5 beste Android-e-mailapps van 2021

Hallo vrienden, in dit artikel gaan we de beste lijst met beste Android-e-mailapps delen. Hier hebben we alle details en de download van vijf beste gratis Android-berichtenapps genoemd. Daarom, als u op zoek bent naar de beste berichten-app voor Android, bent u op een goede pagina beland. Omdat u volgens uw vereisten een van de beste Android-apps voor gegevense-mail kunt kiezen.

Beste Android-e-mailapps

1. App-Gmail

 

Ten eerste de Gmail-app. Gmail staat op nummer één in onze lijst met de beste Android-e-mailapp. Het is de beste gratis Android-berichtenapp, evenals de meest betrouwbare, veilige en geprefereerde berichten-app. Het ondersteunt een aantal inbox-instellingen en een aantal accounts. Bovendien ondersteunt het bijna alle e-maildiensten zoals Yahoo, Outlook, enz.

Gmail
Ontwikkelaar:  Google LLC

Prijs:  Gratis

Lees ook: –  Beste nep-e-mailgenerator

2. Blauwe e-mailapp

 

Een andere beste berichten-app voor Android is Blue Mail. Het ondersteunt Gmail, Outlook, Yahoo Office 365 en nog veel meer. Hiermee kunt u verschillende soorten meldingen wijzigen. U kunt ook profiteren van Android Wear-ondersteuning en configureerbare menu’s. en u kunt ook het thema wijzigen. Je kunt er gratis gebruik van maken. Maar persoonlijk raad ik je aan eerst het privacybeleid te lezen. Omdat sommige mensen beveiligingsproblemen hebben.

Blue Mail - E-mail E-mail & Kalender Kalender App
Ontwikkelaar:  Blix Inc.

Prijs:  Gratis

3. Inbox via Gmail-app

 

Hier is nog een andere beste Android-berichtenapp, namelijk Inbox by Gmail. Het is populair vanwege zijn slimme functies. Het is als een Power-app voor Gmail-gebruikers. Het scheidt de verschillende e-mails en geeft ze weer op basis van hun onderwerp. Het helpt om een ​​bepaalde e-mail te vinden. U kunt foto’s, vluchtopnames en informatie over verzendkosten bekijken. In Sort kun je veel dingen doen met deze app. Maar onthoud dat dit alleen werkt voor Gmail-accounts. Als je er geen hebt, heb je het niet nodig.

4. K-9-app

 

K-9 is een van de oudste en beste Android-e-mailapps. Het ondersteunt over het algemeen IMAP, POP3. U kunt genieten van de uniforme inbox en minimale interface zonder BS-ervaring. U kunt er ook rekeningen 2003/2007 mee uitwisselen. En het is helemaal gratis voor iedereen. Het is een functionele applicatie, niet flitsend en licht.

K-9 Mail
Ontwikkelaar:  K-9 Hondenuitlaters

Prijs:  Gratis

5. myMail-app

 

Last but not least, mijn e-mail. Het is ook de beste Android-berichtenapp op zich. Het geeft je geweldige functies zoals ActiveSync, gemakkelijke bijlage, elektronische handtekening, enz. Het heeft tenslotte basisfunctionaliteit. Het ondersteunt Gmail, Yahoo. Hotmail, MS Outlook, iCloud, AOL. Bovendien kunt u profiteren van exchange-accounts, IMAP- en POP3-services. En bovenal, het is gratis voor iedereen.

Messagerie myMail: Gmail, Hotmail, Sfr Mail,Zimbra

Dit zijn dus de vijf beste Android-e-mailapps. Selecteer een van de gegeven apps en download deze via de gegeven link. En je kunt gemakkelijk van deze app genieten op je Android.

Laatste woorden

Dus aan het einde van dit artikel wil ik alle lezers bedanken die hier zijn geweest en dit artikel hebben gelezen. Bedankt voor het geven van uw kostbare tijd. Blijf hier bezoeken voor meer updates. Deel uw opmerkingen over de site met ons. Geef ook commentaar op al uw vragen, twijfels en suggesties voor het artikel. Hopelijk heb je genoten van dit artikel over de beste Android-e-mailapp. Als je het leuk vond, deel het dan met je vrienden op je sociale mediasites.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *