beste anti-cellulitis stimulatoren recensie

Hoe de anti-cellulitis stimulator te kiezen

Om cellulitisvlekken te bestrijden, komen verschillende producten te hulp, waaronder anticellulitismassageapparaten, apparaten die specifiek zijn ontworpen om lagers en waterretentie te verminderen. Op deze pagina verzamelen we alle belangrijke informatie om een ​​stimulator te kopen die aan de behoeften van elke gebruiker voldoet en echt effectief is.

Cellulitis: waarom zijn massages belangrijk?

De  cellulitis  , wetenschappelijk genoemd panicolopatia-oedemateuze-fibro-sclerotische, is een  pleister  die het kenmerk in verschillende mate veel vrouwen en gemanifesteerd in de vorm van oppervlakkige onregelmatigheden. Dit zijn echte “gaten”, vaak ”  sinaasappelschilhuid  ” genoemd, die zich  voornamelijk op de dijen en billen bevinden  ,  maar ook op de buik  ,  armen en knieën  .
Het optreden van deze aandoening wordt zeker vergemakkelijkt door een genetische of erfelijke aanleg, maar manifesteert zich ook door vele andere oorzaken, waaronder overgewicht, een zittende levensstijl, veelvuldig gebruik van hoge hakken en niet genoeg water drinken.
Zoals je misschien hebt gelezen in onze  koopgids voor anti-cellulitiscrème  , is  er geen magische of eenvoudige oplossing  voor het probleem van cellulitis, dat daarentegen moet worden bestreden met een constante en multidirectionele actie die   regelmatige fysieke activiteit en de   juiste voeding omvat. en  evenwichtig  (waarbij u bijvoorbeeld niet te veel zout gebruikt en vaak vet en gefrituurd voedsel eet) en het  gebruik van anti-cellulitis cosmetica en massages  . Vaak onderschat, speelt de   anti-cellulitis massage echt een zeer belangrijke rol  om twee redenen:  door zijn werking speelt  de  cosmetica anticellulitis  worden sneller en dieper  door de huid opgenomen en de uitgevoerde beweging  stimuleert de bloedsomloop  , een fundamenteel element dat voornamelijk is voor gezonde en slanke benen. het lichaam zou moeten presteren, waarbij het een consequente vasthouden van vocht en gelokaliseerde vetophopingen in de intercellulaire ruimtes genereert.
Het is daarom duidelijk dat het  reactiveren van de bloedsomloop helpt om het fenomeen te neutraliseren  en onder andere ook positieve bijwerkingen heeft: het voert een exfoliërende werking uit die epitheelcellen regenereert, waardoor de huid helderder en gladder wordt.​  Om echt nuttig te zijn, moet de massage echter vaak en vooral constant van onder naar boven en gedurende ten minste 10 minuten worden uitgevoerd.
Veel vrouwen hebben noch de wens, noch de tijd  om zich aan deze praktijk te wijden, en daarom nemen ze steeds vaker hun  toevlucht tot het gebruik van een anticellulitis stimulator  die een   veel  effectievere werking mogelijk maakt,  aangezien deze  intenser  en vaak veel  sneller is  . In de volgende paragrafen zullen we zien wat de belangrijkste kenmerken van deze stimulators zijn en hoe u degene kunt kiezen die het beste bij u past.

Elektrische of handmatige anticellulitis-stimulator en zuigstimulator

De eerste beslissing die  je moet maken bij de aankoop van een anti-cellulite massage betreft de  soort  , want er zijn twee belangrijke modellen op de markt: die  zijn  volledig  handmatige  en die, aan de andere kant, hebben een stroomvoorziening via elektrische kabel   of batterijen waarmee de massageballen, wielen of borstelharen zelfstandig kunnen bewegen. Onder de laatstgenoemden zijn zuigmassageapparaten (ook wel vacuüm genoemd), die een zuigmassage-actie uitvoeren, de laatste tijd wijdverspreid.

Elektrische anticellulitis-stimulators

De onderstaande afbeelding toont een van deze modellen, gevormd door een borstelkop die, wanneer hij in gebruik wordt genomen,   op zichzelf draait . Andere elektrische stimulators op de markt zijn bollen of wielen die dezelfde roterende bewegingen uitvoeren: in elk van deze gevallen zijn ze modellen waarin  de  massageactie zeker intenser is dan de handmatige modellen, maar waarin een minimale inspanning van de kant van de gebruiker die idealiter de stimulator in een cirkelvormige manier zou moeten bewegen terwijl het hoofd op zichzelf draait, waardoor een actie ontstaat dubbel en zeer effectief.
Een voordeel van dit type stimulator is dat het bijna altijd is dat u  tijdens het gebruik het gewenste intensiteitsniveau kunt selecteren .

Voor wie is de geschikte anti-cellulitis elektrische stimulator?

Voor degenen die een product snel en met  minimale inspanning willen gebruiken  en die van plan zijn het apparaat altijd thuis te gebruiken, aangezien deze modellen moeilijker te vervoeren zijn. Dit type is dus ideaal voor wie het niet erg vindt om per se elektriciteit te moeten gebruiken voor het netsnoer of regelmatig de batterijen te moeten vervangen.

Zuig anti-cellulitis stimulator

Dit type elektrische stimulator voert een soort anticellulitismassage uit, vacuo genaamd  ,  die is gebaseerd op een oude Chinese techniek die erop gericht is in te werken op het bindweefsel door ze te ontspannen en de bloedcirculatie te bevorderen, voornamelijk dankzij de zuigende werking van de zuignappen. die kenmerkend zijn voor dit type apparaten. In sommige modellen wordt deze functie gecombineerd met de elektrostimulatiefunctie die tot doel heeft de gunstige effecten te maximaliseren en de spiermassa te versterken.

Handmatige anticellulitis-stimulators

De onderstaande foto vertegenwoordigt daarentegen een  handmatige anticellulitis-stimulator  waarin de gebruiker de beweging van het apparaat volledig beheert, dat kan zijn samengesteld uit een variabel aantal bollen of andere massage-elementen. Van de foto hierboven, en andere nog eenvoudiger en goedkoper die lijken op een houten borstel met plastic ballen. In beide gevallen is  de werking effectief, maar minder  ”  intensief  ” dan die van de elektrische modellen, in vergelijking waarmee de anticellulitismassageapparaten echter het voordeel bieden dat ze  goedkoper en gemakkelijk te vervoeren zijn  .

Voor wie is de handmatige anticellulitis-stimulator bedoeld?

Voor wie op zoek is naar een klein, lichtgewicht model dat overal kan worden gebruikt, bijvoorbeeld na het douchen, in de sportschool of in het zwembad. Als u wilt, kunt u deze stimulator ook onder water gebruiken om de tijd te optimaliseren, als u na het wassen geen serum of crème wilt aanbrengen. Ook ideaal voor wie weinig wil  uitgeven  en geen andere extra kosten hoeft te betalen, zoals reservebatterijen.

Structuurtypes

We gaan nu verder met de tweede factor, namelijk de  structuur  van de stimulator, die een  beslissende invloed heeft op de mogelijke toepassingen en de bruikbaarheid van het gebruik van het model  . Er zijn hoofdzakelijk drie soorten producten, die u in de volgende tabel in detail zult vinden en beschrijven, waarin niet alleen de eigenaardigheden van elk van hen worden belicht, maar ook de relatieve voor- en nadelen.

Structuur Manier Voordelen Nadelen
Met handvat Elektrisch Voor alle delen van het lichaam, zelfs moeilijk te bereiken, zoals schouders en rug. Geschikt voor ontspannende massages. Het is behoorlijk omvangrijk, waardoor het nodig is om het elektriciteitsnet te gebruiken.
Met handvat Elektrisch /
handmatig
Ideaal voor het behandelen van dijen, billen, benen en armen. Ergonomisch en comfortabel in gebruik. Als het elektrisch is, is het noodzakelijk om het elektrische netwerk te gebruiken.
Het is niet geschikt voor gebruik op alle delen van het lichaam.
Ring Handleiding Ideaal om mee te nemen onderweg of naar de sportschool en / of om onder de douche te gebruiken. Voor alle delen van het lichaam. Minder intense en krachtige actie dan elektrische modellen.

Zoals je misschien in de tabel hebt gezien, is  er geen massagestructuur die absoluut beter is dan de andere  , maar het is belangrijk om na te  denken over  het soort gebruik en de verwachtingen die je van je product hebt om het model te identificeren. uw wensen  .
Sommige van de genoemde elementen, zoals in het geval van behandeling,  zijn volledig subjectiefomdat het bijvoorbeeld voor sommige mensen gemakkelijker en comfortabeler kan zijn om stimulators met handgrepen te gebruiken dan ronde of, integendeel, voor anderen kan een rond model dat perfect in de hand ligt en de actie simuleert veel gemakkelijker zijn wat zou gebeuren met onbeschermde handen. Andere aspecten zijn daarentegen objectief gezien voordeliger in sommige producten dan in andere. Bedenk bijvoorbeeld dat  sommige  van de  stimulators die we  zojuist hebben beschreven de mogelijkheid bieden  om niet alleen  te worden gebruikt om een ​​specifieke massage tegen cellulitis te creëren   ,  maar ook voor andere soorten behandelingen.voor de opperhuid, om de spieren te strekken of om spierpijn te verlichten. In de volgende paragraaf zullen we dit aspect in detail behandelen.

Niet alleen anti-cellulitis: extra features en accessoires

Niet alle anticellulitis-stimulators  hebben als enig doel het optreden van deze onvolkomenheid te helpen verminderen of voorkomen, maar integendeel, ze  kunnen functies of accessoires bevatten die hun toepassingsgebied uitbreiden  , waardoor ze veelzijdig en bruikbaar zijn. Voor esthetische doeleinden.
Laten we in de onderstaande lijst eens kijken wat de  elementen zijn die een multifunctionele anticellulitis stimulator maken.

Massagekoppen

Bij sommige modellen stimulators met kabel kunt u het gebruik van het hoofd variëren en zo niet alleen de opperhuid zelf masseren, maar ook andere behandelingen, allemaal met één enkel product. Het is bijvoorbeeld mogelijk om koppen met borstelharen te hebben om de huid te reinigen, exfoliërende koppen, koppen voor het absorberen van cosmetica of klassieke massagekoppen, die in ieder geval kunnen variëren door de vorm en het type van de massage-elementen waaruit ze zijn gemaakt.

Infraroodstralen

Massagetherapeuten die ook voor de emissie van deze stralen zorgen, kunnen effectieve apparaten worden voor de behandeling van pijn of andere spierproblemen. In feite zijn infraroodstralen elektromagnetische golven die diep in de huid doordringen en een aangenaam warmtegevoel vrijgeven, spierweefsels ontspannen en zo de spanning op bepaalde kritieke gebieden zoals de schouders of nek laten ontsnappen. Om deze reden worden deze stimulators aanbevolen voor mensen met tendinitis, rugpijn, spiercontracturen en vergelijkbare aandoeningen. Bovendien hebben de eigenschappen van deze stralen ook invloed op de zuurstofvoorziening van weefsels en bevorderen ze de uitdrijving van gifstoffen.

Andere massages

Naast het reactiveren van de bloedsomloop, kunnen sommige modellen zelfs alleen worden gebruikt om een ​​aangenaam ontspannend effect te bereiken op verschillende delen van het lichaam, zoals de schouders en rug. In theorie kunnen alle anticellulitismassageapparaten voor dit doel worden gebruikt, mits toegepast in alle andere delen van het lichaam. Het verschil is echter dat sommige modellen niet erg geschikt zijn voor dit gebruik: een voorbeeld is het geval van ronde stimulators die vanwege hun vorm oncomfortabel of moeilijker te gebruiken zijn in sommige delen van het lichaam, zoals dergelijke zoals de achterkant van de benen, armen en dijen of de rug. Als u op zoek bent naar stimulators voor gebruik op verschillende delen van het lichaam, kunt u de pagina over elektrische stimulators raadplegen voor de cervicale en die specifiek voor de voeten.

Hoe de anticellulitis stimulator te gebruiken voor maximale resultaten

We herinneren ons dat de stimulator een  hulpmiddel is in de strijd tegen de  huidige cellulitis en het verschijnen van een nieuwe voorkomt, maar dat dit op zichzelf niet tot significante resultaten leidt. In feite kan niet worden  aangenomen  dat dit  een snelle en definitieve oplossing is,  want dat is het niet, maar integendeel, om echt de effecten te zien en het meeste uit uw anticellulitis stimulator te halen, raden we u  aan om de reguliere en veelvuldig gebruik met de volgende goede praktijken  :

  • Breng bij elke massage een goede anticellulitiscrème of serum aan;
  • Beweeg en vermijd in het algemeen een inactieve levensstijl, vooral als u zittend werk doet;
  • Eet gezond en drink veel water;
  • Vermijd roken en beperk uw consumptie van alcoholische dranken.

Zoals u kunt zien, zijn dit  regels  die  niet alleen helpen  om het probleem van cellulitis op te lossen  , maar  die u in werkelijkheid ook in staat stellen om een ​​goede fysieke conditie te verwerven of te  behouden  en een  levensstijl  die   in het algemeen gezond en actief is.

Veelgestelde vragen over de anticellulitis stimulator

Hoeveel kost een anticellulitis stimulator?

Anti-cellulite stimulators de neiging om producten die  niet overdreven duur  , de  maximale  prijs waarvan  ongeveer € 50  op  modellen met handgrepen en  een  maximum  van  € 15  op  handmatige  modellen. Ronde
massagetherapeuten   bevinden zich daarentegen in een middenpositie met prijzen  tussen € 15 en € 30  . Houd er rekening mee dat handmatige modellen geen extra kosten met zich meebrengen, terwijl de andere het verbruik van elektriciteit vereisen of de aanschaf van nieuwe batterijen die in het apparaat moeten worden vervangen. De kosten worden daarentegen veel hoger
 als je de massagoden als “generiek” beschouwt,  dat wil  zeggen  modellen die zijn ontworpen om door het hele lichaam te worden gebruikt en die dankzij een specifiek hoofd ook kunnen worden  gebruikt bij de behandeling van cellulitis  .
Het zijn stimulators die niet altijd accessoires voor anticellulitiswerking bevatten en die we niet in deze selectie opnemen omdat hun hoofddoel in feite is om spieren te stimuleren of te ontspannen, en om hun structuren te suggereren die op een ‘borstel’ lijken. . met een zeer lange handgreep, ideaal om gemakkelijk de hele rug te bereiken zonder moe te worden van de beweging.
In dit geval  kunnen de prijzen ook oplopen tot ongeveer € 70-100 , vooral voor producten die infraroodstralen bevatten.

Waar een anticellulitis stimulator kopen?

Anticellulitis-stimulators kunnen worden gekocht in winkels die gespecialiseerd zijn in elektromedische producten, maar ook in winkels voor apparaten. Ook online vindt u een breed scala aan producten, waaronder apparaten van bekende merken als  Beurer  en  Medisana  , een van de meest betrouwbare op het gebied van elektromedische apparaten.

Veroorzaakt de anticellulitis stimulator pijn?

De anticellulitis stimulator  heeft geen specifieke contra-indicaties,  maar hij moet correct worden gebruikt volgens de instructies die bij elk product worden geleverd, door hem bijvoorbeeld niet op wonden of oneigenlijk gebruik te gebruiken. Bij correct gebruik mag de stimulator geen pijn veroorzaken, maar hoogstens licht ongemak, vooral als u het apparaat gebruikt door het op een hoog intensiteitsniveau in te stellen. Er zijn apparaten die een hogere intensiteit bereiken dan andere, maar de kracht van de massage mag nooit weefsels beschadigen of enig ander schadelijk effect veroorzaken. Tijdens de  zwangerschap is het  echter raadzaam om uw arts te raadplegen voordat u een anticellulitis stimulator gebruikt, vooral als deze elektrisch is.

 

 

Vragen en antwoorden over de anticellulitis stimulator

Hallo, ik heb een Beper gekocht, om je armen te versterken, welk hoofd raad je me aan om te dragen? Dankje voor het antwoord !!!!
Sonia

Als je de Beper 40,500 Body Sense  to tone hebt aangeschaft  , kun je de getande rolkop of het massagebalhoofd gebruiken.

Hallo, de lanaform-huidmassageapparaat, kun je me vertellen of dit een goed alternatief is voor de geëvalueerde? Dank u zeer! Luisella

Aangezien we dit model nog niet hebben getest of geanalyseerd, kunnen we helaas geen objectief oordeel geven; we zullen er rekening mee houden en de mogelijkheid om het in de toekomst te evalueren niet uitsluiten.

53 jaar oud, ik ben afgezwakt en mager, maar met cellulitis op mijn benen en billen. Ik loop elke dag veel en eet altijd goed. Welke stimulator te gebruiken?

Allereerst raden we u aan om de voorkeur te geven aan een elektrische stimulator boven een handmatige, die een meer energieke anticellulitisbehandeling kan bieden. Een goede anti-cellulitis stimulator is de  Beper 40,500 Body Sense  , naar onze mening een van de meest effectieve en vooral geschikt voor dijen en billen; dit model ontving ook positieve recensies van gebruikers die het hebben getest.

Zijn de rollers dermo-aspirerend?

Nee, de anticellulitis-stimulators die we in deze gids hebben besproken, zijn geen dermo-aspiranten, maar ze hebben meestal roterende rollers of ballen die op de huid drukken om de bloedsomloop te stimuleren en overtollig vocht af te voeren.

Kunnen ze ook worden gebruikt als er capillaire kwetsbaarheid is en als Safena is verwijderd?
In dit geval infrarood ja of nee?

Als u lijdt aan capillaire kwetsbaarheid, kan een zeer krachtige massage microtrauma en breuk veroorzaken. Om deze reden raden we u aan om een ​​professional uit de industrie te raadplegen voordat u verder gaat met deze behandeling.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *