5 beste auto-klik-apps voor Android van 2021

Ben je het zat om herhaaldelijk op je scherm te klikken tijdens het spelen van een game? Dan ben je op de juiste pagina beland. Hier in deze blogpost hebben we enkele van de beste auto-klik-apps voor Android gedeeld die u kunt gebruiken om die klikken te automatiseren.

Met deze apps hoeft u alleen maar een doellocatie op uw scherm en een tijdsinterval te selecteren en het begint voor u te klikken. U kunt elke toepassing selecteren uit de lijst die we in deze lijst zullen bespreken. Laten we dus als volgt beginnen met het verkennen van de beste auto-klik-apps voor Android:

Beste Auto Click-apps voor Android van 2021

1. Automatiseren

 

Automatisering is een van de beste auto-klik-apps voor Android van 2021 die kan worden gebruikt om meerdere klikken op je scherm te automatiseren. Je hoeft alleen deze app te downloaden en je bent klaar om te doen wat je wilt automatiseren.

Je kunt het ook gebruiken op een niet-geroot apparaat. Het beste is dat het geen advertenties bevat. U kunt verschillende blokken maken die namens u zullen klikken.

automatiseren
Ontwikkelaar:  LlamaLab
Prijs:  Gratis 

Lees ook:   8 beste Android-berichtenapps

2.  AnkuLua-gameautomatisering

AnkuLua is een andere beste auto-klik-app voor Android van 2021 waarmee je verschillende taken kunt automatiseren tijdens het spelen van games. Als u dergelijke games speelt waarbij herhaaldelijk op het scherm moet worden geklikt, moet u deze tool gebruiken om die klikken te automatiseren.

Afgezien daarvan kunnen gebruikers ook extra taken uitvoeren, zoals het invoeren van tekst, het slepen en neerzetten van een afbeelding van de ene plaats naar de andere, enz.

3. Automatische invoer

 

AutoInput is een andere beste tool die u kunt gebruiken om meerdere taken te automatiseren. Het beste van deze tool is dat je hem zelfs op een niet-geroot apparaat kunt gebruiken. Om het goed te laten werken, heb je een extra tool nodig, Tasker genaamd.

Omdat het een plug-in is, moet u deze gebruiken met de Tasker-tool voor betere en efficiënte resultaten. Momenteel biedt het zijn gebruikers een proefperiode van zeven dagen en kunt u van de gelegenheid gebruik maken om hun diensten uit te proberen.

Automatische invoer
Ontwikkelaar:  joaomgcd
Prijs:  Gratis 

4. HiroMacro

 

HiroMacro is een van de beste auto-klik-apps voor Android van 2021 waarmee je meerdere functies op je Android-apparaat kunt automatiseren. Je hebt een geroot apparaat nodig om deze app goed te laten werken op je apparaat.

Hiermee kunt u ook geautomatiseerde functies opnemen die op uw apparaat zijn uitgevoerd, die u indien nodig opnieuw kunt afspelen. Als u op zoek bent naar een eenvoudige automatiseringstool, zoek dan niet verder en ga deze gebruiken.

HiroMacro Auto-Touch Macro
Ontwikkelaar:  ProHiro.com
Prijs:  Gratis 

5. Tikken – Auto Clicker

 

Tikken is een andere beste auto-klik-app voor Android die je verschillende automatiseringsfuncties biedt. Een groot voordeel van deze tool is dat hij vrij nauwkeurig is bij het automatiseren van de taken die je daar instelt.

Daarnaast is het ook in staat om extra taken uit te voeren. Deze taken omvatten slepen en neerzetten, tekstinvoer en meerdere klikken.

Tikken - Automatische klikker
Ontwikkelaar:  XIAOYANG
Prijs:  Gratis 

Laatste woorden

Dat is het! Dit zijn de beste autoklik-apps voor Android van 2021 waarmee je verschillende taken op je toestel kunt automatiseren. Ik hoop dat je al deze tools nuttig vond. Als je ze nuttig vond, deel ze dan met anderen. Als u andere automatiseringstools kent, kunt u deze ook voorstellen in de sectie Opmerkingen hieronder.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *