beste Epub-readerprogramma’s om te gebruiken

Lees je graag Epub-boeken, maar heb je geen speciale tablet voor Epub-lezers? Als dat zo is, hoeft u zich er geen zorgen meer over te maken. Gelukkig zijn er veel Epub-readerprogramma’s beschikbaar, maar het probleem is dat ze niet allemaal het proberen waard zijn. Dus wat zou je doen om de beste te vinden? Gewoon niets, lees gewoon deze uitgebreide gids en je vindt de beste  Epub-readerprogramma’s  die je kunt gebruiken om je favoriete Epub-boeken te lezen.

Beste Epub-readerprogramma’s om te gebruiken in 2021

 

1.  Adobe digitale edities

 

Adobe Digital Studio is een van de beste Windows E- pub-readerprogramma’s die u kunt gebruiken om Epub-boeken online te lezen. De interface is vrij eenvoudig, schoon en gemakkelijk te gebruiken, zelfs informele gebruikers kunnen er zonder problemen doorheen navigeren. Het beste is dat het de Epub 3-standaard ondersteunt, waardoor je een lonende ervaring kunt hebben tijdens het lezen van je favoriete Epub-boeken. Met deze functie kunt u het formaat van het scherm wijzigen zonder de helderheid van de boeken te verliezen.

Lees ook: –  Beste e-mailclientproviders

2.  Kaliber

 

Calibre is een ander beste Windows Epub-lezerprogramma dat een reeks functies biedt waarmee u alles kunt doen wat u van een Epub-lezer kunt verwachten.

Het beste is dat je het ook kunt gebruiken om tijdschriften, kranten, strips en meer te lezen. Een andere leuke functie is dat je kunt gebruiken om het formaat van het boek van het ene naar het andere formaat te converteren.

3.  Freda

 

Freda is een geweldig Windows Epub-leesprogramma waarmee je je favoriete Epub-boeken gratis kunt lezen. Het geeft je veel onverslaanbare functies die je nooit in een andere Epub-lezer zult vinden. Het biedt u een aantal aanpassingsopties die u kunt gebruiken om het uiterlijk aan uw voorkeuren aan te passen. Het beste is dat het je bijna 50.000 boeken in het publieke domein gratis geeft. Afgezien daarvan kunt u ook boeken van andere formaten lezen.

Lees ook: –  Beste DNS-servers voor games

4.  Dekking

 

Cover is een ander beste Epub-vensterleesprogramma dat voornamelijk is ontworpen voor stripboeklezers. Maar na de recente update begon de app ook Epub-boeken te ondersteunen. Het beste deel is dat je hiermee boeken kunt lezen, zelfs zonder internet.

Dus, als je op zoek bent naar een app die zowel strips als epub-boeken tegelijk aankan, stop dan met zoeken en begin met het lezen van je favoriete strips en epub-boeken met omslag.

5.  Kobo

 

Kobo is de eerste Epub-reader waarmee je Epub-boeken in hun winkel kunt kopen. Het ondersteunt Epub- en Epub 3-formaten. Daarnaast heeft het alle features die je van een Epub reader mag verwachten. De interface is mooi, schoon en aantrekkelijk. Alle boeken zijn gediversifieerd in verschillende categorieën. Je kunt door elke categorie bladeren om je favoriet te vinden en deze vervolgens te lezen met Kobo. Simpel gezegd, Kobo is de beste Epub-vensterlezer die beschikbaar is op internet.

Laatste woorden

 

Dat is alles! Dit zijn de beste Windows Epub-lezerprogramma’s die u kunt gebruiken om uw favoriete Epub-boeken te lezen. Ik hoop dat dit artikel je helpt de beste Epub-lezer voor jezelf te vinden. Als je dit artikel leuk vond, deel het dan met andere liefhebbers van Epub-boeken. Als je suggesties hebt, laat het me dan weten in het commentaargedeelte hieronder.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *