Beste apps om koorts te meten

Voelt u zich al een paar dagen niet lekker en denkt u echt koorts te hebben? Vooral tijdens de wisseling van de seizoenen kan het gebeuren dat u wordt getroffen door de griep met alle vervelende gevolgen van dien.

Verkoudheid, hoesten, keelpijn, vermoeidheid en hoge lichaamstemperatuur. Als je net je thermometer hebt gebroken en je kunt het huis niet uit om een ​​nieuwe te kopen, net als bij oma’s oude gewoontes (zoals je hand op je voorhoofd leggen en ervoor zorgen dat het warm is), kan technologie je te hulp komen!

Leuk vinden? Makkelijk, met specifieke toepassingen. Ja, er zijn thermometer-apps die u eenvoudig naar uw smartphone kunt downloaden en waarmee u via specifieke functies uw lichaamstemperatuur kunt volgen.

In dit artikel ga ik het hebben over de beste apps voor het meten van koorts. Ik heb vijf apps voor je gekozen die, naar mijn mening en volgens mijn persoonlijke ervaring, het meest eenvoudig en praktisch zijn om vooral met kinderen te gebruiken. Deze toepassingen zijn een gemakkelijke en directe manier om uw lichaamstemperatuur altijd onder controle te houden en koortslijnen te detecteren.

Waarschuwing: ik wil verduidelijken dat de apps die ik ga vermelden niet 100% nauwkeurig zijn, dit is een snelle en benaderende methode om de lichaamstemperatuur onder controle te krijgen. Voor een meer nauwkeurige en betrouwbare controle raad ik u aan altijd een professionele tool te hebben die u bij fysieke apotheken of online kunt kopen.

Welnu, nadat we de nodige aannames hebben gedaan, gaan we naar de kern van ons artikel. Voel je vrij, probeer te ontspannen en besteed een paar minuten van je vrije tijd aan deze gids.

Inhoudsopgave
Koortsmeetapps: zijn ze betrouwbaar?
MyTemp
Real Thermometer
Viks SmartTemp Thermometer
Temp Sitter
Lichaamstemperatuur Koorts: Thermometer Records Dagboek
Conclusies
Koortsmeting Toepassingen: zijn ze betrouwbaar?
Koorts is de natuurlijke reactie van uw lichaam op infectie of letsel. Deze verandering in lichaamstemperatuur moedigt uw lichaam aan om te mobiliseren om meer witte bloedcellen en antilichamen te produceren om aanhoudende infecties te bestrijden. Je vraagt ​​je waarschijnlijk af of koortsmeetapps betrouwbaar zijn of niet, ik begrijp je.

De meest klassieke en zeker de meest betrouwbare manier om koorts te meten is om het te meten met een thermometer. Er zijn verschillende soorten op de markt: digitaal, infrarood, Galistão-thermometer, oraal, axillair, enz.

Zoals ik een paar regels hierboven al zei, zijn er ook enkele zeer nuttige toepassingen wanneer we geen thermometer bij de hand hebben, maar we de behoefte voelen om koorts te meten. Dankzij de apps die ik ga opnoemen, kun je je temperatuur zelfs altijd snel en vooral gemakkelijk controleren.

Het downloaden van een smartphone-thermometer is eigenlijk een snelle en zeker praktische manier om koorts overal te meten, thuis, op kantoor of zelfs op straat als je onderweg bent. Alvorens verder te gaan, is het echter essentieel om te zeggen dat deze toepassingen, hoewel voordelig, alleen dienen als ondersteuning voor nauwkeurigere en betrouwbaardere instrumenten – zoals echte thermometers. In feite kunnen de resultaten een foutenmarge hebben.

Hoewel ze in geval van nood of nood nuttige informatie kunnen geven om de temperatuur te meten, moet u er rekening mee houden dat deze toepassingen op geen enkele manier een medisch advies kunnen vervangen.

Nadat deze belangrijke verduidelijkingen zijn aangebracht, zou ik zeggen dat het tijd is om ze aan u voor te stellen. Ik ga een lijst maken van 5 downloadbare apps voor Android- en iOS-apparaten waarmee je de koorts kunt meten met technologie.

MyTemp
MyTemp

O primeiro aplicativo sobre o qual quero falar é chamado MyTemp, é gratuito e está disponível para dispositivos Android. É um importante suporte diário para medição de temperatura que utiliza tecnologia de ponta.

No parque, na rua, em casa, no escritório, esta aplicação especial permite-lhe saber a temperatura do seu corpo com um prático termómetro digital. O MyTemp, na verdade, usa o acessório de alta tecnologia de mesmo nome para medir a temperatura sem contato direto.

Além disso, este aplicativo permite que você salve as medições feitas em um catálogo de endereços e visualize os dados coletados como um histórico das medições que serão registradas em um gráfico preciso. Conforto, rapidez e praticidade, essas são as três características do MyTemp.

De applicatie waar ik het over heb, is ook in staat om de temperatuur van objecten te meten, het kan de temperatuur van elk object of elke omgeving meten en de temperatuur van voedsel of vloeistof detecteren.

Dankzij deze app heb je ook snel toegang tot de Browse-tool om de dichtstbijzijnde apotheken en ziekenhuizen met wachtdienst op jouw locatie te vinden.

Thermometer
echte echte thermometer

De tweede app die ik zou willen adviseren als je je koorts moet meten, maar niet weet hoe je het moet doen omdat je thermometer kapot is, heet Real Thermometer. Ik heb het over een app die beschikbaar is voor iOS-apparaten en die al een tijdje in de App Store staat.

Na het downloaden van deze app kun je je lichaamstemperatuur volgen met alleen de iPhone, verrassend toch? Met behulp van de camera en flitser van uw smartphone kan de app het aantal hartslagen in rust meten en op dezelfde manier uw lichaamstemperatuur ongeveer

Zoals ik u heb uitgelegd, kan deze toepassing, net als alle andere, nauwkeurige instrumenten zoals digitale thermometers niet volledig vervangen en kan het vooral een arts niet vervangen. Dus nogmaals, ik nodig je uit om bewust de apps te gebruiken waar ik het over heb en aarzel niet om contact op te nemen met een arts als je symptomen van ongemak ervaart.

Terugkomend op de app, als je je afvraagt ​​hoe beats en temperatuur worden gemeten, zal ik je meteen vertellen dat het echt heel eenvoudig is! Plaats gewoon uw wijsvinger op de camera aan de achterkant en de app kan uw hartslag in slechts een paar seconden opnemen. Vergeet niet om de flitser van de iPhone-camera stevig met uw vinger te bedekken.

Nadat uw hartslaggegevens zijn gedetecteerd, gebruikt de app deze belangrijke informatie als maatstaf voor uw volgende metingen. Na het voltooien van deze handeling kan de app ook uw lichaamstemperatuur berekenen. Plaats uw vinger gewoon weer op de camera van het mobiele apparaat.

Vicks SmartTemp-thermometer
Vicks SmartTemp-thermometer

Nog een ronde, nog een race. Bovendien is de derde app een praktische en snelle tool waarmee je gemakkelijk je koorts kunt opnemen met je mobiele telefoon en heet Vicks SmartTemp Thermometer. Net als in het geval van de vorige app, moet je een paar seconden wachten voordat je de graden van je lichaamstemperatuur kent en begrijpt of het hete voorhoofd niet te wijten is aan koorts.

Zo heb je altijd een “digitale” thermometer bij de hand om op elk moment te gebruiken, thuis, op kantoor of zelfs op straat. Als je je twijfels wilt wegnemen en wilt weten of je koortsachtige lijnen hebt, is deze app die beschikbaar is voor Android-apparaten zeker iets voor jou.

Het is een populaire app, ideaal om snel en gratis koorts direct op je Android-smartphone te meten. Een van de beste functies is zeker het bijhouden van de temperaturen die voor elk gezinslid zijn geregistreerd na het aanmaken van een account.

Zo houd je voor je hele gezin een gedetailleerd lichaamstemperatuurdagboek bij. Wacht niet langer, open Google Play op uw apparaat en download deze app nu om hem op de proef te stellen!

tijdelijke oppas

De Temp Sitter-app is alleen beschikbaar voor iOS-apparaten en is een effectieve methode om de lichaamstemperatuur van onze kinderen te detecteren. We waren allemaal kinderen en we weten hoe saai het was om koorts te hebben als we ons niet goed voelden en griep hadden. We hebben allemaal wel eens een driftbui gehad!

Met deze app wordt het meten van koorts voor kinderen een echt spel. Het is een applicatie die speciaal is ontworpen voor de kleintjes die, door hun hartslag te detecteren, nuttige gegevens over de lichaamstemperatuur kunnen verstrekken.

De app heeft ongeveer 40 seconden nodig om de temperatuur van je baby te detecteren. Hoe het werkt? Het gebruik van deze gratis app voor iOS-apparaten is echt heel eenvoudig. Plaats gewoon de vinger van het kind op de camera aan de achterkant van de smartphone en wacht tot de beats worden gedetecteerd.

Kijk wat je moet doen na het downloaden van de app:

Open de app Door op
Start / Meten te drukken
Vraag uw kind om de camera aan de achterkant van het apparaat met zijn vinger te bedekken.
De app start een leuke animatie om hem een ​​paar seconden bezig te houden.
Na de animatie ontvang je het meetresultaat.
De app kan dus na enkele seconden een schatting geven van de lichaamstemperatuur op basis van het verschil met de eerder gemeten hartslag. Als je een baby hebt, kun je dankzij deze eenvoudige app op een snelle en leuke manier je lichaamstemperatuur volgen.

Lichaamstemperatuurkoorts: de thermometer registreert
dagelijkse lichaamstemperatuurkoorts

De laatste app waar ik het in deze gids over wil hebben om de beste apps te ontdekken om koorts comfortabel met je smartphone te meten, heet Fever Thermometer en is beschikbaar voor Android-apparaten.

Als u op zoek bent naar een praktische, snelle en nauwkeurige manier om uw lichaamstemperatuur overal te controleren zonder de klassieke thermometer te gebruiken, dan is deze applicatie iets voor u!

De detectie van lichaamstemperatuur is zeer snel en biedt u de mogelijkheid om uw lichaamsgezondheid te volgen door middel van een speciaal dagboek van uw lichaamstemperatuur. Op deze manier kun je jezelf onder controle houden door veranderingen in lichaamstemperatuur vast te leggen en te volgen

Kun je niet wachten om het te proberen? Dit is wat u moet doen:

Download de app van Google Play
Open de app
Voer lichaamstemperatuurwaarden in in Celsius of Fahrenheit-eenheden
Druk op de knop Opslaan om de behaalde records te bewaren en later die records te bekijken.
Deze app houdt uw gegevens veilig en maakt ook nauwkeurige tabellen en grafieken op basis van de ingevoerde gegevens. Deze praktische toepassing kan in feite worden beschouwd als een echt lichaamstemperatuurdagboek dat is ontworpen voor patiënten met koorts, dus een wijziging van het thermoregulatiesysteem met de daaruit voortvloeiende verhoging van de lichaamstemperatuur.

Conclusies
Kies de app die volgens jou het beste is voor het meten van koorts en probeer het nu. Zoals je misschien hebt gelezen, heeft elke applicatie zijn eigen kenmerken en kan het op de een of andere manier op verschillende momenten nuttig zijn.

Als u bijvoorbeeld niet thuis bent en niet op uw thermometer kunt vertrouwen, kunt u profiteren van deze zeer gebruiksvriendelijke apps om uw lichaamstemperatuur te controleren.

Ik herinner me altijd dat de apps waar ik het in deze gids over had op geen enkele manier een medische mening kunnen vervangen, dus als je je onwel voelt en typische griepsymptomen hebt (en niet alleen), raad ik je ten zeerste aan om contact op te nemen met een arts.

Ik herhaal ook dat de betreffende toepassingen natuurlijk niet de klassieke thermometer kunnen vervangen, die een nauwkeurige en nauwkeurige meting biedt, maar ze moeten worden beschouwd als nuttige hulpmiddelen om te gebruiken als we de thermometer niet bij de hand hebben en onmiddellijk willen weten. als we koortslijnen hebben.

Ik hoop dat ik je geholpen heb met dit artikel, voor vragen of informatie over wat je leest, neem dan gerust contact met me op. Ik zal u graag voorzien van eventuele verduidelijkingen en verduidelijkingen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *