6 beste Android-camera-apps 2021

Beste Android-camera-apps: veel mobiele telefoonbedrijven doen hun best om de beste camera voor hun gebruikers te bieden. Hardwarecamera’s zijn nu in staat om bij weinig licht foto’s te maken, bewegingsonscherpte te verwijderen en handmatige aanpassingen te doen. Al deze functies vereisten de ondersteuning van gelijkwaardige en uitstekende softwarewerking. Neem het voorbeeld van de portretmodus; de hardware is enkele jaren gebouwd voordat de software werd ontwikkeld voor de werking ervan. Daarom kan een toepassing van derden uw fotografische ervaring aanzienlijk verbeteren.

Beste Android-camera-apps

We hebben een lijst gemaakt met enkele van de  beste camera’s voor Android  die er zijn.

1. Camera FV-5 Lite

Camera FV-5 is een geweldige professionele Android-camera-app die wordt geleverd met unieke handmatige bediening van de functies van je camera. U kunt de sluitertijd regelen, en het wordt ook geleverd met de functie van DSLR-bediening, witbalans, ISO, lichtmeting en meer. Deze app ondersteunt 30 talen. Verschillende bestandsindelingen voor afbeeldingen worden ondersteund door FV-5, waaronder PNG, JPEG, DNG (RAW) en nog veel meer.

Kenmerken:-

 • Programmaprioriteit en snelheidsmodi.
 • Handmatige sluitertijd.
 • De gebruikersinterface is beschikbaar in meer dan 30 talen.
 • Zoekerweergave vergelijkbaar met DSLR.
 • Geïntegreerde intervaltimer.
Camera FV-5
Ontwikkelaar:  FGAE-apps
Prijs:  Gratis 

Lees ook: –  9 beste Android-berichtenapps

2. Google-camera

Google Camera  is de beste Android-camera-app die op de markt verkrijgbaar is in de functiecategorie. De reden dat deze app niet bovenaan de lijst staat, is dat niet alle items voor alle apparaten toegankelijk zijn. HDR+-functies zijn exclusief beschikbaar voor Nexus- en Pixel-gebruikers.

De Google Camera-app is geweldig voor het maken van panoramische foto’s. HDR + -functie helpt ruis te verminderen en kan een geweldige aanvulling zijn op opnemen.

Kenmerken:-

 • Videostabilisatie  – Leg uitzonderlijk vloeiende video’s vast, zelfs als uw handen trillen.
 • Photo-sphere  – Maak meeslepende sferische foto’s.
 • Slow Motion  – Leg de actie vast in epische slow motion-video (tot 240 fps op sommige ondersteunde apparaten).
 • Smartburst  – Houd de ontspanknop ingedrukt om automatisch een stroom foto’s vast te leggen en bewegende GIF’s te maken.
 • HDR +  – Maak foto’s met HDR + om fantastische foto’s te maken, vooral bij weinig licht of scènes met tegenlicht.

Rechten: –

 • Camera:  vereist om afbeeldingen en video’s vast te leggen.
 • Locatie:  vereist om locatiegegevens aan afbeeldingen toe te voegen.
 • Microfoon:  vereist om audio op te nemen bij elke video.
 • Opslag:  vereist om afbeeldingen en video’s op te slaan.
Google Camera
Ontwikkelaar:  Google LLC
Prijs:  Gratis 

Lees ook: –  Beste Android-muziekspelers

3. Camerazoom FX

Camera Zoom FX is een van de oudere camera-apps die in de loop van de tijd een lange weg heeft afgelegd. FX wordt geleverd met de functies waarmee u de sluitertijd, ISO en belichting kunt regelen. Deze app heeft ook filterondersteuning en ondersteunt het toevoegen en verwijderen van plug-ins waarmee u vele andere functies kunt toevoegen. Camera Zoom FX heeft meer functies dan de gebruikelijke software, maar het heeft niet veel functies zoals die van Camera FV-5.

4. Snapseed

Snapseed wordt geleverd met een heleboel functies en het kan even duren voordat je aan alle functies gewend bent. De belangrijkste kenmerken zijn focus, belichting, ISO, witbalans en ingebouwde galerij. Galerij heeft een aantal geweldige functies, het geeft de sluitertijd weer toen de foto werd gemaakt. De snapseed-galerij ondersteunt veel bestandsindelingen en geeft de ISO-afbeelding weer. Het heeft een aantal intuïtieve functies, zoals zoomen met één vinger en licht schilderen, wat fotografie naar een ander niveau tilt. Een van de meest verbazingwekkende dingen van deze app is dat deze 4K-opname ondersteunt.

Met handmatige bediening en enkele unieke ingebouwde functies van deze app kun je geweldige foto’s maken. Deze app heeft niet de gratis proefoptie en je moet $ 5 betalen om hem te gebruiken.

Snapseed
Ontwikkelaar:  Google LLC
Prijs:  Gratis 

5. Neem

Beste Android-camera-apps

Cymera richt zich vooral op kernfunctionaliteit. Het heeft veel filters, effecten, stickers en lichteffecten die je een geheel nieuw niveau van aanpassing geven. Cymera wordt geleverd met een schoonheidsmodus en een functie voor verwijderen en verwijderen waarmee u in realtime stickers en effecten aan de foto kunt toevoegen.

Het is gratis om deze app te downloaden, maar je kunt filters en effecten kopen in het gedeelte voor in-app-aankopen.

6. DSLR Camera

DSLR Camera is een van de  beste camera-apps  voor Android, wat betreft handmatige camerabediening. Het geeft de gebruiker controle over lichtmeting, witbalans, live histogram en ISO, waardoor de DSLR-camera een van de beste apps voor Android is vanwege de verschillende opnamemodi. en geolocatie.

Conclusie

Het heeft een beperkte gratis proefperiode, dus wacht niet langer met het proberen van deze geweldige app. Het heeft een paar kleine bugs, maar nog steeds geweldig om te gebruiken. U zult versteld staan ​​van de lichtregelfunctie van deze app.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *