten. Het ondersteunt bijna alle Android-telefoons, inclusief basistelefoons. De interface is vrij eenvoudig en zo gemakkelijk te gebruiken dat zelfs een beginner het zonder enig probleem kan gebruiken.

Met behulp van Modiledit PC Suite kunt u uw telefoon rechtstreeks vanaf de computer beheren en bedienen. Het heeft ook veel functies waarmee u afbeeldingen, bestanden en telefoongegevens rechtstreeks op uw computer kunt opslaan.

Lees ook: –  Download Android Multi Tools

2.  Droid Explorer  – Windows 10

Droid Explorer is een andere beste Android-pc-suite die het meest geschikt is voor Windows 10 en die het proces van gegevensbeheer eenvoudiger dan ooit zal maken. Hiermee kunt u binnen enkele minuten al uw telefoongegevens beheren en er een back-up van maken. Net als andere pc-suites heeft het veel functies die gegevensbeheer voor iedereen een gemakkelijke taak maken.

De interface is vrij eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Het beste is dat u het gratis kunt gebruiken en dat geen advertenties u zullen onderbreken tijdens het opslaan van bestanden en gegevens.

Lees ook: –  Download de nieuwste versie van Odin voor Samsung

3.  Airdroid

Airdroid is een geweldige pc-suite voor Android, speciaal voor Samsung-gebruikers, waarmee u een back-up kunt maken van bestanden, afbeeldingen en gegevens. Net als Droid Explorer is het volledig gratis en bevat het geen advertenties die u zullen onderbreken terwijl u aan uw gegevens werkt.

Het beste is dat er geen USB-kabel nodig is om verbinding te maken met uw pc. U hoeft alleen uw wifi-verbinding te gebruiken om uw telefoon op uw computer aan te sluiten. Omdat hij gebruikmaakt van de Wi-Fi-verbinding, hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid.

Lees ook: –  Beste FRP-bypass-tools

4.  MoboRobo

MoboRobo is een andere beste gratis pc-suite voor Android van 2020 die wordt aanbevolen voor Windows 10 en andere versies. En het biedt u tal van functies om uw gegevens te beheren en te controleren. De interface is zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk dat zelfs een gewone gebruiker hem zonder problemen kan gebruiken.

Met MoboRobo PC Suite kunt u bestanden overzetten wanneer u uw apparaat upgradet of reset. Het beste deel is dat het beschikbaar is voor zowel Android- als iOS-platforms.

5.  Bluestacks

Bluestacks is een van de beste Android-pc-suiteprogramma’s waarmee u bestanden van het ene apparaat naar het andere kunt overbrengen. U kunt ook games spelen op uw Android-telefoon met uw muis en toetsenbord. Het is een heel klein programma.

Conclusie

Hierboven staan ​​dus de beste Android PC Suite-programma’s die u kunt gebruiken om het ene apparaat met het andere te verbinden. Ik hoop dat dit bericht je zal helpen de beste optie te vinden. Als je dit bericht leuk vond, deel het dan met je vrienden, familie en geliefden. Als je problemen hebt, aarzel dan niet om het ons te vragen in de comments hieronder.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *