5 beste alternatieven voor Windows Verkenner van 2021

Alternatieven voor Windows Verkenner: Is Windows Verkenner saai en moeilijk voor u en wilt u er vanaf? Dan hebben we iets speciaals voor je. Er zijn veel  alternatieven voor Windows Verkenner  beschikbaar op internet, maar ze zijn niet allemaal goed genoeg om u een betere service te bieden. Daarom hebben we enkele van de beste Windows Verkenner-opties uitgekozen die u kunt gebruiken om Windows Verkenner te vervangen.

Beste alternatieven voor Windows Verkenner van 2021

 

1.  XYplorer

 

XYplorer is een van de beste alternatieven voor Windows Verkenner die u dezelfde functies en voordelen biedt als in Windows Verkenner. De interface is mooi, schoon en gebruiksvriendelijk, waardoor het een betere keuze is dan enig ander alternatief.

Het beste deel is dat het draagbaarheid biedt, wat betekent dat je het kunt gebruiken waar en wanneer je maar wilt. U hoeft het alleen maar op een USB-apparaat te bewaren, zodat u het vanaf elke computer kunt openen.

2.  Vrije commandant

 

Free Commander is een andere beste app waarmee je de standaard Windows-bestandsverkenner kunt overschrijven. Het biedt veel functies die u zou verwachten van een toepassing als Windows Verkenner. Het beste is dat het helemaal gratis is en dat er geen reclame is.

Dus als je geen technische redder bent en een alternatief wilt voor Windows File Explorer, dan is Free Commander de beste en beste optie voor jou. Bovendien heeft het een eenvoudige functie voor slepen en neerzetten, wat het nog eenvoudiger maakt.

3.  Verkenner++

 

Explorer ++ is een geweldig alternatief voor Windows Explorer dat veel voordelen biedt. Net als de Free Commander kun je deze app gratis gebruiken. Bovendien bevat het geen mededelingen die uw werk zouden kunnen verstoren.

Het beste is dat het wordt geleverd met een interface die veel op Windows lijkt, waardoor het voor u gemakkelijk te begrijpen is. Hoewel het een eenvoudige ontdekkingsreiziger is, heeft het veel upgrades die je nergens anders zult vinden.

4.  Directory-opus

 

Directory Opus is een ander beter alternatief voor Windows Verkenner dat een geweldige vervanging zou zijn als u de bovenstaande programma’s niet wilt proberen. Het heeft veel geavanceerde functies die uw online ervaring nog beter en gemakkelijker maken dan voorheen.

Het beste is dat u Directory Directory gratis kunt proberen en dat u geen advertenties hoeft te zien om ze te kunnen openen. Het biedt een gratis proefperiode van 60 dagen en daarna moet u uw account upgraden naar de premium-versie.

5.  TagSpaces

 

Tagspaces is een open source-platform waarmee u uw bestanden kunt organiseren zonder zelfs maar een volwaardige bestandsverkenner op uw apparaat te installeren. Het voegt tags toe aan elk bestand of elke map die u opslaat in Tagspaces.

Daarnaast kunt u uw labels ook met verschillende kleuren markeren, zodat u ze in geval van nood gemakkelijk kunt terugvinden. Het beste is dat het op bijna alle apparaten werkt, inclusief Windows, Android en iOS. Bovendien ondersteunt het ook Chromecast.

Laatste woorden

 

Dit waren dus de beste alternatieven voor Windows Verkenner die u kunt gebruiken om de standaard Windows Verkenner te vervangen. Ik hoop dat je dit bericht nuttig vond. Als je dit artikel leuk vond, deel het dan met je vrienden die altijd hetzelfde vinden. Als u suggesties nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op via de opmerkingen hieronder.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *