10+ beste Android-apps niet in Google Play Store van 2021

Tegenwoordig zijn er veel apps beschikbaar voor Android. Deze zijn erg handig en voor bijna het hele doel. Iedereen gebruikt de  Play Store  om de nieuwste en beste apps te krijgen. Maar weet je dat? De beste  Android-apps staan ​​niet in de Play Store  en zijn veel beter dan degene die ooit beschikbaar waren. Ja, dus vandaag gaan we je een aantal geweldige apps brengen die je leven gemakkelijker zullen maken. Deze apps staan ​​niet in de Play Store, dus je kunt ze niet direct krijgen.

Beste Android-apps niet in Google Play Store

Daarom delen we de beste apps die niet beschikbaar zijn in de Play Store, samen met hun downloadlinks. Hierdoor zult u geen probleem hebben om de apps te vinden. Voordat u deze apps downloadt, moet u uw telefooninstellingen als volgt wijzigen:

Ga naar je telefoon  Instellingen >> Beveiliging  en vink het vakje bij  onbekende bronnen aan  . Hiermee kunt u eenvoudig applicaties installeren. Laten we dus doorgaan met het vermelden van de apps die niet in de Play Store staan.

1. Tubemate

Ik weet zeker dat je ervan gehoord moet hebben. Het is een van de meest populaire apps die beschikbaar zijn om YouTube-video’s rechtstreeks naar je Android te downloaden. Het downloaden van video’s van YouTube is in strijd met het beleid, dus het is niet beschikbaar in de Play Store. Maar je kunt het downloaden via de onderstaande link en video’s rechtstreeks van YouTube opnemen.

2. Videomix

Dit is waarschijnlijk een van de beste apps voor het streamen van video’s, tv-shows, live-evenementen en meer. Je kunt dit allemaal gratis doen en je hoeft je zelfs niet te registreren. Open gewoon de app, zoek naar video’s en stream ze. Hieronder downloaden.

3. Blackmart Alpha

Dit is de beste plek om apps te downloaden. Het biedt gratis alle betaalde apps in de winkel. U kunt elke betaalde app gratis downloaden. Het biedt ook coole apps in apk-formaat in plaats van te installeren als Play Store. Het is een bekende toepassing.

4. Amazon App Store

Wist je dat Amazon een eigen app store heeft? Ja, je kunt de Amazon Appstore gebruiken om gratis apps te downloaden. U kunt ook games en apps downloaden die niet beschikbaar zijn in de Play Store. Dit is het beste Play Store-alternatief voor apps, games.

5. LMT-opstartprogramma

Voor degenen die graag nieuwe draagraketten gebruiken om de interface van hun telefoon te wijzigen, is dit de beste keuze. Het is een gratis opstartprogramma dat de snelkoppeling voor de applicaties biedt. Ook verschijnt het afscheurmenu in de vorm van de ventilator (geweldig, hè!). U kunt dit menu openen door een willekeurige hoek van het scherm te slepen.

6. MixPlorer

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een app voor bestandsbeheer voor Android. Het is snel, werkt goed en biedt een mooie interfacemanager. Bovendien is het gratis en de advertenties ook. U kunt zelfs de kleur aanpassen en de uitstekende teksteditor gebruiken om uw manier te personaliseren.

7. Adaway

Dit is een van de handigste apps van 2021. Maar met Adaway kun je snel en gratis advertenties uit elke app verwijderen. U moet echter uw Android-telefoon rooten om deze app te gebruiken.

8. Snelle tekst

Deze app geeft de songtekst weer van elk nummer dat op uw apparaat wordt uitgevoerd. Dergelijke apps zijn ook beschikbaar in de Play Store, maar het belangrijkste kenmerk is dat je met slechts één klik gratis de songtekst van alle nummers offline kunt downloaden. Andere apps staan ​​dit niet gratis toe. Bovendien voegt het de songtekst toe van elk nieuw nummer dat naar je telefoon is gedownload.

9. Wifi-kill

Zoals de naam van de applicatie al doet vermoeden, is deze gekoppeld aan Wifi. Als je een open wifi-netwerk hebt, is dit volledig voor jou. Wifi Kill verwijdert alle indringers die verbinding maken met je wifi en deze gratis gebruiken. Het is ook niet beschikbaar in de Play Store.

10. Google-camera

Google in de naam is genoeg om te zeggen hoe geweldig de app is. Wanneer we Google Camera gebruiken op een Google-apparaat zoals Nexus, krijgt u de HDR + -modus. Het biedt verbeterde afbeeldingen, dus Google-apparaten bieden uitstekende afbeeldingen. Het beetje dat je op andere apparaten geen HDR + -modus hebt. Maar je kunt het krijgen met de Google Camera Mod-versie. Deze gemodificeerde versie is niet beschikbaar in de Play Store.

Laatste woorden

Dus, vrienden, dit was de top 10 van beste apps die niet beschikbaar waren in de Play Store. Aangezien Google geen aangepaste APK’s en dergelijke toestaat, zul je niet veel geweldige apps vinden in de Play Store. Het is ook onmogelijk om deze apps zelf te vinden. Maar we hebben het eenvoudig gemaakt door de beste apps te delen die niet beschikbaar zijn in de Play Store. Binnenkort zullen we nog een paar apps delen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *